چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 0×
کمبود واکسن مراکز واکسیناسیون کرمانشاه را به تعطیلی کشاند
10 شهریور 1400 - 11:02
شناسه : 271726
7
رئیس مرکز بهداشت کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

علیرضا طلوعی اظهار کرد: با توجه به کمبود واکسن در شهر کرمانشاه برخی مراکز واکسیناسیون از امروز چهارشنبه ۱۰ شهریور تا اطلاع ثانوی تعطیل است./وی مراکز تعطیل شده را بدین شرح مرکز خودرویی واقع در استادیوم ۱۵ خرداد، مرکز دانشگاه آزاد جهت واکسیناسیون خانواده پرسنل و شیفت بعدازظهر مراکز خلیج فارس واقع در چهار راه سیلو و خدیجه کبری (س) واقع در الهیه اعلام کرد./رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: در صورت ورود واکسن به استان کرمانشاه و اختصاص سهمیه به شهر کرمانشاه، مراکز تعطیل شده مجدداً شروع به کار کرده و اطلاع رسانی لازم صورت می‌گیرد.

پ
پ

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: کمبود واکسن مراکز واکسیناسیون کرمانشاه را به تعطیلی کشاند.

علیرضا طلوعی اظهار کرد: با توجه به کمبود واکسن در شهر کرمانشاه برخی مراکز واکسیناسیون از امروز چهارشنبه ۱۰ شهریور تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

وی مراکز تعطیل شده را بدین شرح مرکز خودرویی واقع در استادیوم ۱۵ خرداد، مرکز دانشگاه آزاد جهت واکسیناسیون خانواده پرسنل و شیفت بعدازظهر مراکز خلیج فارس واقع در چهار راه سیلو و خدیجه کبری (س) واقع در الهیه اعلام کرد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: در صورت ورود واکسن به استان کرمانشاه و اختصاص سهمیه به شهر کرمانشاه، مراکز تعطیل شده مجدداً شروع به کار کرده و اطلاع رسانی لازم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: سایر پایگاه‌های تجمیعی واکسیناسیون کماکان در شیفت صبح آماده خدمت رسانی به شهروندان کرمانشاهی هستند./مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.