شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21179 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت هشدار به مستاجران؛مراقب باربری‌های غیرمجاز باشید

کرمانشاه در جایگاه یازدهم ارزیابی بنگاه‌های اقتصادی متاثر از کرونا
02 خرداد 1400 - 9:30
شناسه : 268499
5
یک مدرس دانشگاه گفت: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-دکتر عرفان امیری ابتدا اشاره‌ای به تعریف فضای کسب و کار داشت و اظهار کرد: فضای کسب وکار به مجموعه عواملی اطلاق می‌شود که بر وضعیت عملکرد بنگاه‌های اقتصادی موثر بوده و البته دور از دسترس مدیران بنگاه‌های اقتصادی باشد./وی با بیان اینکه فرآیند مستمر پایش محیط کسب وکار می‌تواند نقاط قوت و ضعف را مورد سنجش و ارزیابی قرار دهد، افزود: با توجه به ماده ۴ قانون بهبود محیط کسب و کار این پایش از بین نمونه‌های اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون شکل می‌گیرد که اعضای اصلی بخش خصوصی هستند./امیری معتقد است، در شهرهایی که وضعیت مناسبی در اشتغال دارند بصورت نسبی فعالیت و ترغیب بیشتری برای شرکت در پایش وجود دارد و در شهرهای نامناسب از نظر اشتغال، مشارکت کمتری وجود دارد./وی با بیان اینکه در چند دوره گذشته این ارزیابی، شاخص ملی محیط کسب و کار با احتساب اثر کرونا بعنوان یکی از موانع کسب و کار محاسبه شده، یادآور شد: استان کرمانشاه در جایگاه یازدهم از بُعد تاثیر کرونا بر فضای کسب و کار قرار گرفت./این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: فعالیت‌هایی که کرونا بیشترین اثر را بر آنها گذاشته عبارتند از خدمات مربوط به تامین جا و غذا، فعالیت اداری و خدمات پشتیبانی، آموزش، حمل و نقل و انبارداری و … ./این مدرس دانشگاه گفت: غیرقابل پیش بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانکها، وجود رقابت غیرمنصفانه شرکتها و موسسات دولتی یا شبه دولتی در بازار، وجود انحصار،امتیاز یا رانت در بازار مولفه‌های نامساعد فضای کسب و کار استان هستند.

پ
پ

یک مدرس دانشگاه گفت: در پایش محیط کسب و کار زمستان ۹۹ متاسفانه استان کرمانشاه با سه پله تنزل نسبت به فصل قبل (پاییز ۹۹ ) در جایگاه ۲۶ ام بین ۳۱ استان کشور جای گرفته است.

دکتر عرفان امیری ابتدا اشاره‌ای به تعریف فضای کسب و کار داشت و اظهار کرد: فضای کسب وکار به مجموعه عواملی اطلاق می‌شود که بر وضعیت عملکرد بنگاه‌های اقتصادی موثر بوده و البته دور از دسترس مدیران بنگاه‌های اقتصادی باشد.

وی با بیان اینکه فرآیند مستمر پایش محیط کسب وکار می‌تواند نقاط قوت و ضعف را مورد سنجش و ارزیابی قرار دهد، افزود: با توجه به ماده ۴ قانون بهبود محیط کسب و کار این پایش از بین نمونه‌های اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون شکل می‌گیرد که اعضای اصلی بخش خصوصی هستند.

به گفته این مدرس دانشگاه، تا کنون ۱۸ دوره پایش فضای کسب و کار انجام شده و در هر فصل (دوره) حدود چهار تا پنج هزار فعال از جمع نزدیک به ۷۰ هزار نفر از صاحبین بنگاه‌های اقتصادی در این پایش مشارکت داشته‌اند.

امیری معتقد است، در شهرهایی که وضعیت مناسبی در اشتغال دارند بصورت نسبی فعالیت و ترغیب بیشتری برای شرکت در پایش وجود دارد و در شهرهای نامناسب از نظر اشتغال، مشارکت کمتری وجود دارد.

وی با بیان اینکه در چند دوره گذشته این ارزیابی، شاخص ملی محیط کسب و کار با احتساب اثر کرونا بعنوان یکی از موانع کسب و کار محاسبه شده، یادآور شد: استان کرمانشاه در جایگاه یازدهم از بُعد تاثیر کرونا بر فضای کسب و کار قرار گرفت.

امیری با اشاره به بهبود جایگاه کرمانشاه در این زمینه نسبت به فصل قبل، تاکید کرد: در پاییز ۹۹ کرمانشاه در رتبه دوم تاثیرگذاری کرونا بر فضای کسب و کار قرار داشت و خوشبختانه اثر کرونا بر فعالیت‌های بنگاه‌ها کمتر شده است.

این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: فعالیت‌هایی که کرونا بیشترین اثر را بر آنها گذاشته عبارتند از خدمات مربوط به تامین جا و غذا، فعالیت اداری و خدمات پشتیبانی، آموزش، حمل و نقل و انبارداری و … .

امیری تاکید کرد: به علاوه در زمستان ۹۹ بخش صنعت مساعدترین و بخش کشاورزی نامساعدترین محیط کسب و کار را به خود اختصاص داده است.

وی مولفه‌های مساعد برای فضای کسب و کار استان کرمانشاه را نیز به ترتیب دسترسی به آب، دسترسی به حامل‌های انرژی (برق، گاز، گازوئیل و…)، دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت و … اعلام کرد.

این مدرس دانشگاه گفت: غیرقابل پیش بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانکها، وجود رقابت غیرمنصفانه شرکتها و موسسات دولتی یا شبه دولتی در بازار، وجود انحصار،امتیاز یا رانت در بازار مولفه‌های نامساعد فضای کسب و کار استان هستند.

وی با بیان اینکه در این پایش شاخص، محیط کسب و کار شرکت‌های دانش بنیان نیز بررسی شده، افزود: متاسفانه مشکلات این شرکتها در مقایسه با سایر واحدهای اقتصادی کشور سخت تر است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.