چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 0×
امحاء ۲ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد در کرمانشاه
13 مرداد 1400 - 9:53
شناسه : 270878
26
رییس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر تورج کرمیان گفت: به منظور حفظ بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو اداره دامپزشکی شهرستان با همکاری اداره بهداشت، شهرداری و اصناف در قالب تیم مشترک اقدام به تشدید نظارت و برخورد با کشتار غیرمجاز کرده که در این رابطه از ۱۵ تیرماه گذشته تاکنون بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف از سطح شهرستان جمع آوری و به طریق کاملا بهداشتی از چرخه مصرف خارج شده است./وی همچنین از پلمپ دو واحد متخلف با حکم قضایی خبر داد و افزود: از همشهریان تقاضا داریم با توجه به گرمای هوا و خطر انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام (تب کریمه_ کنگو، تب مالت، شاربن و…) گوشت و مرغ مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند، همچنین از خرید تخم مرغ فاقد هویت (بدون تاریخ تولید و انقضاء) و تخم مرغی که خارج از یخچال نگهداری شده با توجه به خطر مسمومیت‌های غذایی جدا خودداری کنند./رییس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه گزارش، انتقاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.

پ
پ

طی یک ماه گذشته بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش غیرقابل مصرف در شهرستان کرمانشاه کشف و امحاء شده است.

دکتر تورج کرمیان گفت: به منظور حفظ بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو اداره دامپزشکی شهرستان با همکاری اداره بهداشت، شهرداری و اصناف در قالب تیم مشترک اقدام به تشدید نظارت و برخورد با کشتار غیرمجاز کرده که در این رابطه از ۱۵ تیرماه گذشته تاکنون بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف از سطح شهرستان جمع آوری و به طریق کاملا بهداشتی از چرخه مصرف خارج شده است.

وی همچنین از پلمپ دو واحد متخلف با حکم قضایی خبر داد و افزود: از همشهریان تقاضا داریم با توجه به گرمای هوا و خطر انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام (تب کریمه_ کنگو، تب مالت، شاربن و…) گوشت و مرغ مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند، همچنین از خرید تخم مرغ فاقد هویت (بدون تاریخ تولید و انقضاء) و تخم مرغی که خارج از یخچال نگهداری شده با توجه به خطر مسمومیت‌های غذایی جدا خودداری کنند.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه گزارش، انتقاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود./صداوسیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.