چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 0×
اوج گیری پیک پنجم کرونا در کرمانشاه/ جان‌باختن ۱۱ نفر در ۲۴ ساعت!
04 شهریور 1400 - 12:19
شناسه : 271521
10
معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

سارا شاه‌آبادی در خصوص روند واکسیناسیون در استان، اظهار داشت: در حال حاضر در شهرها متولدین ۱۳۶۵ به قبل، در مناطق روستایی متولدین سال ۱۳۷۵ به قبل و در مناطق عشایری افراد بالای ۱۸ سال واکسنه می‌شوند./وی به فعالیت ۳۴ پایگاه تجمیع در استان در امر واکسیناسیون اشاره و بیان کرد: سه پایگاه در مرکز استان (سایت خودرویی در ورزشگاه ۱۵ خرداد، پایگاه خلیج فارس در چهارراه سیلو و پایگاه خدیجه کبری در شهرک الهیه) صبح و بعدازظهر مشغول خدمات رسانی به افراد متقاضی واکسن در گروه‌های هدف هستند. /معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: در اوج پیک پنج هستیم؛ آمار مرگ و میر پایین نیامده، متأسفانه طی شبانه‌روز گذشته ۱۱ هم‌استانی دیگر را به علت ابتلا به کرونا از دست داده‌ایم./وی در پایان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ویروس به شدت در جامعه در حال چرخش است، بنابراین مردم باید خیلی رعایت کنند و فقط برای انجام کارهای ضروری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از منزل خارج شوند.

پ
پ

معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: متأسفانه طی شبانه روز گذشته ۱۱ هم‌استانی دیگر را به علت ابتلا به کرونا از دست داده‌ایم.

سارا شاه‌آبادی در خصوص روند واکسیناسیون در استان، اظهار داشت: در حال حاضر در شهرها متولدین ۱۳۶۵ به قبل، در مناطق روستایی متولدین سال ۱۳۷۵ به قبل و در مناطق عشایری افراد بالای ۱۸ سال واکسنه می‌شوند.

وی به فعالیت ۳۴ پایگاه تجمیع در استان در امر واکسیناسیون اشاره و بیان کرد: سه پایگاه در مرکز استان (سایت خودرویی در ورزشگاه ۱۵ خرداد، پایگاه خلیج فارس در چهارراه سیلو و پایگاه خدیجه کبری در شهرک الهیه) صبح و بعدازظهر مشغول خدمات رسانی به افراد متقاضی واکسن در گروه‌های هدف هستند. 

معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: در اوج پیک پنج هستیم؛ آمار مرگ و میر پایین نیامده، متأسفانه طی شبانه‌روز گذشته ۱۱ هم‌استانی دیگر را به علت ابتلا به کرونا از دست داده‌ایم.

وی در پایان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ویروس به شدت در جامعه در حال چرخش است، بنابراین مردم باید خیلی رعایت کنند و فقط برای انجام کارهای ضروری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از منزل خارج شوند./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.