جمعه, ۵ تیر , ۱۴۰۵ Friday, 26 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23902 تعداد نوشته های امروز : 0×
شهروندان معابری که هنوز نمک پاشی نشده را از طریق سامانه ۱۳۷ اطلاع دهید/ رانندگان با فاصله حرکت کنند
20 بهمن 1401 - 9:37
شناسه : 285216
14
معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :  معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه گفت: تمامی معابر نمک پاشی و برف روبی شده و اولویت با معابر اصلی شهر است. شهروندان می توانند از طریق سامانه 137 یخ زدگی معابری که از چشم پرسنل دور مانده را اطلاع رسانی نمایند که نیروها جهت برف روبی و نمک پاشی اعزام شوند.در پی بار ش برف شب و روز گذشته، 400 تن شن و نمک در معابر اصلی و بزرگراهی شهر کرمانشاه پاشیده شد/برومند نامداری ، با توجه به بارش برف و برودت و سرمای هوا از روز گذشته گفت:  از ساعت 14 روز گذشته به تمام نیروهای شهرداری در مناطق هشت گانه، معاونت خدمات شهری و سایر معاونت‌های مربوطه آماده باش دادیم/وی از توزیع 400 تن نمک و شن در سطح معابر اصلی و بزرگراهی خبر داد و افزود: معابر بزرگراهی در اولویت هستند و از روز گذشته تاکنون سه بار تیغه زنی شده‌اند، اما با توجه به برودت شدید هوا همچنان یخ زدگی ادامه دارد. از رانندگان تقاضا داریم با رعایت فاصله ایمنی رانندگی کنند/در حال حاضر سطح معابر اصلی و بزرگراهی باز است و از ساعت شش صبح امروز مجددا کار نمک پاشی و شن ریزی شروع شده است/ با توجه به محدودیت نیروها فعلا به معابر فرعی و پیاده‌روها نمی‌رسیم  و ممکن است این کار تا ظهر امروز ادامه داشته باشد/نامداری از مردم درخواست تا با با استفاده از شن و نمکی که در ایستگاه‌ها دپو شده، جلوی منزل و مغازه خود را نمک پاشی کنند تا تردد برای شهروندان تسهیل شود. معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه از  راه اندازی ستاد درخت تکانی در معاونت فضای سبز شهرداری هم خبر داد و افزود: این ستاد مسئول تکاندن برف از روی شاخه ها شده تا با توجه به یخ زدگی منجر به شکستن شاخه‌ها نشود.
منبع : طلوع کرمانشاه
پ
پ

 معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه گفت: تمامی معابر نمک پاشی و برف روبی شده و اولویت با معابر اصلی شهر است. شهروندان می توانند از طریق سامانه ۱۳۷ یخ زدگی معابری که از چشم پرسنل دور مانده را اطلاع رسانی نمایند که نیروها جهت برف روبی و نمک پاشی اعزام شوند.در پی بار ش برف شب و روز گذشته، ۴۰۰ تن شن و نمک در معابر اصلی و بزرگراهی شهر کرمانشاه پاشیده شد.

برومند نامداری ، با توجه به بارش برف و برودت و سرمای هوا از روز گذشته گفت:  از ساعت ۱۴ روز گذشته به تمام نیروهای شهرداری در مناطق هشت گانه، معاونت خدمات شهری و سایر معاونت‌های مربوطه آماده باش دادیم.

وی از توزیع ۴۰۰ تن نمک و شن در سطح معابر اصلی و بزرگراهی خبر داد و افزود: معابر بزرگراهی در اولویت هستند و از روز گذشته تاکنون سه بار تیغه زنی شده‌اند، اما با توجه به برودت شدید هوا همچنان یخ زدگی ادامه دارد. از رانندگان تقاضا داریم با رعایت فاصله ایمنی رانندگی کنند.

نامداری گفت: در حال حاضر سطح معابر اصلی و بزرگراهی باز است و از ساعت شش صبح امروز مجددا کار نمک پاشی و شن ریزی شروع شده است.

وی افزود: با توجه به محدودیت نیروها فعلا به معابر فرعی و پیاده‌روها نمی‌رسیم  و ممکن است این کار تا ظهر امروز ادامه داشته باشد.

نامداری از مردم درخواست تا با با استفاده از شن و نمکی که در ایستگاه‌ها دپو شده، جلوی منزل و مغازه خود را نمک پاشی کنند تا تردد برای شهروندان تسهیل شود.

 

معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه از  راه اندازی ستاد درخت تکانی در معاونت فضای سبز شهرداری هم خبر داد و افزود: این ستاد مسئول تکاندن برف از روی شاخه ها شده تا با توجه به یخ زدگی منجر به شکستن شاخه‌ها نشود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.