پنج شنبه, ۳۱ خرداد , ۱۴۰۳ Thursday, 20 June , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21048 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

قطعی مکرر آب و نبود سیستم سرمایشی چالش روزهای گرم مرز پرویزخان قطعی مکرر آب و نبود سیستم سرمایشی چالش روزهای گرم مرز پرویزخان بهار کرمانشاه با باد و گرما به تابستان می‌رسد نابرابری علیه آموزش!/ مقایسه نقشه استانی فقر و معدل امتحانات نهایی در استان‌ها مرگ جویندگان اشیاء تاریخی در گیلانغرب  آمادگی مراکز مشاوره آموزش و پرورش کرمانشاه برای ارائه خدمات به دانش‌آموزان شیوع بی سابقه تب دنگی در جهان/تایید یک واکسن برای ۶ تا ۱۶ ساله ها افزایش ۲۲ درصدی بارندگی‌ها در کرمانشاه و ثبت ۵۴۹ میلیمتر باران از «سیگار الکترونیکی» چه می‌دانید؟ ثبت‌نام کلاس اولی‌ها در کرمانشاه تا ۱۰ تیرماه ادامه دارد آسفالت باند اصلی فرودگاه کرمانشاه ۵۳ درصد پیشرفت دارد ورود رییس کل دادگستری کرمانشاه به موضوع خط انتقال آب سد آزادی شنا چه فوایدی دارد؟  ۳۰ مدرسه کرمانشاه آماده اسکان مسافران تابستانی است مجمع هیات تکواندو کرمانشاه و شائبه مهندسی انتخابات! انهدام باند سارقان منزل در کرمانشاه/ کشف ۶۱ فقره سرقت گندم کاران کرمانشاهی ۸۱ میلیارد تومان دریافت کرده اند ناخالصی بالای مواد مخدر در کرمانشاه/ سودجویان جگرِ گاو و شکلات قاطی «تریاک» می‌کنند! اعلام ۱۰ جایگاه عرضه دام برای عید قربان توسط شهرداری کرمانشاه و باز هم کرمانشاه صدر نشین نرخ بیکاری کشور! خیز دوباره فرودگاه کرمانشاه برای بین‌المللی شدن

یک میوه پُرآب ضد سرطان!
26 اردیبهشت 1400 - 12:19
شناسه : 268282
2
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه طلوع‌‌کرمانشاه :

سمیه سلیمانی گفت: هندوانه علاوه بر تامین آب بدن، خواص بی نظیری دارد که نباید از آن غافل شد./هندوانه جزو میوه های فصلی است که طرفداران بسیاری در فصل تابستان دارد، اما هدف مردم از مصرف این میوه تنها تامین آب بدن در روزهای گرم سال است، درحالیکه هندوانه خواص بسیار زیادی دارد./حدود ۹۰ درصد هندوانه از آب تشکیل شده و مصرف آن به تامین آب بدن کمک بسیاری می کند، اما در کنار این هندوانه خواص بسیاری دارد که از جمله مهمترین آن خواص ضدسرطانی است./رنگ قرمز هندوانه به دلیل وجود رنگدانه “لیکوپن” است، این رنگدانه پیش‌ساز بتاکاروتن است که آن هم پیش ساز ویتامین A است که یک آنتی اکسیدان محسوب می شود و وجود این رنگدانه و مقادیر فراوان ویتامین A موجب شده این میوه یک میوه ضدسرطانی باشد./ وجود مقدار زیادی ویتامین A و C در هندوانه همچنین موجب می شود دردهای عضلانی در بدن افراد با مصرف این میوه کمتر شود./مقادیر بالای سدیم و پتاسیم موجود در هندوانه موجب شده مصرف هندوانه نقش موثری در پیشگیری از بروز بیماریهایی مثل آسم داشته باشد./همچنین تحقیقات نشان می دهد ویتامین C و مواد معدنی موجب تنظیم فشار خون می شود، از این رو به کسانی که فشار خون بالا دارند توصیه می شود حتما هندوانه مصرف کنند.

پ
پ

سمیه سلیمانی هندوانه علاوه بر تامین آب بدن، خواص بی نظیری دارد که نباید از آن غافل شد.

 هندوانه جزو میوه های فصلی است که طرفداران بسیاری در فصل تابستان دارد، اما هدف مردم از مصرف این میوه تنها تامین آب بدن در روزهای گرم سال است، درحالیکه هندوانه خواص بسیار زیادی دارد.

حدود ۹۰ درصد هندوانه از آب تشکیل شده و مصرف آن به تامین آب بدن کمک بسیاری می کند، اما در کنار این هندوانه خواص بسیاری دارد که از جمله مهمترین آن خواص ضدسرطانی است.

رنگ قرمز هندوانه به دلیل وجود رنگدانه “لیکوپن” است، این رنگدانه پیش‌ساز بتاکاروتن است که آن هم پیش ساز ویتامین A است که یک آنتی اکسیدان محسوب می شود و وجود این رنگدانه و مقادیر فراوان ویتامین A موجب شده این میوه یک میوه ضدسرطانی باشد.

همچنین وجود این رنگدانه موجب می شود سیستم گردش خون بهتر کار کرده و این امر به تنظیم فشار خون افراد نیز کمک می کند.

 وجود مقدار زیادی ویتامین A و C در هندوانه همچنین موجب می شود دردهای عضلانی در بدن افراد با مصرف این میوه کمتر شود.

مقادیر بالای سدیم و پتاسیم موجود در هندوانه موجب شده مصرف هندوانه نقش موثری در پیشگیری از بروز بیماریهایی مثل آسم داشته باشد.

همچنین تحقیقات نشان می دهد ویتامین C و مواد معدنی موجب تنظیم فشار خون می شود، از این رو به کسانی که فشار خون بالا دارند توصیه می شود حتما هندوانه مصرف کنند.

 توصیه می شود افراد برای جذب تمام فواید هندوانه از آب گرفتن آن خودداری کرده و خود میوه هندوانه را مصرف کنند.

همچنین توصیه می شود افراد از نگهداری هندوانه در یخچال خودداری کنند، چرا که بتاکاروتن هندوانه که بخش اعظم خواص این میوه را شامل می شود در یخچال از بین می رود، بنابراین افراد بهتر است از نگهداری هندوانه در یخچال خودداری کرده و آن را در محیطی خنک خارج از یخچال مانند زیرزمین نگه دارند.

 افراد از نگهداری طولانی مدت هندوانه خودداری کنند و بدانند که نهایتا چند روز می توانند هندوانه را خارج از یخچال نگه دارند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.