یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

“نمک دریا” مصرف کنیم، یا نه؟
29 آذر 1400 - 13:02
شناسه : 274946
6
کارشناس ارشد تغذیه طلوع‌‌کرمانشاه :

لاله مظفری درخصوص مصرف نمک دریا گفت: این نمک که عمدتا تصفیه نشده است، ناخالصی های بسیاری مانند جیوه و آرسنیک دارد که سرطان زا هستند و استفاده از آن توصیه نمی شود./وی افزود: نوع تصفیه شده این نوع نمک هم فاقد ید بوده و عملا خاصیتی برای بدن ندارد./مظفری تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از منابع مهم تامین یُد مصرف نمک یددار است، چنانچه از نمک دریای تصفیه شده که فاقد ید است استفاده شود، این احتمال وجود دارد که افراد در معرض کمبود ید قرار گیرند./این کارشناس ارشد تغذیه گفت: توصیه می شود افراد به جای نمک دریا از نمک های معمولی یددار استفاده کنند./وی افزود: در تهیه نمک های یددار هم توصیه می شود که حتما به پروانه ساخت سازمان غذا و دارو بر روی بسته های نمک توجه شود./مظفری در ادامه با بیان اینکه مصرف زیاد نمک با مضرات بسیاری برای بدن همراه است، گفت: حتی اگر نمک تصفیه شده یددار بهداشتی در اختیار داشتیم نباید در مصرف آن زیاده روی شود، چرا که احتمال ابتلا به برخی بیماری ها از جمله فشار خون بالا را افزایش می دهد./این کارشناس ارشد تغذیه میزان مناسب مصرف روزانه نمک را پنج گرم اعلام و تصریح کرد: این میزان معادل یک قاشق چایخوری در طول روز است.

پ
پ

 یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به مصرف نمک دریا از سوی برخی افراد گفت: این نمک برای سلامتی افراد مضر بوده و مصرف آن توصیه نمی شود.

لاله مظفری درخصوص مصرف نمک دریا گفت: این نمک که عمدتا تصفیه نشده است، ناخالصی های بسیاری مانند جیوه و آرسنیک دارد که سرطان زا هستند و استفاده از آن توصیه نمی شود.

وی افزود: نوع تصفیه شده این نوع نمک هم فاقد ید بوده و عملا خاصیتی برای بدن ندارد.

مظفری تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از منابع مهم تامین یُد مصرف نمک یددار است، چنانچه از نمک دریای تصفیه شده که فاقد ید است استفاده شود، این احتمال وجود دارد که افراد در معرض کمبود ید قرار گیرند.

این کارشناس ارشد تغذیه گفت: توصیه می شود افراد به جای نمک دریا از نمک های معمولی یددار استفاده کنند.

وی افزود: در تهیه نمک های یددار هم توصیه می شود که حتما به پروانه ساخت سازمان غذا و دارو بر روی بسته های نمک توجه شود.

مظفری در ادامه با بیان اینکه مصرف زیاد نمک با مضرات بسیاری برای بدن همراه است، گفت: حتی اگر نمک تصفیه شده یددار بهداشتی در اختیار داشتیم نباید در مصرف آن زیاده روی شود، چرا که احتمال ابتلا به برخی بیماری ها از جمله فشار خون بالا را افزایش می دهد.

این کارشناس ارشد تغذیه میزان مناسب مصرف روزانه نمک را پنج گرم اعلام و تصریح کرد: این میزان معادل یک قاشق چایخوری در طول روز است.

مظفری خاطرنشان کرد: در محاسبه این میزان مصرف نمک، باید “نمک پنهان”موجود در غذاها و مواد خوراکی از جمله پنیر، خیارشور، پنیر پیتزا، گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، رب گوجه فرنگی، دوغ و … را هم لحاظ کرد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.