دوشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۳ Monday, 17 June , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21035 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

مجمع هیات تکواندو کرمانشاه و شائبه مهندسی انتخابات! انهدام باند سارقان منزل در کرمانشاه/ کشف ۶۱ فقره سرقت گندم کاران کرمانشاهی ۸۱ میلیارد تومان دریافت کرده اند ناخالصی بالای مواد مخدر در کرمانشاه/ سودجویان جگرِ گاو و شکلات قاطی «تریاک» می‌کنند! اعلام ۱۰ جایگاه عرضه دام برای عید قربان توسط شهرداری کرمانشاه و باز هم کرمانشاه صدر نشین نرخ بیکاری کشور! خیز دوباره فرودگاه کرمانشاه برای بین‌المللی شدن آغاز بازگشت حجاج کرمانشاه از دوم تیر باوجودبارش های اخیر، خشکسالی همچنان ادامه دارد! /از نصب مستقیم پمپ بر روی شبکه خودداری کنید خطرات گرمازدگی با خودنمایی گرما در کرمانشاه آتش سوزی پرآو مهارشد/حریق دامن ۵هکتار از مراتع را گرفت جزییات قتل رئیس اداره تعزیرات پاوه دمای هوا در کرمانشاه روندی افزایشی به خود می‌گیرد تشکیل شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخابات ریاست جمهوری در کرمانشاه  کشتار غیر مجاز دام تهدیدی برای محیط زیست است/مسئولین پای کار باشند مرز خسروی آماده میزبانی از ۲ میلیون زائر اربعین است «بوزین و مره‌خیل» هنوز می‌سوزد خطر سرطان پروستات در کمین مردانی که هرروز شیر می نوشند فعالیت ۲۴ مرکز مشاوره ازدواج کرمانشاه دستگیری باند جعل اسناد در کرمانشاه/ برخورد جدی دستگاه قضا با جاعلین اسناد

غذاهای به ظاهر خوشمزه ای که قاتل سلامتی اند!
11 خرداد 1400 - 12:50
شناسه : 268859
1
کارشناس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

انسیه رحیمی:تغییر سبک زندگی و مصرف زیاد غذاهای آماده موجب افزایش بیماری‌هایی نظیر چاقی، بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان و دیابت شده است./غذا‌های آماده (فست فود) اغلب غذا‌هایی نظیر پیتزا، همبرگر، چیز برگر، انواع ساندویچ، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، سیب‌زمینی سوخاری را شامل می‌شود که از رستوران‌های عرضه‌کننده تهیه و جزء جدای ناپذیری از برنامه غذایی روزانه ما شده اند./این غذا‌های آماده که در ظاهر شیک، متنوع و خوشمزه، هستند در اصل بیماری زا بوده و استفاده چندین وعده از این نوع غذا‌ها در هفته سلامتی ما را به خطر می‌اندازد./بر اساس آخرین اعلام سازمان بهداشت جهانی، غذا‌های آماده به دلیل اینکه حاوی مقدار زیادی چربی و مواد افزودنی هستند، حجم زیادی از کالری را وارد بدن می‌کند که موجب بیماریهایی نظیر چاقی و دیابت می شود./مصرف فست فود‌ها تهدیدی برای سلامت قلب می باشد ،غذا‌های آماده چون حاوی روغن و چربی ناسالم و نمک زیاد هستند حداکثر ۵ تا ۷ برابر غذا‌های سالم، انرژی دارند./مصرف مداوم و زیاد این نوع غذاها به این دلیل که حاوی چربی‌های اشباع شده و کالری زیاد است می‌تواند خطر چربی خون بالا و بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش دهد./در مراحل تهیه غذا‌های آماده و کنسروی چون حرارت قابل کنترل نیست به دلیل حرارت بالا ویتامین‌های موجود در آن از بین می‌رود.

پ
پ

برای پخت فست فود‌ها، معمولا از روغن‌هایی که اسید چرب اشباع دارند، چندین بار برای سرخ کردن استفاده می‌شود و حرارت زیاد باعث سوختن روغن و ایجاد ترکیباتی در آن می‌شود که می‌تواند سرطان زا باشد.

همچنین در سوسیس و کالباس‌ها از نیتریت به عنوان رنگ دهنده استفاده می‌شود که افزایش مصرف این نوع خوراکی موجب بیماری سرطان در سیستم گوارشی بدن می‌شود.

مصرف فست فود‌ها در طول زمان سیستم ایمنی بدن را بیشتر مورد حمله قرار داده و خطر ابتلا و پیشرفت بیماری‌های حاد را افزایش می‌دهد.

این اثرات تا زمان تغییر رژیم غذایی و جایگزین کردن غذا‌های سالم در برنامه غذایی روزانه و مصرف میوه و سبزیجات به جای مواد غذایی غیر مغذی و مضر برای سلامت عمومی بدن، ادامه خواهد یافت.

 مصرف غذاهای آماده در دنیا حتی در کشور‌های پیشرفته هم اکنون به یک معضل تبدیل شده است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.