افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22007 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ماجرای بک افتتاح غریبانه در سایه بی‌توجهی دولت به کرمانشاه آخر هفته بارش‌های خوبی در انتظار کرمانشاه است کمبود انسولین در کرمانشاه شایعه قاچاق آن در مرزها را قوت می بخشد پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود استمرار جو پایدار کرمانشاه تا اواخر هفته پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن دهه فجر سرانه فضای سبز هر شهروند کرمانشاهی ۱۰.۶۶ متر است نجات ۶ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات «چالابه» کرمانشاه اکران ۳۲ فیلم جشنواره فیلم‌فجر در سینماهای کرمانشاه بارش‌ ماه‌های آینده کرمانشاه چگونه است؟ سرمای زمستان و آنفلوآنزا تهدیدی برای طیور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد پیری و مهاجرت دو تهدید جدی برای دالاهو خطر تبدیل شدن یک تالاب به کانون ریزگرد/ هشیلان در آستانه نبرد بین آتش و خاک آماده واگذاری حاشیه رودخانه «قره‌سو» به شهرداری هستیم تابستان سختی در پیش داریم/ دستگاه‌ها متناسب با شرایط برنامه‌ریزی کنند چالش کنسلی پروازها/ ضرر سنگین مسافران از لغو مکرر پروازهای قشم ایر  در کرمانشاه /بی نظمی پروازها موجب سلب اعتماد مسافران می شود حاشیه‌های کلنگ‌زنی یک پروژه عظیم نفتی/ از سیاهی لشکر آقای نماینده تا بی‌توجهی به رسانه‌ها تداوم بارش برف در گردنه‌های کرمانشاه و لزوم احتیاط رانندگان روند کاهشی پس‌لرزه‌های زلزله قصرشیرین

هشدار؛ از این ۲۰ رمز استفاده نکنید!
12 دسامبر 2024 - 11:21
شناسه : 296077
0
طلوع‌‌کرمانشاه : بنابه گفته کارشناسان بریتانیایی، یکسری از رمز‌هایی که شهروندان این کشور انتخاب می‌کنند، کارآیی نداشته و نمی‌توانند از آنها در برابر هکر‌ها محافظت کنند. این رمز‌ها به‌راحتی حدس زده می‌شوند و هکر‌ها می‌توانند فقط در عرض چند ثانیه وارد حساب‌های صاحبان این رمز‌ها شوند.  این روز‌ها استفاده از رمز عبور، ضعیف‌ترین روش مراقبت از حساب‌های آنلاین محسوب می‌شود و هکر‌ها به‌راحتی می‌توانند وارد حساب افرادی شوند که رمز‌های عبور ضعیفی برای حساب‌های خود تعریف کرده‌اند. دقیقا به همین دلیل است که غول‌های فناوری همچون گوگل و اپل، به‌جای رمز عبور از روش‌های حفاظتی جایگزین مانند «کلید عبور» یا برنامه‌های احراز هویت استفاده می‌کنند. کلید عبور، اعتباری دیجیتالی است که به حساب کاربری و وب‌سایت یا برنامه‌ای مرتبط است و به کاربران این امکان را می‌دهد، بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری یا رمز عبور، احراز هویت کنند. مشکل اصلی رمز‌های عبور این است که مردم غالبا رمز‌های عبور ساده انتخاب می‌کنند تا آنها را فراموش نکنند. همچنین آنها معمولا از یک رمز عبور برای چند حساب خود استفاده می‌کنند. این وضعیت خطر دسترسی هکر‌ها به چندین حساب آنها را، فقط با آگاهی از یک رمز عبور، افزایش می‌دهد.
منبع : خبرآنلاین
پ
پ

کارشناسان بریتانیایی، به شهروندان بریتانیا هشدار داده‌اند ۲۰ رمز رایج را دیگر انتخاب نکنند.

بنابه گفته کارشناسان بریتانیایی، یکسری از رمز‌هایی که شهروندان این کشور انتخاب می‌کنند، کارآیی نداشته و نمی‌توانند از آنها در برابر هکر‌ها محافظت کنند. این رمز‌ها به‌راحتی حدس زده می‌شوند و هکر‌ها می‌توانند فقط در عرض چند ثانیه وارد حساب‌های صاحبان این رمز‌ها شوند.

 این روز‌ها استفاده از رمز عبور، ضعیف‌ترین روش مراقبت از حساب‌های آنلاین محسوب می‌شود و هکر‌ها به‌راحتی می‌توانند وارد حساب افرادی شوند که رمز‌های عبور ضعیفی برای حساب‌های خود تعریف کرده‌اند. دقیقا به همین دلیل است که غول‌های فناوری همچون گوگل و اپل، به‌جای رمز عبور از روش‌های حفاظتی جایگزین مانند «کلید عبور» یا برنامه‌های احراز هویت استفاده می‌کنند.

کلید عبور، اعتباری دیجیتالی است که به حساب کاربری و وب‌سایت یا برنامه‌ای مرتبط است و به کاربران این امکان را می‌دهد، بدون نیاز به وارد کردن نام کاربری یا رمز عبور، احراز هویت کنند.

مشکل اصلی رمز‌های عبور این است که مردم غالبا رمز‌های عبور ساده انتخاب می‌کنند تا آنها را فراموش نکنند. همچنین آنها معمولا از یک رمز عبور برای چند حساب خود استفاده می‌کنند. این وضعیت خطر دسترسی هکر‌ها به چندین حساب آنها را، فقط با آگاهی از یک رمز عبور، افزایش می‌دهد.

شرکت عظیم امنیتی «نوردپس»، اخیرا گزارش سالانه خود را درباره متداول‌ترین رمز‌های عبور ارائه داده است و ۲۰ رمز را بسیار خطرناک و ضعیف می‌داند. بنابه گفته کارشناسان این شرکت، چنانچه از یکی از رمز‌های زیر استفاده کرده‌اید، وقت آن رسیده که رمزتان را عوض کنید. رمز‌های زیر پرکاربرد و البته ناکارآمدترین رمز‌ها هستند:

۱. password

۲. qwerty۱۲۳،

۳. qwerty۱،

۴. ۱۲۳۴۵۶،

۵. liverpool

۶. ۱۲۳۴۵۶۷۸۹،

۷. password۱،

۸. qwerty

۹. liverpool۱،

۱۰. arsenal

۱۱. ۱۲۳۴۵۶۷۸،

۱۲. chelsea

۱۳. Password

۱۴. charlie

۱۵. football

۱۶. abc۱۲۳،

۱۷. arsenal۱،

۱۸. rangers

۱۹. Password۱،

۲۰. charlie۱

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.