جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 3 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

ماجرای آرد فاسدشده در برخی از نانوایی ها چه بود؟/داستان همیشگی بی کیفیتی نان در کرمانشاه
25 بهمن 1402 - 13:36
شناسه : 292126
2
طلوع‌‌کرمانشاه : در بیشتر مواقع، ما کرمانشاهی ها رضایت چندانی از کیفیت پخت نان در استان نداشته ایم و به عقیده اغلب مردم، نان برخی از نانوایی های شهر فطیر و بی کیفیت پخت می شود، با این حال مردم نیاز دارند که قوت غالب روزانه خود را تهیه کنند، حتی اگر خبری از کیفیت نباشد!/آمارها می گوید کرمانشاه یکی از قطب های تولید گندم کشور است و ما علاوه بر تامین گندم مورد نیاز استان به 13 استان دیگر گندم می فروشیم و این یعنی گندم تولیدی ما به لحاظ چهارفصل بودن کیفیت مطلوبی دارد/از سوی دیگر، در رده بندی پژوهشکده غلات کشور همواره در رده میانگین و جزء 10 استان برتر بوده ایم، با این حال باید پرسید مشکل کجاست و چرا نانهای تولیدی نانوایی ها بی کیفیت و فطیر به دست مردم می رسد؟/در شرایطی که عده ای علت بی کیفیتی نان در کرمانشاه را به عدم رعایت اصول پخت و استاندارد و نبودن دستگاهها در برخی خبازی ها ربط می دهند، اما اخیرا ویدئویی پر بازدید در فضای مجازی منتشر و فراگیر شد که حکایت از پایین بودن کیفیت آرد در برخی نانوایی ها داشت/"نوروز عزیزی" رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه در همین رابطه به طلوع کرمانشاه گفت: آرد نانوایی های شهر هیچ مشکلی ندارد و موردی که برای یکی از خبازی ها پیش آمده به نحوه نگهداری و یا حمل بار ارتباط داشته است/ به نظر می رسد آرد واحد مربوطه حین حمل بار در روز بارندگی دچار رطوبت شده و یا محل نگهداری آن مرطوب بوده است/این مشکل، خاص همین واحد بوده و باقی نانوایی ها گزارشی به ما ارسال نکرده اند/وی درحالیکه یادآور شد کرمانشاه مجهز ترین کارخانه های آرد کشور را دارد، مشکل پایین بودن کیفیت آرد را به لاغر بودن  غلاف گندم و نحوه کشت و برداشت آن مرتبط دانست و از مسئولین جهادکشاورزی خواست تا نظارت بیشتری بر نحوه تولید گندم در استان داشته باشند.
نویسنده : لیلاسعدوندی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

اخیرا گزارشی تصویری در فضای مجازی دست به دست شده که از آرد فاسدشده و بی کیفیت در برخی از واحدهای خبازی کرمانشاه خبر می دهد و خبرنگار طلوع برای اطلاع از صحت و یا نادرست بودن این خبر پیگیر شده است.

به گزارش پایگاه خبری طلوع، در بیشتر مواقع، ما کرمانشاهی ها رضایت چندانی از کیفیت پخت نان در استان نداشته ایم و به عقیده اغلب مردم، نان برخی از نانوایی های شهر فطیر و بی کیفیت پخت می شود، با این حال مردم نیاز دارند که قوت غالب روزانه خود را تهیه کنند، حتی اگر خبری از کیفیت نباشد!

آمارها می گوید کرمانشاه یکی از قطب های تولید گندم کشور است و ما علاوه بر تامین گندم مورد نیاز استان به ۱۳ استان دیگر گندم می فروشیم و این یعنی گندم تولیدی ما به لحاظ چهارفصل بودن کیفیت مطلوبی دارد.

از سوی دیگر، در رده بندی پژوهشکده غلات کشور همواره در رده میانگین و جزء ۱۰ استان برتر بوده ایم، با این حال باید پرسید مشکل کجاست و چرا نانهای تولیدی نانوایی ها بی کیفیت و فطیر به دست مردم می رسد؟

در شرایطی که عده ای علت بی کیفیتی نان در کرمانشاه را به عدم رعایت اصول پخت و استاندارد و نبودن دستگاهها در برخی خبازی ها ربط می دهند، اما اخیرا ویدئویی پر بازدید در فضای مجازی منتشر و فراگیر شد که حکایت از پایین بودن کیفیت آرد در برخی نانوایی ها داشت.

“نوروز عزیزی” رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه در همین رابطه به طلوع کرمانشاه گفت: آرد نانوایی های شهر هیچ مشکلی ندارد و موردی که برای یکی از خبازی ها پیش آمده به نحوه نگهداری و یا حمل بار ارتباط داشته است.

وی افزود: به نظر می رسد آرد واحد مربوطه حین حمل بار در روز بارندگی دچار رطوبت شده و یا محل نگهداری آن مرطوب بوده است.

عزیزی گفت:این مشکل، خاص همین واحد بوده و باقی نانوایی ها گزارشی به ما ارسال نکرده اند.

وی درحالیکه یادآور شد کرمانشاه مجهز ترین کارخانه های آرد کشور را دارد، مشکل پایین بودن کیفیت آرد را به لاغر بودن  غلاف گندم و نحوه کشت و برداشت آن مرتبط دانست و از مسئولین جهادکشاورزی خواست تا نظارت بیشتری بر نحوه تولید گندم در استان داشته باشند.

*اما مدیرعامل شرکت غله استان کرمانشاه بی کیفیت بودن نان در استان را متاثر از عواملی چون نحوه پخت و استاندارد نبودن دستگاهها در برخی واحدهای خبازی دانست.

“علی ملکشاهی” در این باره به طلوع کرمانشاه گفت: آردی که در کرمانشاه تولید می شود مشکل کیفی ندارد، کما اینکه ما هم اکنون در رده ۱۰ استان برتر به لحاظ کیفیت آرد هستیم و تولید ما به ۱۳ استان کشور صادر می شود.

وی افزود: موردی که در فضای مجازی گزارش شد به نحوه نگهداری آرد ارتباط داشت، یعنی یا در حین حمل و یا در محل نگهداری، آردها مرطوب شده بودند، بنابراین کوتاهی از سوی شرکت غله صورت نگرفته است.

ملکشاهی در حالیکه به فعال بودن ۵۷ مرکز خرید تضمینی گندم در استان اشاره کرد، گفت:سوله های استان کرمانشاه با یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن ظرفیت، ۱۰ درصد ظرفیت ذخیره سازی گندم کشور را به خود اختصاص داده اند و ما سالانه در استان چیزی حدود ۲۵۰ هزار تن مصرف گندم داریم.

او تصریح کرد: ۱۴ کارخانه تولید آرد استان هم به لحاظ استانداردها بهترین شرایط کیفی را دارند و به نظر نمی رسد مشکلی به لحاظ تولید آرد در این مراکز ایجاد شده باشد.

گزارش از لیلا سعدوندی-خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.