چهارشنبه, ۲۷ خرداد , ۱۴۰۵ Wednesday, 17 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23861 تعداد نوشته های امروز : 0×
برای توسعه کرمانشاه نیازمند تقویت اقتصاد دانش بنیان هستیم
30 مرداد 1396 - 11:17
شناسه : 415
17
معاون استانداری کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: برای توسعه کرمانشاه سخت نیازمند تقویت اقتصاد دانش بنیان و توسعه فناوری هستیم و این موضوع باید در روند تدوین سند آمایش سرزمین استان مورد توجه جدی قرار گیرد.

پ
پ

 رضا رحیمی در نشست بررسی سهم اقتصاد دانش بنیان در سند آمایش سرزمین که به منظور بررسی آخرین ویرایش سند آمایش سرزمین و اسناد راهبردی و نقش آن در توسعه اقتصاد دانش بنیان برگزار شد، اظهار کرد: هدف از این کار کمک به توسعه فناوری و جهت دهی فعالیت های فناورانه و نوآورانه، در راستای حل مشکلات استان است.  

وی با تاکید بر اهمیت اقتصاد دانش بنیان برای پیشرفت و توسعه در دنیای امروز گفت: باید این موضوع در روند تدوین سند آمایش سرزمین استان کرمانشاه به شکل ویژه توجه مورد توجه قرار گیرد. 

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه افزود: توجه به تقویت اقتصاد دانش بنیان و توسعه فناوری از اولویت های استان است و گسترش این بخش با نگاهی ویژه دنبال می شود.

این مدیر ارشد اقتصادی تصریح کرد: برگزاری این نشست ها تا یافتن راه حل اجرایی مناسب و کاربردی  برای حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان در استان کرمانشاه تداوم می یابد.

در ادامه این نشست حجت الاسلام نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی به تشریح اقدامات انجام شده در حوزه اقتصاد دانش بنیان در سند آمایش سرزمین پرداخت و گفت: اقتصاد دانش بنیان در مقابل اقتصاد سرمایه بنیان قرار می گیرد و تولید دانش رمز پیشرفت در دنیای امروز است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.