پنج شنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 24 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21567 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم مسمومیت ۴ عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی در کرمانشاه روند کاهشی دمای هوا در کرمانشاه طی هفته آینده ۷۲ روز بارانی، ۳۹ روز یخبندان و رشد ۲۲ درصدی بارش‌ها چالش جدی مسافران برای ورود از پایانه ها به داخل شهر /پایانه راه کربلا شبها تاکسی ندارد توقیف یکدستگاه حفاری غیرمجاز توسط امور منابع آب شهرستان کنگاور طلا ارزان می‌شود؟ آماری فجیع از یک تراژدی ناگوار؛ ۵۰ درصد کودکان مورد سوء استفاده والدین معتاد خود قرار می گیرند! دمای ۱۶ شهر کرمانشاه زیر صفر رفت مجموعه باغ مدرن قصرشیرین ظرفیتی برای افزایش اشتغال و تولید در غرب کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه در انتظار قیمت‌گذاری نصب پابند الکترونیکی بر پای ۱۰۰ سارق حرفه‌ای در کرمانشاه اگر جلسه فردای شورای شهر رسمیت نیابد از آنها سلب عضویت می‌کنیم! کاهش ۱۴ درصدی سوانح فوتی در راه های استان کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه به کجا رسید؟ رفع ۱۲ نقطه حادثه‌ خیز شهر کرمانشاه در دستور کار شهرداری است مصرف چه مواد غذایی جلوی «پوکی استخوان» را می‌گیرد؟ روزهای گرم پاییزی کرمانشاه؛ خداحافظ!

۹۰ درصد درآمد پوشاک کرمانشاه به خارج از استان می‌رود
16 اسفند 1396 - 9:26
شناسه : 5950
6
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی گفت: ۹۰ درصد از درآمدپوشاک تولیدی در کرمانشاه به خارج از استان می رود.

پ
پ
 محسن حیاتی روز گذشته در همایش تبیین نقش صنایع نساجی و تولید پوشاک در اقتصادمقاومتی و اشتغالزایی استان کرمانشاه که به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳ میلیون نفر در کشور در سن ۱۵ تا ۴۳ سالگی یعنی سنی که بایدمشغول به کار باشند قرار دارند، افزود:  اگر سن کار را از ۱۵ تا ۶۵ سالگی در نظر بگیریم، ایران ۵۵ میلیون نفر نیروی در سن کار دارد. 
 
وی تصریح کرد: با وجوداین موضوع می توان گفت که ایران از نظر نیروی انسانی برای اشتغال و تولید مشکلی ندارد. 
 
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی ادامه داد: برای رونق در تولید داخلی باید از واردات کالاهایی که در داخل تولید می شوند بویژه دربحث پوشاک و نساجی خودداری کرد و همچنین جلوی قاچاق از مرزها گرفته شود.
 
حیاتی به وجود بازار بزرگ مصرف داخلی و نیز کشورهای منطقه اشاره کرد وافزود: صنعت نساجی علاوه بر ارزش افزوده بالایی که دارد، هزینه اشتغالزایی آن نسبت به دیگر صنایع پائین و مشکل زیست محیطی نیز ندارد.
 
وی با بیان اینکه از ۱۰ کشور اول صادرکننده صنایع نساجی هفت کشور  آن کشورهای پیشرفته و توسعه یافته دنیا هستند، عنوان کرد: این نشان می‌دهد که کشورهای پیشرفته دنیا به این صنعت توجه گسترده ای نشان داده اند. 
 
رئیس دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه به وضعیت صنعت نساجی و تولید پوشاک استان نیز اشاره کرد و گفت: وجود واحدهای تولیدی محدود و نیز عدم انجام کار طراحی در داخل استان باعث شده ۹۰ درصد از درآمد پوشاک کرمانشاه به خارج از استان برود. 
 
وی تاکید کرد: در این راستا ضروری است که دانشگاه و صنعت استان تعامل بیشتری داشته باشند.
حیاتی همچنین با بیان اینکه دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی از سال ۷۲ فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود: باتوجه به مشکل بیکاری استان و در جهت اشتغالزایی از سال ۹۳ به رشته صنایع نساجی در این دانشکده نگاه ویژه ای شد. 

وی یادآورشد: علاوه براین، کارگاه ها و آزمایشگاه مخصوص این رشته را راه اندازی کرده ایم. 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.