چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 0×
واکسیناسیون بیش از ۷۱۲ هزار نفر در کرمانشاه/ واکسن فعلا برای افراد زیر ۱۸ ساله‌ها تزریق نمی‌شود
03 شهریور 1400 - 9:23
شناسه : 271455
11
معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

سارا شاه‌آبادی در خصوص برنامه واکسیناسیون دانش‌آموزان و افراد زیر ۱۸ سال، اظهار دشت: فعلا در هیچ مجمع عمومی و در هیچکدام از کشورهایی که در حال تزریق واکسن هستند، فعلا مجوز تزریق واکسن کرونا برای افراد زیر ۱۸ سال صادر نشده است./وی ادامه داد: واکسن های فایزر، مدرنا و سینوفارم برای این گروه سنی در فاز مطالعاتی است تا عوارض و خطراتی برای افراد زیر ۱۸ سال را نداشته باشد./معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه تصریح کرد: به محض اینکه کمیته‌های فنی و علمی در دنیا مجوز تزریق واکسن برای افراد زیر ۱۸ سال را صادر کنند و واکسن تأمین شود، ۱۰۰درصد ما هم واکسیناسیون این گروه سنی را شروع خواهیم کرد، ولی تا بدین لحظه فعلا مجوزی برای تزریق واکسن کرونا برای افراد زیر ۱۸ سال نداریم./وی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه ۳۵ هزار دُز واکسن در استان کرمانشاه تزریق می‌شود، گفت: تاکنون ۷۱۲ هزار و  ۵۰۰ دُز واکسن کرونا در استان تزریق شده است که از این تعداد  ۵۲۶ هزار دُز مربوط به نوبت اول واکسن و بیش از ۱۸۶ هزار مورد مربوط به دُز دوم بوده است.

پ
پ

سارا شاه‌آبادی در خصوص برنامه واکسیناسیون دانش‌آموزان و افراد زیر ۱۸ سال، اظهار دشت: فعلا در هیچ مجمع عمومی و در هیچکدام از کشورهایی که در حال تزریق واکسن هستند، فعلا مجوز تزریق واکسن کرونا برای افراد زیر ۱۸ سال صادر نشده است.

وی ادامه داد: واکسن های فایزر، مدرنا و سینوفارم برای این گروه سنی در فاز مطالعاتی است تا عوارض و خطراتی برای افراد زیر ۱۸ سال را نداشته باشد.

معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه تصریح کرد: به محض اینکه کمیته‌های فنی و علمی در دنیا مجوز تزریق واکسن برای افراد زیر ۱۸ سال را صادر کنند و واکسن تأمین شود، ۱۰۰درصد ما هم واکسیناسیون این گروه سنی را شروع خواهیم کرد، ولی تا بدین لحظه فعلا مجوزی برای تزریق واکسن کرونا برای افراد زیر ۱۸ سال نداریم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه ۳۵ هزار دُز واکسن در استان کرمانشاه تزریق می‌شود، گفت: تاکنون ۷۱۲ هزار و  ۵۰۰ دُز واکسن کرونا در استان تزریق شده است که از این تعداد  ۵۲۶ هزار دُز مربوط به نوبت اول واکسن و بیش از ۱۸۶ هزار مورد مربوط به دُز دوم بوده است.

شاه‌آبادی تنها راه کنترل شیوع ویروس کرونا رعایت پروتکل‌های بهداشتی و واکسیناسیون دانست و گفت: برای حفظ سلامت خود و دیگران و در امان ماندن از ویروس کرونا حتما واکسیناسیون را انجام دهید و به شایعات منتشر شده در این زمینه توجهی نداشته باشید./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.