محمود رضا نیازی ادامه داد: با استفاده از آزمون بافت شناسی که به صورت ادواری از نمونه های اخذ شده از واحدهای تولیدی صورت می گیرد می توان بافت های پروتئینی غیر مجاز در نمونه ها را تشخیص داد، لذا در راستای حفظ سلامت شهروندان با واحدهای تولیدی متخلف که در فرآیند تولید فرآورده های گوشتی خود از گوشت و بافت های غیر مجاز استفاده کنند از طریق مراجع قضایی سریعا برخورد خواهد شد.
مدیر کل استاندارد استان در ادامه با اشاره به اینکه مدت اعتبار پروانه كاربرد علامت استاندارد 3 سال است، اظهار داشت: واحدهای تولیدی این فراورده ها به صورت مستمر زیر ذره بین کارشناسان استاندارد قرار دارند و بهصورت مرتب و بدون اطلاع قبلي از واحدهای توليدي تحت پوشش بازرسي و نمونهبرداری به عمل می آید و ملاك تمديد پروانه کاربرد علامت استاندارد، كسب نتايج قبولي و استقرار نظام كيفيت در واحد توليدي است.
نیازی در پایان با اشاره به اینکه حفظ ايمني و سلامت جامعه از اهداف متعالي سازمان ملي استاندارد بوده، تصریح کرد: تولیدکنندگان باید در استمرار کیفیت تولیدات خود مطابق با استانداردهای ملی بهطور شایسته تلاش کنند در غیر این صورت برابر مقررات پس از تعلیق پروانه آنها، در صورت عدم رفع نواقص، پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها نیز ابطال میشود.
دیدگاه