افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 February , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22007 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ماجرای بک افتتاح غریبانه در سایه بی‌توجهی دولت به کرمانشاه آخر هفته بارش‌های خوبی در انتظار کرمانشاه است کمبود انسولین در کرمانشاه شایعه قاچاق آن در مرزها را قوت می بخشد پیگیریم سند «تالاب هشیلان» به نام محیط زیست کرمانشاه زده شود استمرار جو پایدار کرمانشاه تا اواخر هفته پیام تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن دهه فجر سرانه فضای سبز هر شهروند کرمانشاهی ۱۰.۶۶ متر است نجات ۶ کوهنورد گرفتار در ارتفاعات «چالابه» کرمانشاه اکران ۳۲ فیلم جشنواره فیلم‌فجر در سینماهای کرمانشاه بارش‌ ماه‌های آینده کرمانشاه چگونه است؟ سرمای زمستان و آنفلوآنزا تهدیدی برای طیور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه منصوب شد پیری و مهاجرت دو تهدید جدی برای دالاهو خطر تبدیل شدن یک تالاب به کانون ریزگرد/ هشیلان در آستانه نبرد بین آتش و خاک آماده واگذاری حاشیه رودخانه «قره‌سو» به شهرداری هستیم تابستان سختی در پیش داریم/ دستگاه‌ها متناسب با شرایط برنامه‌ریزی کنند چالش کنسلی پروازها/ ضرر سنگین مسافران از لغو مکرر پروازهای قشم ایر  در کرمانشاه /بی نظمی پروازها موجب سلب اعتماد مسافران می شود حاشیه‌های کلنگ‌زنی یک پروژه عظیم نفتی/ از سیاهی لشکر آقای نماینده تا بی‌توجهی به رسانه‌ها تداوم بارش برف در گردنه‌های کرمانشاه و لزوم احتیاط رانندگان روند کاهشی پس‌لرزه‌های زلزله قصرشیرین

آب روستایی درنقاط زلزله زده هنوز هم مشکل دارد/کمبود سرویس بهداشتی
09 ژانویه 2018 - 14:18
شناسه : 3424
6
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، کمبود سرویس بهداشتی و حمام را از نگرانی‌ها در نقاط زلزله زده دانست و گفت: آب روستایی هنوز هم با مشکل مواجه است.

پ
پ

ابراهیم شکیبا در خصوص خدمات معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه طی زلزله اخیر گفت: نظام سلامت در همان ساعات اول زلزله، بنابه رسالت خود در مناطق زلزله زده حضور یافت.

وی افزود: در بحث انتقال مجروحین نقاط زلزله زده، به لطف خدا یک مورد مرگ در حین انتقال نداشتیم که افتخاری در کارنامه نظام سلامت استان کرمانشاه محسوب می شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین در همان ساعات اول، شرایط فراهم شد که تمام زلزله زدگان واکسن کزاز بزنند.

اعزام ۳۵ تیم سیار نظام سلامت به روستاهای زلزله زده

شکیبا ادامه داد: ۳۵ تیم سیار به تمام روستاها و شهرهای زلزله زده از همان ساعات اول اعزام شدند. همچنین داروی رایگان، شیرخشک، پد بهداشتی و پوشک بچه ها در اختیار آنها قرار  گرفت.

وی گفت: یکی از دغدغه های روزهای اول ما آب بود و معتقد بودیم که اگر آب وصل شود، حتما با آلودگی و کدورت همراه خواهد بود، لذا بنرهایی نصب کردیم که «آب غیر قابل شرب است» تا بعد از اتصال مشکلی پیش نیاید.

انجام آزمایشات میکروبی و کدورت‌سنجی برای اطمینان از سلامت آب

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: به محض وصل آب شرایطی را فراهم کردیم و آزمایشات میکروبی، کدورت سنجی و… را بلافاصله انجام دادیم.

وی در خصوص دفن احشام تلف شده نیز در نقاط زلزله زده گفت: با کمک دامپزشکی در همان روزهای اول حدود ۱۰۰ درصد دام های تلف شده، دفن بهداشتی شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: ما در همان روزهای اول به دنبال برقراری نظام بهداشت در منطقه بودیم و علی رغم خسارات وارده و اینکه  ۶۲ خانه بهداشت و ۲۲ مرکز درمانی ما در این مناطق تخریب شده بود، این نظام را سریعا برقرار کردیم.

وی تصریح کرد: باید بهورز ما احیا می شد و فعالیت خود را آغاز می کرد و علی رغم اینکه نیروهای ستادی و بهورزهای ما خود مصیبت زده بودند، در خدمات رسانی به سایر زلزله زدگان همت کردند.

راه ‌اندازی تمام مراکز بهداشت نقاط زلزله زده ظرف ۶ روز پس از حادثه

شکیبا گفت: در ششمین روز پس از زلزله تمام مراکز بهداشت ما در نقاط زلزله زده دایر بود و این افتخاری بود که سازمان بهداشت جهانی این موضوع را افتخار نظام سلامت در منطقه عنوان کردند.

وی تصریح کرد: در هیچ یک از زلزله های کشورهای اطراف و حتی داخل کشور، در زلزله ای به این وسعت با این سرعت خانه های بهداشت دایر نشده است و این موضوع در منطقه بی نظیر است.

کمبود سرویس بهداشتی و حمام

 معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، یکی از نگرانی ها را کمبود سرویس های بهداشتی و حمام در مناطق زلزله زده دانست و گفت: دفع غیراصولی فاضلاب سرویس های موجود نیز از دیگر نگرانی های ما است که ممکن است سبب شیوع بیماری های واگیردار شود اما تا این لحظه خوشبختانه هیچ موردی در این زمینه نداشتیم.

وی به خدمات سایر دستگاه های امداد رسان در نقاط زلزله زده اشاره کرد و گفت: همه این دستگاه ها پای کار بودند و از تهیه کانکس تا وصل آب و برق و… به یاری این دستگاه ها و نهادها انجام شد، اما چون حجم کار خیلی بالاست ممکن است مقداری طول بکشد و هنوز شرایط به نحو مطلوب و استاندارد نرسیده است.

شکیبا از برخورد با ناقلین بیماری های واگیردار و جوندگان نیز خبر داد  گفت: ما نگران فصل گرما و شیوع اپیدمی ها در این زمینه هستیم، لذا باید هر چه سریعتر زیرساخت ها فراهم شود.

وی با اشاره به عملکرد آب و فاضلاب شهری و روستایی در نقاط زلزله زده گفت: آب و فاضلاب شهری انصافا خوب عمل کرد اما آب روستایی هنوز هم با مشکل مواجه است.

 

مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.