پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳ Thursday, 26 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21830 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

تغییر نام خیابان بیستون منتفی است نشست روسای شوراها به تقویت حکمرانی شهری کمک می‌کند برف و باران استان کرمانشاه را فرا می‌گیرد چرا محور گردشگری زمستانی کرمانشاه شکل نمی‌گیرد؟ تاکید بر گذر از حکمرانی دولتی به حکمروایی شهری در مدیریت شهرها ۶ فایده مهم ویتامین E برای مردان پیگیری مطالبات مردمی کرمانشاهیان در سامانه «سو» آقای استاندار، فکری به حال صنعت ویران کرمانشاه بکنید/ لزوم ورود مدیران تازه‌‌نفس به بخش صنعت صافکاری با دستان ظریف زنانه!/آرزو ثابت کرد که زنان در هیچ حرفه ای کم از مردها ندارند سهل‌انگاری مسئولین در مبارزه با مواد مخدر به هیچ‌وجه قابل قبول نیست حضور شهردار و رئیس شورای شهر کرمانشاه در اجلاس مجمع مشورتی شهرهای کشور در رشت موافقت شورای شهر کرمانشاه با کلیات طرح مجتمع تجاری و خدماتی ارغوان توافق استاندار و بانک شهر برای تکمیل طرح‌های شهرداری کرمانشاه و منطقه آزاد قصرشیرین کرمانشاه آماده بارش برف و باران پس از کاهش مه بازداشت ۴ متهم مالی در مرز پرویزخان سرمای هوا به تنهایی دلیلی برای تعطیلی ادارات و مدارس کرمانشاه نیست ظرفیت پذیرش ۲۵۰کارتن‌خواب در گرمخانه های کرمانشاه/ تعداد معتادمتجاهر در کدام شهرستان کرمانشاه اندک است؟ کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی هزینه سفر به عتبات عالیات/ تمام اعزام‌ها از مرز خسروی انجام می‌شود اختلاف ۲۶ درجه‌ای سردترین و گرم‌ترین نقاط کرمانشاه کاری که نباید هنگام رانندگی در مه انجام داد

شاید قیمت نان در کرمانشاه بیشتر شود
10 مرداد 1402 - 13:24
شناسه : 288712
14
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : نوروز عزیزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری طلوع، اظهار داشت: بررسی های کارشناسی صورت گرفته و قیمت ها مشخص شده و به استانداری اعلام شده و منتظر تایید و دستورات استاندار کرمانشاه هستیم/وی با بیان اینکه این افزایش قیمت جزیی است، به بخشی از مشکلات ریز و درشت نانوایان اشاره کرد و گفت: کیفیت نان به گندم، آرد و کارگر خوب بستگی دارد، با اینحال در این فصل گندم تازه است، آردها سست شده و طبیعی است که به این دلیل  کیفیت اندکی پایین آید/باید به کارگر دستمزد خوبی داد تا کار کند و کیفیت نان بالا رود، اما دستمزد روزانه کارگری نزدیک 700هزارتومان شده در حالی که دستمزد کارگران نانوایی براساس تصویب اداره کار، نهایت تا 300هزارتومان در روز است و یک کارگر نانوا از 6صبح تا هشت شب باید در کنار تنور و مشغول به کار باشد/بسیاری از کارگران خُبره نانوا، به خاطر دستمزد پایین از این حرفه کناره گیری کرده اند و چون قیمت نان پایین است ما هم نمی توانیم دستمزدی بیشتر به کارگر دهیم، این در حالیست هنگامی انگیزه پخت نان باکیفیت را خواهند داشت که دستمزد خوب دریافت کنند/ در این حرفه اصنافی وجود دارند که کل فروش ماهانه آنان، بدون هزینه 5تا30میلیون تومان می شود که در مقابل با کرایه 30میلیون تومانی مغازه روبه رو هستند و حتی اگر هزینه  آرد، کارگر، آب برق و سایز هزینه ها رایگان باشد، کل فروش آنان تنها کفاف اجاره مغازه را خواهد داد که در این صورت تصمیم گرفته اند کار خود را تعطیل کنند/ از ابتدای امسال با تعطیلی و تغییر مکان برخی از نانوایی ها در کرمانشاه مواجه هستیم به ویژه در مناطق 22بهمن که اجاره بالاست و سهمیه نان اندک است و اجاره بها بدست نمی آمده است که مرخصی برای تعطیلی گرفته می شود تا به اطراف شهر منتقل شوند/وی درخصوص علت شلوغی برخی از نانوایی ها افزود: با توجه به اینکه در فصل تابستان هستیم مصرف نان به بیشترین سطح رسیده و اگر سهمیه آرد باشد نانوایی ها اقدام به پخت می کنند و از ازدحام کاسته می شود/عزیزی  با بیان اینکه رفع کمبود سهمیه آرد نان از طریق اداره غله و بازرگانی و فرمانداری در دست پیگیری است، افزود: اکنون این سهمیه برای هر نانوایی متفاوت است و از ۳تا نهایت 20 کیسه برای هر نانوایی در روز است.
نویسنده : زهره‌کریم زاده منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از احتمال افزایش ۲۰ تا۴۰درصدی قیمت نان در کرمانشاه خبر داد که در صورت موافقت استانداری، محقق می شود.

