دوشنبه, ۲۴ دی , ۱۴۰۳ Monday, 13 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21922 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است شب‌های کرمانشاه ۴ تا ۶ درجه سرد می‌شود سرپرست فرمانداری گیلانغرب منصوب شد داغ بیکاری بر پیشانی کرمانشاه/ آمارسازی در سامانه رصد هم به داد بیکاری نرسید! این نوع رژیم غذایی چربی خون را بالا می‌برد مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان کشور در کرمانشاه برگزار می‌شود برای اولین بار در صنعت پتروشیمی ایران؛ امضای تفاهم نامه همکاری تولید کود اوره سیاه جارو کردن پول مردم کرمانشاه توسط بانک‌های خصوصی اولین فرماندار زن تاریخ کرمانشاه منصوب شد

موتورسیکلت‌های رسوبی فقط ۶ ماه فرصت ترخیص دارند
19 آذر 1402 - 12:17
شناسه : 291000
8
رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : سرهنگ محمدرضا خشنودی اظهار کرد: قوه قضائیه تابستان امسال دستورالعملی را صادر کرد که خودروهای رسوبی دیگر در پارکینگ‌ها نمانند/ خودروهای رسوبی بعد از گذشت یک سال و موتورسیکلت‌ها بعد از گذشت ۶ ماه به مزایده گذاشته می‌شوند/اگر خودرویی به مدت یک سال در پارکینگ باشد و مالک با وجود اینکه شرایط ترخیص را دارد اقدامی نکند خودرو به مزایده گذاشته می‌شود و بعد از مزایده مبلغ پارکینگ و خلافی از پول مزایده کم و مابقی آن به مالک برگردانده می‌شود/موتورسیکلت‌ها تا ۶ ماه فرصت ترخیص دارند و آنها هم مانند خودروهای فرسوده بعد از گذشت تاریخ مقررشده، به مزایده گذاشته می‌شوند/اگر کسی بخواهد خودروی فرسوده خود را که از سال‌های گذشته در پارکینگ است پیگیری کند هزینه پارکینگ بر مبنای سال ۹۴ حساب می‌شود، خلافی را هم می‌تواند به صورت اقساطی پرداخت کند.
پ
پ

رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمانشاه گفت: موتورسیکلت‌ها فقط ۶ ماه برای ترخیص فرصت دارند.

محمدرضا خشنودی اظهار کرد: قوه قضائیه تابستان امسال دستورالعملی را صادر کرد که خودروهای رسوبی دیگر در پارکینگ‌ها نمانند.

وی افزود: خودروهای رسوبی بعد از گذشت یک سال و موتورسیکلت‌ها بعد از گذشت ۶ ماه به مزایده گذاشته می‌شوند.

رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمانشاه تصریح کرد: اگر خودرویی به مدت یک سال در پارکینگ باشد و مالک با وجود اینکه شرایط ترخیص را دارد اقدامی نکند خودرو به مزایده گذاشته می‌شود و بعد از مزایده مبلغ پارکینگ و خلافی از پول مزایده کم و مابقی آن به مالک برگردانده می‌شود.

خشنودی بیان کرد: موتورسیکلت‌ها تا ۶ ماه فرصت ترخیص دارند و آنها هم مانند خودروهای فرسوده بعد از گذشت تاریخ مقررشده، به مزایده گذاشته می‌شوند.

وی ادامه داد: اگر کسی بخواهد خودروی فرسوده خود را که از سال‌های گذشته در پارکینگ است پیگیری کند هزینه پارکینگ بر مبنای سال ۹۴ حساب می‌شود، خلافی را هم می‌تواند به صورت اقساطی پرداخت کند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.