شنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 11 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20877 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اگر این نشانه ها را روی انگشتانتان دارید یعنی فشارخون شما بالاست پایان مهلت تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم کشتار غیرمجاز دام‌در منطقه اورامانات بیشتر دیده می‌شود جهانبخش امینی:برای کاهش هزینه‌های درمانی برنامه دارم/پیگیر تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی هستم پلمب ۲۰آرایشگاه متخلف زنانه در کرمانشاه /انجام امور مربوط به پزشکی در آرایشگاه ها ممنوع است کرمانشاه می‌تواند پایگاه اتومبیلرانی غرب کشور شود تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟ کلانشهردرمانده برای رسیدن به توسعه/ فوریت گرایی ضدتوسعه شهری است باید شرایط زندگی آسان برای معلولان و بیماران خاص فراهم شود ۹۶۵ زائر کرمانشاهی راهی حج تمتع می‌شوند ثبت نام از متقاضیان شرکت در آزمون ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره آغاز شد تولید و توزیع ۶۰۰ هزار نشا‌ء گُل‌فصلی در کرمانشاه دعوت پایگاه بسیج ادارات شهید بهشتی دادگستری کرمانشاه برای حضور در مراسم معنوی سالروز عملیات غرور آفرین بازی دراز سرپرست معاونت پیشگیری آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه منصوب و معارفه شد حال و روز تالاب‌ هشیلان و سراب‌های کرمانشاه پس از بارندگی اخیر محل عرضه داروهای طبیعی و مکمل ها تنها در داروخانه است/ عطاری ها تنها حق فروش مواد گیاهی را دارند «سراب یاوری» کرمانشاه بعد از ۲ سال احیاء شد ۴ پروژه اولویت‌دار گردشگری کرمانشاه کدامند؟ راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی

سرانه مصرف ماهی در کرمانشاه پایین تر از میانگین کشوری
05 اسفند 1397 - 10:12
شناسه : 27015
0
مدیرکل شیلات کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

فرزاد افضلی با بیان اینکه در استان ماهیان گرمابی، سردآبی و خاویاری تکثیر و پرورش داده می‌شود، اظهار داشت: ماهی های کپور معمولی، فیتوفاگ و هامور از جمله ماهی های گرمابی و قزل آلا نیز به عنوان ماهی سرداّبی در مراکز پرورش ماهی کرمانشاه پرورش داده می‌شوند/وی از تولید ۵۰ تن ماهی خاویاری طی سال جاری در سطح استان خبر داد و افزود: همچنین ۲۵ تن میگوی آب شیرین و ۱۲ هزار تن ماهی سردآبی تکثیر و پرورش یافته است/مدیرکل شیلات استان کرمانشاه بیشترین میزان تولید ماهیان سردآبی را متعلق به مراکز پرورش ماهی ریجاب، بیشترین ماهیان خاویاری را مربوط به شهرستان های گیلانغرب و سرپل ذهاب و ماهیان گرمابی را مربوط به شهرستان قصرشیرین دانست و تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی در کرمانشاه ۹.۵ کیلوگرم بوده در حالی که میانگین کشوری مصرف ماهی ۱۱ کیلوگرم است./وی همچنین از انجام طرح های مطالعاتی برای پرورش ماهی در قفس در محل سد زمکان دالاهو به عنوان یکی از پروژه های اقتصاد مقاومتی خبر داد./افضلی بیان داشت: مجتمع پرورش و تکثیر ماهیان سردآبی افشاران کنگاور با ظرفیت ۱۰۰ تن ماهی از دیگر طرح های در دست اقدام برای تکثیر و پرورش ماهی است/مهر

پ
پ

 

 

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.