به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طلوع، تصمیم دولت برای ممنوعیت فعالیت کولبری، موجی از دلهره ونگرانی در میان کولبران ایجاد کرده است، تصمیمی که قرار است با اجرایی شدن آن معیشت هزاران کولهبر با تهدید مواجه شود.
وزیر کشور ممنوعیت فعالیت کولبری را ا آن سوی اعلام کرد که معتقد است این کار با کرامات انسانی و حقوق شهروندی ایرانی منافات دارد.
رحمانی فضلی اظهار کرده است که کولبری ممنوع میشود و مرزها نیز بسته خواهد شد، اما این سوال وجود دارد که با ممنوعیت فعالیت کولبران، چه آینده ای در انتظار هزاران کولبری است که منبع درآمد و تامین معیشتشان از این طریق میسر میشود.
رسول خضری نماینده مردم در مجلس معتقد است؛ تا زمانی که زیرساخت ها برای ساماندهی کولبرها فراهم نشود معابر باز خواهد بود البته طی این چند روز جلساتی با حضور استاندار با محوریت معیشت مرزنشینان و بازگشایی مرز تمرچین برگزار خواهد شد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه وزیر کشور با بازگشایی مرز تمرچین موافق است، افزود: بازگشایی این مرز مصوبه شورای عالی امنیت ملی را می خواهد و امیدواریم این مصوبه هر چه سریع تر اخذ شود تا شاهد بازگشایی هر چه سریع تر مرز تمرچین و پرویز خان باشیم.
وی با تاکید اینکه دولت نمی تواند نسبت به معیشت ۷۰ هزار کولبر بی تفاوت باشد، تصریح کرد: اگر دولت نسبت به وضعیت این تعداد کولبر بی تفاوت باشد به طور قطع کشور با مشکلات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی زیادی مواجه خواهد شد که به هیچ وجه به صلاح نیست.
این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: تا زمانی که کولبری تبدیل به شغل مناسب نشود همچنان وجود خواهد داشت و چاره ای جز این نداریم اگر دولت به دنبال حذف کولبری است اقدام ارزشمندی است البته به شرطی که بیمه بیکاری را برای کولبرها لحاظ کند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه معابر کولبری با عنایت مقام معظم رهبری برای معیشت مرزنشینان ایجاد شده و دولت نمی تواند آن را ببندد، گفت: تا زمانی که دولت برای کولبران اشتغال زایی نکند نمی تواند نسبت به بستن معابر کولبری اقدام کند.
دیدگاه