جمعه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 17 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20905 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سایه سنگین رکود در بازار زرگرهای کرمانشاه خودروهای دارای سرعت غیرمجاز در کرمانشاه توقیف می شوند جشنواره خیرین مدرسه ساز در استان کرمانشاه برگزار میشود/کمک به مدرسه سازی حتی به اندازه یک آجر هم کارساز است جنون غذا برای پول تکرار تجربه ناموفق گذشته در انتخاب مدیران غیربومی کرمانشاه ۲ محور گردشگری در بافت تاریخی شهر کرمانشاه راه اندازی می‌شود توقیف ۱۵ روزه در انتظار خودروهای با سرعت بالا جریمه یک میلیارد ریالی لوازم خانگی متقلب در کرمانشاه بلوار دکتر فتاح فرخی در کرمانشاه افتتاح شد گلبهار بر روی صحنه رفت/ مسئولین به تئاتر نگاه مصرفی نداشته باشند مراجعه بیش از ۱۰۰۰ مصدوم نزاع به پزشکی قانونی کرمانشاه این استادیوم دردی از مشکلات فوتبال کرمانشاه دوا نمی‌کند!  شور و شادابی به ۴۰۰کلاس درس کرمانشاه باز می گردد/حذف مدارس کانکسی تا مهرماه غبار آلود شدن هوای برخی شهرهای استان کرمانشاه براثر وزش شدید باد بافت تاریخی شهر کرمانشاه ظرفیت ویژه‌ای در حوزه گردشگری دارد اولین گروه حجاج کرمانشاهی عازم سرزمین وحی شدند دیدار رئیس فدراسیون جودو با شهردار کرمانشاه افت فشار و یا قطعی آب درخیابان شهید جعفری و قسمتی از مناطق باغچه بان و سجاد مخالفان و موافقان تعطیلی شنبه‌ها چه گفتند؟ هر کیلوگرم دام سنگین ۱۹۰ تا ۲۰۰هزار تومان

دمنوش سیب و دارچین، مقوی برای سرماخوردگی
06 آبان 1402 - 10:11
شناسه : 290208
2
طلوع‌‌کرمانشاه : دمنوش سیب و دارچین یکی از دمنوش‌‌‌های زمستانی و پاییزی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما‌‌ می‌توانید به راحتی به همراه دارچین یا عناب یا با به لیمو آن را مخلوط و یک نوشیدنی گرم مقوی و پر خاصیت را تهیه کنید/دمنوش سیب را‌‌ می‌توانید به همراه عسل یا شیرین کننده دلخواه خود میل کنید. سیب و دارچین برای هضم غذا مناسب است و همچنین منبع خوبی از منیزیم و فسفر به شمار‌‌ می‌رود و برخلاف چای برای دهان و دندان نیز مفید است/مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و دارچین:
منبع : عصر ترکیه
پ
پ

دمنوش سیب را‌‌ می‌توانید به همراه عسل یا شیرین کننده دلخواه خود میل کنید. سیب و دارچین برای هضم غذا مناسب است و همچنین منبع خوبی از منیزیم و فسفر به شمار‌‌ می‌رود و برخلاف چای برای دهان و دندان نیز مفید است.

دمنوش سیب و دارچین یکی از دمنوش‌‌‌های زمستانی و پاییزی است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما‌‌ می‌توانید به راحتی به همراه دارچین یا عناب یا با به لیمو آن را مخلوط و یک نوشیدنی گرم مقوی و پر خاصیت را تهیه کنید.

دمنوش سیب را‌‌ می‌توانید به همراه عسل یا شیرین کننده دلخواه خود میل کنید. سیب و دارچین برای هضم غذا مناسب است و همچنین منبع خوبی از منیزیم و فسفر به شمار‌‌ می‌رود و برخلاف چای برای دهان و دندان نیز مفید است.

مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و دارچین

  • آب جوش ۲ پیمانه
  • سیب ۱ عدد
  • چوب دارچین ۳ عدد
  • زنحبیل خشک به دلخواه
  • عسل یا شیرین کننده به مقدار لازم

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

مرحله اول

ابتدا یک سیب را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید، فرقی ندارد شما‌‌ می‌توانید از سیب قرمز یا سبز یا زرد استفاده کنید. سپس آب را به جوش بیاورید و بگذارید تا بجوشد و قل قل بزند.

مرحله دوم

در ادامه باید آب جوش را داخل قوری بریزید و سیب رنده شده را به همراه چوب دارچین اضافه کنید. به دلخواه زنجبیل خشک را نیز اضافه کنید و هم بزنید و در قوری را ببندید و نیم ساعت زمان دهید تا دمنوش دم بکشد. در انتها آن را از صافی رد کنید و به دلخواه با عسل یا دارچین میل کنید.

مطلب پیشنهادی:  بهبود رنگ لباس های تیره با قهوه در خانه

مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و عناب

  • سیب ۱ عدد
  • عناب خشک یا تازه ۵ عدد
  • آب جوش به مقدار لازم
  • عسل یا نبات به مقدار لازم

طرز تهیه دمنوش سیب و عناب

مرحله اول

ابتدا باید سیب را پوست بگیرید و رنده ریز یا درشت بزنید. آب را داخل کتری بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید. عناب خشک یا تازه را کمی برش بزنید تا در هنگام دم کشیدن عصاره آن خارج شود.

مرحله دوم

در ادامه باید آب جوشیده شده را داخل یک قوری یا فرنچ پرس بریزید و سیب رنده شده و عناب را اضافه کنید. در قوری را ببندید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا دم بکشد. سپس آن را از صافی رد و به دلخواه با نبات یا عسل سرو کنید.

 
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.