یکشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 2 April , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18746 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

شکست سنگین لیورپول برابر سیتی/ ادامه طلسم کلوپ در اتحاد هفته خوب شیاطین سرخ با بازگشت دو مهاجم این خودرو جانشین پژو ۲۰۶ می شود + عکس توصیه به اینفانتینو؛ جام جهانی ۲۰۳۰ را به ما بدهید بازگشت “مسی” به بارسلونا جدی‌تر از همیشه سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم

“نمک دریا” مصرف کنیم، یا نه؟
29 آذر 1400 - 13:02
شناسه : 274946
0
کارشناس ارشد تغذیه طلوع‌‌کرمانشاه :

لاله مظفری درخصوص مصرف نمک دریا گفت: این نمک که عمدتا تصفیه نشده است، ناخالصی های بسیاری مانند جیوه و آرسنیک دارد که سرطان زا هستند و استفاده از آن توصیه نمی شود./وی افزود: نوع تصفیه شده این نوع نمک هم فاقد ید بوده و عملا خاصیتی برای بدن ندارد./مظفری تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از منابع مهم تامین یُد مصرف نمک یددار است، چنانچه از نمک دریای تصفیه شده که فاقد ید است استفاده شود، این احتمال وجود دارد که افراد در معرض کمبود ید قرار گیرند./این کارشناس ارشد تغذیه گفت: توصیه می شود افراد به جای نمک دریا از نمک های معمولی یددار استفاده کنند./وی افزود: در تهیه نمک های یددار هم توصیه می شود که حتما به پروانه ساخت سازمان غذا و دارو بر روی بسته های نمک توجه شود./مظفری در ادامه با بیان اینکه مصرف زیاد نمک با مضرات بسیاری برای بدن همراه است، گفت: حتی اگر نمک تصفیه شده یددار بهداشتی در اختیار داشتیم نباید در مصرف آن زیاده روی شود، چرا که احتمال ابتلا به برخی بیماری ها از جمله فشار خون بالا را افزایش می دهد./این کارشناس ارشد تغذیه میزان مناسب مصرف روزانه نمک را پنج گرم اعلام و تصریح کرد: این میزان معادل یک قاشق چایخوری در طول روز است.

پ
پ

 یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به مصرف نمک دریا از سوی برخی افراد گفت: این نمک برای سلامتی افراد مضر بوده و مصرف آن توصیه نمی شود.

لاله مظفری درخصوص مصرف نمک دریا گفت: این نمک که عمدتا تصفیه نشده است، ناخالصی های بسیاری مانند جیوه و آرسنیک دارد که سرطان زا هستند و استفاده از آن توصیه نمی شود.

وی افزود: نوع تصفیه شده این نوع نمک هم فاقد ید بوده و عملا خاصیتی برای بدن ندارد.

مظفری تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از منابع مهم تامین یُد مصرف نمک یددار است، چنانچه از نمک دریای تصفیه شده که فاقد ید است استفاده شود، این احتمال وجود دارد که افراد در معرض کمبود ید قرار گیرند.

این کارشناس ارشد تغذیه گفت: توصیه می شود افراد به جای نمک دریا از نمک های معمولی یددار استفاده کنند.

وی افزود: در تهیه نمک های یددار هم توصیه می شود که حتما به پروانه ساخت سازمان غذا و دارو بر روی بسته های نمک توجه شود.

مظفری در ادامه با بیان اینکه مصرف زیاد نمک با مضرات بسیاری برای بدن همراه است، گفت: حتی اگر نمک تصفیه شده یددار بهداشتی در اختیار داشتیم نباید در مصرف آن زیاده روی شود، چرا که احتمال ابتلا به برخی بیماری ها از جمله فشار خون بالا را افزایش می دهد.

این کارشناس ارشد تغذیه میزان مناسب مصرف روزانه نمک را پنج گرم اعلام و تصریح کرد: این میزان معادل یک قاشق چایخوری در طول روز است.

مظفری خاطرنشان کرد: در محاسبه این میزان مصرف نمک، باید “نمک پنهان”موجود در غذاها و مواد خوراکی از جمله پنیر، خیارشور، پنیر پیتزا، گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، رب گوجه فرنگی، دوغ و … را هم لحاظ کرد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.