شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20797 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

تعداد بوستان های منطقه ۵کرمانشاه به ۳۹عدد رسید خواستار ساماندهی وضعیت نابسامان پارکینگ‌های کرمانشاه هستیم کرمانشاه از فردا بارانی می‌شود سال گذشته ۱۳۳۳ پرونده تصرف غیرمجاز اراضی ملی در کرمانشاه تشکیل شد چشم‌انداز بازار مسکن در سال ۱۴۰۳ ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند

فریب غذاهای ارزان قیمت رستورانی را نخورید
08 اسفند 1397 - 9:36
شناسه : 28443
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

با توجه به قیمت مواد اولیه تهیه غذاها نمی‌توان برای فروش قیمت را از حد استانداردی کمتر کرد، زیرا این کاهش قیمت نشان از وجود مشکلی در تهیه مواد غذایی دارد./ هر چقدر یک فروشنده سود کمی از فروش هر پرس غذا در نظر بگیرد، قیمت از مبلغی پایین‌تر نخواهد آمد.
/ برای مثال اگر هر پرس کباب کوبیده را ۲۰۰ گرم در نظر بگیرید با توجه به قیمت گوشت و مواد اولیه این غذا باید حداقل ۱۵ هزار تومان قیمت داشته باشد و قیمت‌های کمتر از این مقدار نشان از وجود مشکلی در تهیه این مواد غذایی دارد.

پ
پ

 فرید عبادی‌آذر‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره قیمت استاندارد غذا‌های رستورانی اظهار کرد: با توجه به تغییرات قیمت گوشت و مواد اولیه، قیمت‌های مواد غذایی هم افزایش پیدا کرده است در این بین فروشندگان با توجه به موقعیتی که دارند مقادیر متفاوتی را برای سود در نظر می‌گیرند، اما هر چقدر یک فروشنده سود کمی از فروش هر پرس غذا در نظر بگیرد، قیمت از مبلغی پایین‌تر نخواهد آمد.

وی ادامه داد: برای مثال اگر هر پرس کباب کوبیده را ۲۰۰ گرم در نظر بگیرید با توجه به قیمت گوشت و مواد اولیه این غذا باید حداقل ۱۵ هزار تومان قیمت داشته باشد و قیمت‌های کمتر از این مقدار نشان از وجود مشکلی در تهیه این مواد غذایی دارد.
 
قیمت پایین غذاها نشان از اشکال در تهیه این مواد غذایی دارد/ تیم‌های بازرسی به طور مداوم از مراکز بازدید می‌کنند
عبادی‌آذرفرد درباره نظارت دانشگاه بر مراکز تهیه مواد غذایی گفت: همکاران ما در تیم بازرسی به طور مداوم و مرتب از مراکز تهیه غذا  بازدید می‌کنند، عوامل مختلفی مثل محل قرار گرفتن مرکز، سابقه فرد و غیره فاصله زمانی بین بازرسی‌ها را تعیین می‌کند، اما به طور متوسط از هر مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در بین ۳ تا ۶ ماه یک بار بازدید می‌شود.

تعیین  سلامت غذاها با تست‌های آزمایشگاهی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تشریح کرد: گاهی با ورود به مراکز تهیه غذا با عوامل خطرناکی مواجه می‌شویم که ناسالم بودن مواد غذایی تهیه شده در این مرکز را برای ما آشکار می‌کند در این شرایط اخطاری بحرانی برای فرد خاطی صادر می‌شود و ۴۸ ساعت مهلت تخلیه مغازه را به او می‌دهیم و بعد از ۴۸ ساعت مغازه پلمپ خواهد شد، در غیر این صورت اگر عوامل مشکوک در مغازه دیده شود باید برای مشخص شدن سلامت غذا‌های تهیه شده در این مرکز منتظر جواب تست‌های انجام شده روی نمونه‌ها باشیم.
 
قیمت پایین غذاها نشان از اشکال در تهیه این مواد غذایی دارد/ تیم‌های بازرسی به طور مداوم از مراکز بازدید می‌کنند
وی تاکید کرد: گاهی با شکایات مردمی از یک مرکز تهیه غذا مواجه می‌شویم، در این موارد بلافاصله تیم‌های بازرسی را به محل مذکور اعزام می‌کنیم تا در اولین فرصت از روند توزیع غذای آلوده به مردم جلوگیری کنیم، همچنین شماره تلفن دائمی در نظر گرفته شده است تا در صورت دریافت شکایت مردمی از این شماره و کشف مراکز غیر بهداشتی، هدیه‌ای به فرد شاکی پرداخت کنیم، این طرح در حال حاضر در برخی شهرستان‌ها مثل رباط کریم، شهر کرد، ملارد و شهریار در حال اجرا است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.