شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21179 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت هشدار به مستاجران؛مراقب باربری‌های غیرمجاز باشید

یک میوه پُرآب ضد سرطان!
26 اردیبهشت 1400 - 12:19
شناسه : 268282
2
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه طلوع‌‌کرمانشاه :

سمیه سلیمانی گفت: هندوانه علاوه بر تامین آب بدن، خواص بی نظیری دارد که نباید از آن غافل شد./هندوانه جزو میوه های فصلی است که طرفداران بسیاری در فصل تابستان دارد، اما هدف مردم از مصرف این میوه تنها تامین آب بدن در روزهای گرم سال است، درحالیکه هندوانه خواص بسیار زیادی دارد./حدود ۹۰ درصد هندوانه از آب تشکیل شده و مصرف آن به تامین آب بدن کمک بسیاری می کند، اما در کنار این هندوانه خواص بسیاری دارد که از جمله مهمترین آن خواص ضدسرطانی است./رنگ قرمز هندوانه به دلیل وجود رنگدانه “لیکوپن” است، این رنگدانه پیش‌ساز بتاکاروتن است که آن هم پیش ساز ویتامین A است که یک آنتی اکسیدان محسوب می شود و وجود این رنگدانه و مقادیر فراوان ویتامین A موجب شده این میوه یک میوه ضدسرطانی باشد./ وجود مقدار زیادی ویتامین A و C در هندوانه همچنین موجب می شود دردهای عضلانی در بدن افراد با مصرف این میوه کمتر شود./مقادیر بالای سدیم و پتاسیم موجود در هندوانه موجب شده مصرف هندوانه نقش موثری در پیشگیری از بروز بیماریهایی مثل آسم داشته باشد./همچنین تحقیقات نشان می دهد ویتامین C و مواد معدنی موجب تنظیم فشار خون می شود، از این رو به کسانی که فشار خون بالا دارند توصیه می شود حتما هندوانه مصرف کنند.

پ
پ

سمیه سلیمانی هندوانه علاوه بر تامین آب بدن، خواص بی نظیری دارد که نباید از آن غافل شد.

 هندوانه جزو میوه های فصلی است که طرفداران بسیاری در فصل تابستان دارد، اما هدف مردم از مصرف این میوه تنها تامین آب بدن در روزهای گرم سال است، درحالیکه هندوانه خواص بسیار زیادی دارد.

حدود ۹۰ درصد هندوانه از آب تشکیل شده و مصرف آن به تامین آب بدن کمک بسیاری می کند، اما در کنار این هندوانه خواص بسیاری دارد که از جمله مهمترین آن خواص ضدسرطانی است.

رنگ قرمز هندوانه به دلیل وجود رنگدانه “لیکوپن” است، این رنگدانه پیش‌ساز بتاکاروتن است که آن هم پیش ساز ویتامین A است که یک آنتی اکسیدان محسوب می شود و وجود این رنگدانه و مقادیر فراوان ویتامین A موجب شده این میوه یک میوه ضدسرطانی باشد.

همچنین وجود این رنگدانه موجب می شود سیستم گردش خون بهتر کار کرده و این امر به تنظیم فشار خون افراد نیز کمک می کند.

 وجود مقدار زیادی ویتامین A و C در هندوانه همچنین موجب می شود دردهای عضلانی در بدن افراد با مصرف این میوه کمتر شود.

مقادیر بالای سدیم و پتاسیم موجود در هندوانه موجب شده مصرف هندوانه نقش موثری در پیشگیری از بروز بیماریهایی مثل آسم داشته باشد.

همچنین تحقیقات نشان می دهد ویتامین C و مواد معدنی موجب تنظیم فشار خون می شود، از این رو به کسانی که فشار خون بالا دارند توصیه می شود حتما هندوانه مصرف کنند.

 توصیه می شود افراد برای جذب تمام فواید هندوانه از آب گرفتن آن خودداری کرده و خود میوه هندوانه را مصرف کنند.

همچنین توصیه می شود افراد از نگهداری هندوانه در یخچال خودداری کنند، چرا که بتاکاروتن هندوانه که بخش اعظم خواص این میوه را شامل می شود در یخچال از بین می رود، بنابراین افراد بهتر است از نگهداری هندوانه در یخچال خودداری کرده و آن را در محیطی خنک خارج از یخچال مانند زیرزمین نگه دارند.

 افراد از نگهداری طولانی مدت هندوانه خودداری کنند و بدانند که نهایتا چند روز می توانند هندوانه را خارج از یخچال نگه دارند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.