شنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۳ Saturday, 13 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21138 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

علت «شوره سر» و راه درمان آن چیست؟ غرق شدن مرد ۵۰ ساله در سد شیان اسلام آبادغرب فضاسازی ماه محرم با نصب ۱۵۰۰ متر مربع بنر در شهر کرمانشاه پُرخوابی خطرناک‌تر است یا کم‌خوابی؟ هشدار شکسته‌شدن رکورد مصرف برق در کرمانشاه ایده «هر کلانتری یک شهر» کرمانشاه الگوی مناسبی برای کل کشور است بازدید مشترک وزرای کشور ایران و عراق از «مرز خسروی» رخداد ۱۲۳ زمین‌لرزه در هفته گذشته / لرزه ۴.۷ ریشتری بر تن قصر شیرین کرمانشاه کاهش ۲۰ درصدی شرکت داوطلبان کرمانشاهی در کنکور تب دنگی در ۸۰ درصد افراد بدون علائم ظاهر میشود خانواده‌ها آموزش در سنین پایین را در کودکان مبتلا به «اُتیسم» جدی بگیرند مراکز اقامتی غیرمجاز کرمانشاه ساماندهی می‌شوند ماندگاری هوای گرم در کرمانشاه آتش‌سوزی در انبار ضایعات یک ساختمان مسکونی در کرمانشاه مهار شد لزوم ورود دادستانی به فاجعه تخریب پیزومترهای آب زیرزمینی در استان/ ظرف۲سال ۸۵ چاهک مشاهداتی از مدار انتفاع خارج شده اند!   تدابیر ترافیکی پلیس کرمانشاه برای ایام ماه محرم نذری دارها بخوانند امکان برگزاری کنسرت در اماکن تاریخی کرمانشاه وجود دارد استفاده از ظرفیت پلیس یاران محرم در شب های عزاداری/ رانندگان از سالم بودن سیستم روشنایی خودرو مطمعن شوند قصرشیرین با ۴۷ درجه گرم‌ترین نقطه کرمانشاه

پخت «نان کامل» در نانوایی‌های کرمانشاه به کجا رسید؟
16 خرداد 1403 - 12:39
شناسه : 293466
5
طلوع‌‌کرمانشاه : نوروز عزیزی، با اشاره به پیگیری حدود یکساله برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی در تعدادی از خبازی‌های کرمانشاه، گفت: در حال حاضر منتظر تعیین قیمت آرد و نان کامل از سوی استانداری هستیم. وی با بیان اینکه آنالیز قیمت را به این منظور ارائه داده‌ایم، عنوان کرد: چنانچه قیمت آرد و نان کامل تعیین شود، ظرف یک هفته آماده پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌ها هستیم. رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه مهمترین نکته درباره پخت نان کامل را تعیین قیمت مناسب و کارشناسی شده برای آن دانست و اظهار کرد: پخت نان کامل هزینه بیشتری داشته و باید یک کارگر نانوایی صرفا برای پخت این نان اختصاص یابد، از همین رو باید قیمتی برای آن تعیین شود که برای نانوایی صرفه اقتصادی داشته باشد. عزیزی تعداد نانوایی‌هایی که در گام اول برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی اعلام آمادگی کرده اند را ۱۰ مورد اعلام کرد و یادآور شد: در گام‌های بعدی پخت نان کامل در ۵۰ تا ۱۰۰ خبازی انجام می‌شود. وی معتقد است، چنانچه قیمت مناسبی برای نان کامل در نظر گرفته شود، مورد استقبال نانوایی‌ها قرار خواهد گرفت و احتمالا تا پایان سال ۲۰۰ تا ۳۰۰ نانوایی برای پخت این نوع نان پای کار می‌آیند. رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از مزایای پخت نان کامل یاد کرد و با بیان اینکه لازم است درباره فواید نان کامل برای مردم اطلاع‌رسانی شود، گفت: در پخت این نوع نان از آرد سبوس‌دار استفاده می‌شود و برای سلامت مردم بسیار مفید است. عزیزی تاکید کرد: اگر قیمت این نوع نان مناسب تعیین شود، به اقتصاد خبازی‌ها نیز کمک خواهد کرد. وی با بیان اینکه در حال حاضر پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌های برخی شهرهای بزرگ از جمله اصفهان، تبریز و شیراز انجام می‌شود، ابراز امیدواری کرد به زودی نیز در کرمانشاه شاهد آغاز پخت نان کامل باشیم.
منبع : ایسنا
پ
پ

 به گفته رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه، طرح پخت نان کامل در تعدادی از نانوایی‌ها در مرحله تعیین قیمت آرد و نان است و چنانچه این قیمت‌ها تعیین شود، در زمانی کوتاه پخت نان کامل در کرمانشاه آغاز می‌شود.

نوروز عزیزی، با اشاره به پیگیری حدود یکساله برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی در تعدادی از خبازی‌های کرمانشاه، گفت: در حال حاضر منتظر تعیین قیمت آرد و نان کامل از سوی استانداری هستیم.

وی با بیان اینکه آنالیز قیمت را به این منظور ارائه داده‌ایم، عنوان کرد: چنانچه قیمت آرد و نان کامل تعیین شود، ظرف یک هفته آماده پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌ها هستیم.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه مهمترین نکته درباره پخت نان کامل را تعیین قیمت مناسب و کارشناسی شده برای آن دانست و اظهار کرد: پخت نان کامل هزینه بیشتری داشته و باید یک کارگر نانوایی صرفا برای پخت این نان اختصاص یابد، از همین رو باید قیمتی برای آن تعیین شود که برای نانوایی صرفه اقتصادی داشته باشد.

عزیزی تعداد نانوایی‌هایی که در گام اول برای پخت نان کامل به صورت آزمایشی اعلام آمادگی کرده اند را ۱۰ مورد اعلام کرد و یادآور شد: در گام‌های بعدی پخت نان کامل در ۵۰ تا ۱۰۰ خبازی انجام می‌شود.

وی معتقد است، چنانچه قیمت مناسبی برای نان کامل در نظر گرفته شود، مورد استقبال نانوایی‌ها قرار خواهد گرفت و احتمالا تا پایان سال ۲۰۰ تا ۳۰۰ نانوایی برای پخت این نوع نان پای کار می‌آیند.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از مزایای پخت نان کامل یاد کرد و با بیان اینکه لازم است درباره فواید نان کامل برای مردم اطلاع‌رسانی شود، گفت: در پخت این نوع نان از آرد سبوس‌دار استفاده می‌شود و برای سلامت مردم بسیار مفید است.

عزیزی تاکید کرد: اگر قیمت این نوع نان مناسب تعیین شود، به اقتصاد خبازی‌ها نیز کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پخت نان کامل در تعدادی از خبازی‌های برخی شهرهای بزرگ از جمله اصفهان، تبریز و شیراز انجام می‌شود، ابراز امیدواری کرد به زودی نیز در کرمانشاه شاهد آغاز پخت نان کامل باشیم.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.