پنج شنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 7 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20211 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۱۲۲۱ مجرم حرفه ای و سابقه دار در کرمانشاه شناسنامه دار شدند تعطیلی دفاتر تسهیلگری بازافرینی مناطق حاشیه ای فاجعه ای بزرگ است حذف کارتخوان از مطب‌ها موجب خدشه به اعتبار جامعه پزشکی می‌شود افزایش ۱۹۹ درصدی کشفیات سوخت در کرمانشاه آغاز فعالیت سامانه بارشی از امروز در کرمانشاه تشکیل شورای پیشگیری از جرائم پزشکی در کرمانشاه رفع نقاط حادثه خیز معابر کرمانشاه سرعت می‌گیرد ارسال پیامک هشدار برای مشترکان پرمصرف گاز در کرمانشاه عدم دسترسی مستقیم باغداران انار پاوه به بازارهای مصرف/ نبود صنایع تبدیلی، رب انار پاوه را کم طرفدار کرد طرح هادی در ۳۵۰روستای کرمانشاه تکمیل و بازنگری می شود دهکده المپیک کرمانشاه در راه گرفتن یک اعتبار دبش! جمع آوری و ساماندهی ۸۲۳ “معتاد متجاهر” در ۵ روز زمان قطعی واریز سود سهام عدالت اعلام شد/ رقم دقیق سود برگه‌ها چقدر است؟! صدور مجوز راهداری و حمل و نقل از درگاه ملی مجوز‌ها هفت خوان استخدام بیواتانول کرمانشاه ورزش کرمانشاه یک بزرگ‌تر دارد آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ خودرو سنگین از سال آینده چند راهکار ساده برای پیشگیری از گاز گرفتگی در فصل سرما نحوه خوردن سیر خام طبق توصیه متخصصان تغذیه دستگیری راننده متخلف محور پاوه – روانسر

دستور العمل نوروزی به نیروی انتظامی ابلاغ شد
28 اسفند 1396 - 11:00
شناسه : 6299
0
از سوی دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه از ابلاغ دستورالعمل نوروزی به کلانتری‌ها و پاسگاه‌های شهرستان کرمانشاه خبر داد.

پ
پ

صادقی دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه ضمن تشریح این ابلاغیه گفت: تقویتگشت‌های پلیسی پیاده سواره در طول ساعات شبانه روزو پاکسازی تفرج گاه‌ها و معابر عمومی از معتادین متجاهر، متکدیان و کودکان خیابانی، اخذ اجازه از کلانتری محل، جهت جابجایی وسایل منزل، لزوم کنترل و پایش از طریق دوربین‌های مدار بسته بانک‌ها و امکان دیگر همچنین ایجاد گشت‌های مشترک شرکت توزیع نیروی برق و نیروی انتظامی جهت پیشگیری اقدام پلیس نظارت بر اماکن در راستای پلمب واحد‌های صنفی که مبادرت به فروش مواد محترقه و ناریه دارند از جمله موارد این ابلاغیه است.
دادستان عمومی و انقلاب همچنین از برخورد با دستفروشانی که اقدام به عرضه و فروش چاقو، قمه، شمشیر و پنجه بوکس می‌کنند؛ همکاری لازم با بازرسان بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر عرضه مواد خوراکی و آشامیدنی؛ نظارت بر ارائه خدمات مناسب در فرودگاه بین‌المللی شهید اشرفی اصفهانی و پایانه‌های مسافربری بین شهری؛ حفظ محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن خاصه در روز سیزدهم فروردین‌ماه با حضور دادیار ویژه و کارشناس محیط زیست؛ شناسایی و دستگیری محکومان و متهمان متواری بالاخص سارقان؛ نظارت بر اماکن عمومی به‌ویژه واحد‌های صنفی محل رجوع مسافران نوروزی؛ تشکیل اکیپ‌های اختصاصی جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، امور اراضی، راه و شهرسازی، واحد اجرائیات شهرداری، راهداری و حمل و نقل و امور آب برای جلوگیری از دست‌اندازی به اراضی ملی، منابع طبیعی، تعرض به انفال، تغییر کاربری اراضی، ساخت و ساز و حفر چاه غیر‌مجاز؛ حضور مستمر گشت‌های پیاده در اماکن اسکان مسافران نوروزی و مکان‌های اختصاص یافته به پارک خودرو؛ برخورد با مسافربران شخصی با همکاری سازمان تاکسیرانی و توقیف خودرو تا پایات تعطیلات نوروزی و راه‌اندازی گشت سیار مرکز فوریت‌های قضایی، از جمله موارد دیگری بودند که صادقی به آن‌ها اشاره کرد.
وی همچنین یاد آور شد، در ایام نوروز شهروندان محترم میتوانند در صورت نیاز به سرویس قضایی به صورت مستقیم با شماره تلفن (۰۹۱۸۰۶۳۴۴۵۲) تماس حاصل نمایند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.