شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21179 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت هشدار به مستاجران؛مراقب باربری‌های غیرمجاز باشید

نکاتی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز
16 اسفند 1396 - 10:54
شناسه : 5961
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از فعالیت اکیپ‌های نظارتی در سطح استان برای نظارت بر عرضه ماهی قرمز خبر داد.

پ
پ

پگاه رستمی اظهار کرد: این اکیپ ها در صورتی که علائم بیماری را مشاهده کننده، نسبت به نمونه برداری و ارجاع نمونه‌ها برای انجام آزمایشات تشخیصی اقدام خواهند کرد.

رستمی گفت: در هریک از شهرستانها یک اکیپ و در شهر کرمانشاه نیز دو تا سه اکیپ بر عرضه ماهی قرمز نظارت دارند.

مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سپس از شهروندان خواست  ماهی قرمز را از مراکز معتبر خریداری کند و از فروشندگانی که ماهی را در شرایط نامناسب نگهداری می‌کنند، ماهی قرمز نخرند.

رستمی افزود: مغازه‌هایی که آکواریوم دارند بهترین مکانها برای خرید ماهی قرمز هستند، چراکه این ماهی‌ها در شرایط مناسب‌تری پرورش می‌یابند.

وی با بیان اینکه ماهی هایی که پولک های آنها ریخته شده و یا چشم‌های بیرون زده دارند سالم نیستند، به خانواده ها توصیه کرد: از خرید ماهی های قرمز با لکه های سفید یا متمایل به قرمز و خاکستری صرف نظر کنند.

وی با اشاره به اینکه ماهی قرمز هنگام خرید باید ظاهری سالم و شنای متعادل داشته باشد به شهروندان توصیه کرد: ماهی های قرمز با باله “تاخورده” یا جمع شده نخرند.

رستمی بهترین دما برای نگهداری ماهی قرمز را دمای بین ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتیگراد عنوان کرد و افزود: در دمای بالاتر و پایین‌تر این ماهی‌ها آسیب می‌بینند.

رستمی افزود: به هیچ عنوان نباید ظرف ماهی را در یخچال نگهداری کرد، چراکه این کار نه تنها از نظر بهداشتی توصیه نمی‌شود، بلکه برای پرورش ماهی هم مناسب نیست.

مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در مورد تغذیه ماهی قرمز هم گفت: باید دو بار در روز به ماهی های قرمز غذا داد و میزان آن باید به اندازه‌ای باشد که ماهی همه آن را مصرف کرده و در کف ظرف ته نشین نشود، زیرا غذا دادن بیش از حد باعث مسمومیت ماهی‌ها خواهد شد.

وی در مورد عوض کردن آب ماهی قرمز هم توضیحاتی داد و گفت: آب باید هم دما با محیط بوده و برای هم دما شدن آب با دمای محیط و از بین رفتن کلر آن توصیه می‌شود آب از ۲۴ ساعت قبل از تعویض در دمای محیط نگهداری شود. برای هر قطعه ماهی بندانگشتی نیز یک لیتر آب نیاز است.

رستمی بهترین ظروف برای نگهداری ماهی قرمز را ظروف دهانه گشاد دانست و گفت: این نوع ظروف سطح بالاتری از اکسیژن را در اختیار ماهی می‌گذارند.

وی اضافه کرد: ظروف ماهی بهتر است به صورت دوره ای با مخلوط نمک طعام ضدعفونی شود .

رستمی افزود: ماهی قرمز در شرایط مطلوب می تواند تا ۲۰ سال زنده بماند، این در حالیست که معمولا این ماهی ها بیش از شش تا هشت سال دوام نمی‌آورند.

رستمی با بیان اینکه در کرمانشاه مرکز تکثیر ماهی قرمز نداریم، گفت: ماهی های قرمز مورد نیاز مردم استان از استان های شمالی کشور وارد می‌شود.

رستمی گفت: ماهی قرمز در واقع بومی کشور چین و ژاپن بوده، هرچند در اکثر کشورها نیز دیده می شود و از سالیان خیلی دور هم وارد فرهنگ نوروز شده است.

رستمی با بیان اینکه تماس دست با ماهی‌های قرمز به ویژه برای سالمندان و کودکان توصیه نمی‌شود، گفت: در صورت تماس دست با ماهی ها باید قبل از تماس دست با چشم، دهان و صورت، دست ها را با شوینده‌ها بشوییم./ ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.