چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 0×
۳۰ داروخانه شبانه‌روزی شهر کرمانشاه در ایام نوروز فعال است
23 اسفند 1400 - 10:11
شناسه : 276975
28
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-دکتر «مهدی مجرب»با اعلام اینکه بازرسی از داروخانه های سطح شهر کرمانشاه و شهرستان‌ها در ایام تعطیل نوروز به شکل مستمر انجام می‌شود، افزود: در روزهای غیر تعطیل نیز داروخانه‌های روزانه و نیمه وقت به ارایه خدمات دارویی می پردازند/در شهرستان‌هایی که با کمبود داروخانه شبانه روزی مواجه هستند، مقرر شده با نظر شبکه بهداشت و درمان شهرستان داروخانه های روزانه به صورت شیفتی در ایام نوروز فعالیت کنند./در شهرهایی که فاقد داروخانه شبانه روزی هستند نیز مانند دالاهو و ثلاث باباجانی، داروخانه های روزانه موظف هستند در ایام تعطیل به صورت شیفتی فعالیت کنند/در شرکت های پخش فرآورده های دارویی نیز باید شیفت بندی انجام شود و پرسنل هر شیفت در روزهای تعطیل اعلام شود و یکی از انبارهای تجهیزات معاونت غذا و دارو نیز در ایام تعطیل فعال است و داروهای مورد نیاز بیمارستان‌ها را تامین می کند/ در حوزه فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی هم تقریبا ۳۰۰ برنامه بازرسی مدون توسط مدیریت مرتبط در معاونت غذا و دارو برای ایام نوروز برنامه ریزی شده است/ این بازرسی به شکل الکترونیکی خواهد بود و اگر مواردی از عدم انطباق مشاهده شود به دانشگاه متولی ناظر بر واحد تولیدی آن محصول انعکاس داده خواهد شد/وی با بیان اینکه رسیدگی به شکایات به صورت تلفنی و  حضوری در ایام نوروز در معاونت قابل پیگیری است و انجام می‌شود، گفت: بازدید از کارگاه های تولید نان برنجی که از دانشگاه مجوز فعالیت خود را دریافت کرده اند نیز به صورت ویژه انجام خواهد شد/همچنین در صورت نیاز بازدیدهای مشترک با معاونت بهداشتی یا سازمان صمت توسط بازرسان حوزه فرآورده های آرایشی بهداشتی و موادغذایی انجام خواهد شد/هم اکنون ۲۷۰ داروخانه در سطح استان کرمانشاه فعالیت می کنند که از این تعداد ۳۶ داروخانه شبانه روزی و مابقی بصورت روزانه فعال هستند.

پ
پ

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تعداد ۳۰ داروخانه شبانه‌روزی در شهر کرمانشاه وجود دارد که خدمات دارویی را در روزهای تعطیل پوشش می‌دهند.

دکتر «مهدی مجرب»با اعلام اینکه بازرسی از داروخانه های سطح شهر کرمانشاه و شهرستان‌ها در ایام تعطیل نوروز به شکل مستمر انجام می‌شود، افزود: در روزهای غیر تعطیل نیز داروخانه‌های روزانه و نیمه وقت به ارایه خدمات دارویی می پردازند.

وی اظهار داشت: در شهرستان‌هایی که با کمبود داروخانه شبانه روزی مواجه هستند، مقرر شده با نظر شبکه بهداشت و درمان شهرستان داروخانه های روزانه به صورت شیفتی در ایام نوروز فعالیت کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: در شهرهایی که فاقد داروخانه شبانه روزی هستند نیز مانند دالاهو و ثلاث باباجانی، داروخانه های روزانه موظف هستند در ایام تعطیل به صورت شیفتی فعالیت کنند.

وی تاکید کرد: در شرکت های پخش فرآورده های دارویی نیز باید شیفت بندی انجام شود و پرسنل هر شیفت در روزهای تعطیل اعلام شود و یکی از انبارهای تجهیزات معاونت غذا و دارو نیز در ایام تعطیل فعال است و داروهای مورد نیاز بیمارستان‌ها را تامین می کند.

مجرب در ادامه عنوان کرد: در حوزه فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی هم تقریبا ۳۰۰ برنامه بازرسی مدون توسط مدیریت مرتبط در معاونت غذا و دارو برای ایام نوروز برنامه ریزی شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: این بازرسی به شکل الکترونیکی خواهد بود و اگر مواردی از عدم انطباق مشاهده شود به دانشگاه متولی ناظر بر واحد تولیدی آن محصول انعکاس داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه رسیدگی به شکایات به صورت تلفنی و  حضوری در ایام نوروز در معاونت قابل پیگیری است و انجام می‌شود، گفت: بازدید از کارگاه های تولید نان برنجی که از دانشگاه مجوز فعالیت خود را دریافت کرده اند نیز به صورت ویژه انجام خواهد شد.

مجرب افزود: همچنین در صورت نیاز بازدیدهای مشترک با معاونت بهداشتی یا سازمان صمت توسط بازرسان حوزه فرآورده های آرایشی بهداشتی و موادغذایی انجام خواهد شد.

وی در پایان گفت: برای تامین تجهیزات ضروری بیمارستان‌ها نیز یک انبار در ایام نوروز در نظر گرفته شده و تجهیزات و داروهای موردنیاز داروخانه های دولتی و بیمارستان‌ها به حد کافی تامین و خریداری شده است و در صورت نیاز در اختیار این مراکز قرار می گیرد و مشکلی در این خصوص در استان نداریم جز در مواردی که کمبود کشوری وجود داشته باشد.  

هم اکنون ۲۷۰ داروخانه در سطح استان کرمانشاه فعالیت می کنند که از این تعداد ۳۶ داروخانه شبانه روزی و مابقی بصورت روزانه فعال هستند.

بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است/ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.