چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24121 تعداد نوشته های امروز : 0×
جای روغن در قفسه فروشگاه‌های کرمانشاه خالی نیست/ کمبودها تا آخر هفته رفع می‌شود
19 اردیبهشت 1401 - 13:16
شناسه : 277774
15
یک مسئول: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-مدیر بازرسی و نظارت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به توزیع گسترده روغن خوراکی در بازار کرمانشاه، گفت: دیگر جای روغن در قفسه فروشگاه‌های کرمانشاه خالی نیست/منصور کاکایی ، با اشاره به رفع مشکل کمبود روغن در بازار کرمانشاه، اظهار کرد: از چند وقت گذشته کمبودهایی در بازار روغن استان به چشم می خورد که با توزیع روغن این مشکل تا حدود زیادی در استان مرتفع شده و اگر سری به فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای بزنید، حتما روغن در قفسه این فروشگاه ها موجود است/هم اکنون دو برابر نیاز بازار در ایام معمول سال در حال توزیع روغن در سطح استان هستیم و تا آخر هفته مشکل کمبود روغن در بازار کرمانشاه به طور کامل برطرف خواهد شد/مدیر نظارت و بازرسی کالاهای اساسی جهاد کشاورزی استان از مردم خواست هیچ نگرانی در خصوص تهیه روغن خوراکی نداشته باشند و به اندازه نیاز خانوار خود خرید کنند/کاکایی در ادامه با هشدار به محتکرین روغن در استان، گفت:با هر نوع احتکار در استان برخورد جدی خواهد شد/ از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر نوع تخلف، گرانفروشی و احتکار کالاهای اساسی، موارد را با شماره تلفن ۱۲۴ و یا ۳۸۳۶۶۳۲۳ گزارش دهند.

پ
پ

مدیر بازرسی و نظارت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به توزیع گسترده روغن خوراکی در بازار کرمانشاه، گفت: دیگر جای روغن در قفسه فروشگاه‌های کرمانشاه خالی نیست.

منصور کاکایی ، با اشاره به رفع مشکل کمبود روغن در بازار کرمانشاه، اظهار کرد: از چند وقت گذشته کمبودهایی در بازار روغن استان به چشم می خورد که با توزیع روغن این مشکل تا حدود زیادی در استان مرتفع شده و اگر سری به فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای بزنید، حتما روغن در قفسه این فروشگاه ها موجود است.

وی اضافه کرد: هم اکنون دو برابر نیاز بازار در ایام معمول سال در حال توزیع روغن در سطح استان هستیم و تا آخر هفته مشکل کمبود روغن در بازار کرمانشاه به طور کامل برطرف خواهد شد.

مدیر نظارت و بازرسی کالاهای اساسی جهاد کشاورزی استان از مردم خواست هیچ نگرانی در خصوص تهیه روغن خوراکی نداشته باشند و به اندازه نیاز خانوار خود خرید کنند.

کاکایی در ادامه با هشدار به محتکرین روغن در استان، گفت: با هر نوع احتکار در استان برخورد جدی خواهد شد.

وی تاکید کرد: از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر نوع تخلف، گرانفروشی و احتکار کالاهای اساسی، موارد را با شماره تلفن ۱۲۴ و یا ۳۸۳۶۶۳۲۳ گزارش دهند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.