یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21956 تعداد نوشته های امروز : 10×

آخرین خبرها

کرمانشاه از منظر شهروندان لایحه ساماندهی کارکنان شرکت بازیافت کرمانشاه بازهم بی‌نتیجه ماند به جای برف و باران، خسکسالی نصیب زمستان کرمانشاه شد/ نمود خشکسالی را در بهار و تابستان خواهیم دید هرگونه توهین، افترا در فضای مجازی جرم است تقویت سامانه بارشی و احتمال بارش برف در کرمانشاه سایت پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است پلاک هوشمند از سال آینده در کرمانشاه اجرایی می‌شود مدارس کانکسی و سنگی کرمانشاه تا شهریور ۱۴۰۴ باید جمع شود ۳۱۸ میلیارد تومان برای پرداخت جرایم دیرکرد وام زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص یافت دستمزد سال آینده کارگران باید ۵۰ درصد بیشتر شود تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند

چه تسهیلاتی به عشایر استان کرمانشاه پرداخت شده است؟
22 اسفند 1397 - 19:55
شناسه : 35071
13
مدیرکل امور عشایری کرمانشاه خبرداد؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرکل امور عشایری کرمانشاه، از پرداخت ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات طی سال های ۹۶ و ۹۷ به عشایر این استان خبرداد و گفت: طی ۲ سال گذشته ۱۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات زلزله به عشایر قصرشیرین و سرپل ذهاب پرداخت شده و ۱۵ میلیارد تومان نیز تسهیلات ارزان قیمت ۴، ۶ و ۱۰ درصدی بین عشایر استان کرمانشاه توزیع شده است./ از ابتدای سال گذشته تاکنون ۲۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به عشایر متقاضی پرداخت شده و این سه برابر سهمیه اختصاص یافته به استان کرمانشاه است./ وی مجموع عشایر شهرستان قصرشیرین را یک هزار و ۶۰۰ خانوار با جمعیت ۱۰ هزار تن و از ایلات و طوایف کلهر، کرند، سنجابی و قلخانی و عشایر دیگر نقاط بیان کرد که قشلاق را در این منطقه می گذرانند./ عشایر قصرشیرین در مجموع سالیانه یک هزار و ۸۰۰ تن گوشت تولید می کنند و با توجه به بارندگی های بسیار خوب، سال آینده شاهد کاهش قیمت مواد پروتئینی خواهیم بود.

پ
پ

حسن احمدی روز چهارشنبه در جلسه شورای عشایر قصرشیرین در محل فرمانداری افزود: طی ۲ سال گذشته ۱۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات زلزله به عشایر قصرشیرین و سرپل ذهاب پرداخت شده و ۱۵ میلیارد تومان نیز تسهیلات ارزان قیمت ۴، ۶ و ۱۰ درصدی بین عشایر استان کرمانشاه توزیع شده است.
وی اظهار کرد: همچنین از ابتدای سال گذشته تاکنون ۲۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به عشایر متقاضی پرداخت شده و این سه برابر سهمیه اختصاص یافته به استان کرمانشاه است.
وی مجموع عشایر شهرستان قصرشیرین را یک هزار و ۶۰۰ خانوار با جمعیت ۱۰ هزار تن و از ایلات و طوایف کلهر، کرند، سنجابی و قلخانی و عشایر دیگر نقاط بیان کرد که قشلاق را در این منطقه می گذرانند.
مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: عشایر قصرشیرین در مجموع سالیانه یک هزار و ۸۰۰ تن گوشت تولید می کنند و با توجه به بارندگی های بسیار خوب، سال آینده شاهد کاهش قیمت مواد پروتئینی خواهیم بود.
احمدی، خواستار تامین آب شرب مورد نیاز عشایر و ارایه خدمات بهداشتی و درمانی، سامان دهی راه دسترسی به عشایر به عنوان یک قشر مولد، تداوم خدمات سوادآموزی، آموزش فنی و حرفه ای و مهارت آموزی، اموزش خطرات مین از سوی دستگاه های متولی به عشایر منطقه شد.
فرماندار قصرشیرین نیز در سخنانی از عشایر به عنوان یک قشر پویا نام برد که همواره در برهه های مختلف انقلاب اسلامی حضور و مشارکتی فعالانه در دفاع و پاسداری از ارزش های والای اسلامی داشته اند.
مرادعلی تاتار افزود: همه ما وظیفه داریم به جامعه عشایری که بیشترین خدمات را ارایه می کنند و در مقابل هیچ گونه ادعایی ندارند، خدمات مورد نیاز را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه جامعه عشایر در اقتصاد، صنایع دستی، امنیت، فرهنگ و دیگر زمینه های نظام اجتماعی نقش مهمی دارند ،اظهار کرد: آمادگی داریم تا نیازمندی های عشایر را در بخش های مختلف تامین کنیم.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت دارد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.