سه شنبه, ۵ فروردین , ۱۴۰۴ Tuesday, 25 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22212 تعداد نوشته های امروز : 0×
رییس دانشگاه علوم پزشکی: درکرمانشاه مرکز “پزشکی بازساختی” در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود
02 اسفند 1396 - 15:03
شناسه : 5318
6
کنگره ملی طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از کسب موافقت اصولی با راه‌اندازی مرکز پزشکی بازساختی در این دانشگاه خبر داد.

پ
پ

 دکتر محمودرضا مرادی در حاشیه برگزاری کنگره ملی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در اورولوژی و نفرولوژی که امروز (دوم اسفند) با حضور محققین و پژوهشگرانی از هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور در کرمانشاه برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پزشکی بازساختی و بحث سلولهای بنیادی علم نوپایی در جهان است، گفت: در سالهای اخیر این علم با پیشرفت های بسیاری در کشور و استان همراه بوده است.

وی افزود: با وجود تمام پیشرفت ها، این علم هنوز در مراحل ابتدایی خود قرار دارد و با برگزاری چنین سمینارها و کنگره هایی باید اهمیت این علم و استفاده از آن در درمان بیماریها را به جامعه بشناسانیم.

مرادی با اشاره به راه اندازی مرکز پیوند مغز استخوان از سه سال پیش در استان، گفت: طی این مدت ۶۳ عمل پیوند در این مرکز انجام شده که درصد موفقیت بالایی داشته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز موافقت اصولی برای راه اندازی مرکز پزشکی بازساختی را گرفته ایم و اتاق تمیز دانشگاه نیز آماده بهره برداری است.

وی افزود: راه‌اندازی چهارمین مرکز سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در زمینه ارولوژی  و نفرولوژی کشور در استان از برنامه‌های آتی دانشگاه است.

 مرادی در ادامه به معرفی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر هشت دانشکده، ۱۴ شبکه بهداشت، ۱۷ بیمارستان، دو پژوهشکده و ۱۴ مرکز تحقیقاتی زیرمجموعه دانشگاه در حال فعالیت است.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حدود پنج هزار دانشجو، ۴۵۰ عضو هیات علمی در ۲۰ رشته تخصصی بالینی، ۲۳ رشته کارشناسی ارشد و هفت رشته PHD دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: از لحاظ رتبه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در میان دانشگاه های تیپ دو در رتبه دوم قرار داشته و در مجموع در رتبه نهم قرار دارد.

 

دکتر مهرداد پاینده دبیر علمی این کنگره امروز (دوم اسفند) درحاشیه برگزاری این مراسم در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این برنامه دو روزه در کرمانشاه، مشتمل بر برگزاری همزمان سه کنگره طب بازساختی سلولهای بنیادی در نفرولوژی و اورولوژی، دومین کنگره پیوند سولوهای بنیادی در غرب کشور و سومین کنگره پرستاری و مراقبت پرستاری از بیماران پیوند مغز استخوان است.

وی افزود: برگزاری همزمان این سه کنگره حاصل تلاش دانشگاه‌های علوم پزشکی کرمانشاه، شهید بهشتی، ایران، تهران، لرستان، مازندران، کردستان و آذربایجان غربی است.

پاینده تصریح کرد: محققین و پژوهشگران برتر دانشگاه‌های مذکور در این کنگره حاضر شدند تا به تبادل نظر پرداخته و دانش خود را در زمینه سلولهای بنیادی ارتقا دهند.

وی تقویت فعالیت‌های بین دانشگاهی در زمینه پیوند سلولهای بنیادی و برنامه ریزی جهت گسترش طب بازساختی و سلولهای بنیادی در ایران و غرب کشور را از دیگر اهداف برگزاری این کنگره عنوان کرد.

پاینده در ادامه با اشاره به فعالیت مرکز پیوند سلولهای بنیادی در استان کرمانشاه، گفت: این مرکز تنها مرکز غرب کشور بوده و استان‌های غرب کشور را نیز تحت پوشش دارد.

پاینده از انجام ۶۵ مورد پیوند مغز استخوان طی سه سال گذشته در این مرکز خبر داد و اظهار کرد: ۷۵ درصد این موارد با موفقیت همراه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: پیوند سلولهای بنیادی برای درمان بیماری‌های مثل برخی بیماری‌های خونی، غیرخونی، سرطان و کم‌خونی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.