نوروز عزیزی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری طلوع، اظهار داشت: بررسی های کارشناسی صورت گرفته و قیمت ها مشخص شده و به استانداری اعلام شده و منتظر تایید و دستورات استاندار کرمانشاه هستیم.

وی با بیان اینکه این افزایش قیمت جزیی است، به بخشی از مشکلات ریز و درشت نانوایان اشاره کرد و گفت: کیفیت نان به گندم، آرد و کارگر خوب بستگی دارد، با اینحال در این فصل گندم تازه است، آردها سست شده و طبیعی است که به این دلیل  کیفیت اندکی پایین آید.

عزیزی ادامه داد: باید به کارگر دستمزد خوبی داد تا کار کند و کیفیت نان بالا رود، اما دستمزد روزانه کارگری نزدیک ۷۰۰هزارتومان شده در حالی که دستمزد کارگران نانوایی براساس تصویب اداره کار، نهایت تا ۳۰۰هزارتومان در روز است و یک کارگر نانوا از ۶صبح تا هشت شب باید در کنار تنور و مشغول به کار باشد.

وی یادآور شد، بسیاری از کارگران خُبره نانوا، به خاطر دستمزد پایین از این حرفه کناره گیری کرده اند و چون قیمت نان پایین است ما هم نمی توانیم دستمزدی بیشتر به کارگر دهیم، این در حالیست هنگامی انگیزه پخت نان باکیفیت را خواهند داشت که دستمزد خوب دریافت کنند.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه ادامه داد: در این حرفه اصنافی وجود دارند که کل فروش ماهانه آنان، بدون هزینه ۲۵تا۳۰میلیون تومان می شود که در مقابل با کرایه ۳۰میلیون تومانی مغازه روبه رو هستند و حتی اگر هزینه  آرد، کارگر، آب برق و سایز هزینه ها رایگان باشد، کل فروش آنان تنها کفاف اجاره مغازه را خواهد داد که در این صورت تصمیم گرفته اند کار خود را تعطیل کنند.

عزیزی یادآور شد، از ابتدای امسال با تعطیلی و تغییر مکان برخی از نانوایی ها در کرمانشاه مواجه هستیم به ویژه در مناطق ۲۲بهمن که اجاره بالاست و سهمیه نان اندک است و اجاره بها بدست نمی آمده است که مرخصی برای تعطیلی گرفته می شود تا به اطراف شهر منتقل شوند.

وی درخصوص علت شلوغی برخی از نانوایی ها افزود: با توجه به اینکه در فصل تابستان هستیم مصرف نان به بیشترین سطح رسیده و اگر سهمیه آرد باشد نانوایی ها اقدام به پخت می کنند و از ازدحام کاسته می شود.

عزیزی  با بیان اینکه رفع کمبود سهمیه آرد نان از طریق اداره غله و بازرگانی و فرمانداری در دست پیگیری است، افزود: اکنون این سهمیه برای هر نانوایی متفاوت است و از ۳تا نهایت ۲۰ کیسه برای هر نانوایی در روز است.

 زهره کریم زاده-خبرنگار طلوع کرمانشاه

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.