به گزارش خبرنگار طلوع کرمانشاه، داوود یاوری در نشست خبری عصر چهارشنبه(۱۸ بهمن ماه)افزود: هر نوع فعالیتی اعم از کشاورزی، صنعت، دامداری، معدن، گردشگری، خدمات، صنایع تبدیلی، فرآوری و غیره که در روستاها اشتغال پایدار ایجاد و سبب رشد اقتصاد ملی در کشور شود بدون شک از تسهیلات صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی بهره مند خواهند شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این بخش شش هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده و بانکها نیز باید به همین میزان از منابع داخلی خود پرداخت کنند که اعتبار این بخش در مجموع ۱۲ هزار میلیارد تومان خواهد بود و سهم کرمانشاه از آن ۳۵۲ میلیارد تومان است.
یاوری ضمن اشاره به کارمزد وام اشتغال روستایی و عشایر از محل صندوق توسعه ملی اظهارداشت: نرخ سود این تسهیلات برای روستائیان و عشایر مرزنشین ۴ درصد، روستائیان و عشایر غیر مرزنشین ۶ درصد، و برای نواحی صنعتی روستایی و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت ۱۰درصد است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اعلام اینکه این تسهیلات با توجه به طرح های ارائه شده از سوی روستائیان و عشایر از ۱۰ میلیون تومان تا ۱۵ میلیارد تومان متغیر است گفت:طرح هایی که نیاز به پرداخت تسهیلاتی بیش از ۲٫۵ میلیارد تومان را دارند در کارگروه ملی مطرح و از اختیارات استانی خارج می شوند.
یاوری با بیان اینکه خوشبختانه وثایق و تضمین های متنوعی برای دریافت وام اشتغال روستائیان و عشایر پیش بینی شده است تصریح کرد: حدود دو تا هشت درصد به این تسهیلات یارانه تعلق میگیرد و محدودیتی برای پرداخت به بخش شهری و روستایی ندارد.
یاوری بیان داشت: وام اشتغال روستائیان و عشایر از طریق بانک های عامل کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک، صندوق کشاورزی و صندوق کار آفرینی امید پرداخت خواهد شد.
وی ضمن بیان این نکته که طرح های مورد ارائه برای دریافت تسهیلات باید توجیه مالی برای وام گیرندگان داشته باشد، یادآورشد: این تسهیلات بصورت یکجا به سرمایه گذار پرداخت نخواهد شد بلکه به نسبت پیشرفت فیزیکی پروژه پرداخت می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در خاتمه گفت : برای استفاده روستائیان و عشایر از تسهیلات اشتغال باید در سامانه “کارا” ثبت نام کنند و تا کنون به این منظور ۱ هزار و ۷۹۵ نفر برای اشنغال فراگیر و ۱۹۲ نفر در سامانه کارا ثبت نام کرده اند.
دیدگاه