سه شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۲ Tuesday, 26 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19782 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۹۰ درصد زنان شاغل کرمانشاه ناهنجاری اسکلتی دارند دلیل مخالفت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای راه اندازی داروخانه هلال احمر چیست؟ اهمیت زنگ صبحانه در مدارس ۶ مصدوم در جاده‌های کرمانشاه فقط طی یک روز بهره‌مندی ٢٠ میلیون خانوار از طرح ملی فیبر نوری تا پایان دولت سیزدهم/کل شهر کرمانشاه تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرد دستگاه های ذیربط برای مقابله با وقوع احتمالی سیل در کرمانشاه آماده باشند توسعه شهر کرمانشاه با مشارکت شهروندان محقق می شود نصب خودپرداز در شهرک حافظیه برای بانک مقرون به صرفه نیست! اگر ویتامین D را اشتباه مصرف کنید، چه می شود؟ کاهش نسبی دمای هوای روزانه در کرمانشاه معرفی نفرات برتر مسابقات تنیس خاکی ضرورت آمادگی دستگاه‌ها برای فصل بارش/ وضعیت رودخانه “آبشوران” در برخی نقاط بحرانی است چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم ۳۷۰ هزار دانش آموز کرمانشاه راهی مدارس شدند تشکیل کمیته سرقت برای جلوگیری از سرقت تجهیزات شهرداری کرمانشاه/شهرداری کرمانشاه نیازمند ۹۰ ماشین مکانیزه نو برای جمع‌آوری زباله است ۲ کشته و ۴ زخمی در برخورد پراید و پژو امیر حسین حسنی بر سکوی سوم تنیس مسابقات کشور ایستاد طرح تردد زوج و فرد خودروها در کرمانشاه اجرا می شود چگونه وزن خود را کاهش دهیم؟ کلاهبرداری میلیاردی با وعده فروش وام ازدواج در کرمانشاه

ملخ‌های مزارع و باغات ثلاث‌باباجانی بومی منطقه هستند
02 خرداد 1398 - 18:16
شناسه : 66311
1
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ملخ های مزارع و باغات ثلاث‌باباجانی را بومی منطقه دانست و گفت: هجومی اتفاق نیفتاده است. طلوع‌‌کرمانشاه :

مشاهده تعداد زیادی ملخ در مزارع شهرستان ثلاث باباجانی این روزها موجب نگرانی‌هایی برای مردم این شهرستان به ویژه کشاورزان شده و آنها بیم دارند که این موضوع هجوم ملخ‌های موجب خسارات شدیدی به کشاورزی منطقه شود، اما مسئولان معتقدند این موضوع طبیعی است و هجومی در کار نیست

*ملخ‌های مزارع و باغات ثلاث‌ باباجانی بومی منطقه هستند

سید افشین صفوی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ما همه ساله در شهرستانهای پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی ملخ‌های بومی داریم/وی با بیان اینکه مشاهده ملخ‌های بومی در مزارع باغات و جنگل‌های این مناطق و این زمان از سال اتفاق جدیدی نیست، افزود: این ملخ‌ها با ملخ‌های دریایی و صحرایی که به جنوب کشور حمله کردند تفاوت دارد و این ملخ‌ها بومی هستند.

پ
پ

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از مبارزه با این ملخ‌های بومی نیز توسط مدیریت‌های جهاد کشاورزی در شهرستان‌های مذکور خبر داد و گفت: هر ساله همکاران ما در مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌های مذکور با همکاری کشاورزان و باغداران این مناطق این آفت را کنترل می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه این موضوع اتفاق عجیب و جدیدی نیست، تصریح کرد: ما هر سال با این موضوع روبرو بودیم و امسال نیز روبرو هستیم.

این مسئول گفت: به این منظور ما امسال و از ماه قبل ۲۶ تن سبوس و مقادیر لازم سم به شهرستان پاوه منتقل کردیم و همکاران ما مشغول کنترل این آفت هستند.

تعداد ملخ‌های بومی امسال از حد نرمال نیز کمتر است

علی منصوری، مدیر منابع طبیعی شهرستان ثلاث باباجانی نیز در این زمینه گفت: ملخ‌های مشاهده شده در جنگل‌های ثلاث باباجانی بومی منطقه هستند و از مناطق دیگر چون عراق وارد این شهرستان نشده‌اند.

وی افزود: اتفاقاً امسال تعداد ملخ‌های بومی منطقه نسبت به سال گذشته نیز کمتر هستند و هر ساله در منطقه وجود دارند.

این مسئول در خصوص مبارزه و کنترل این آفت نیز گفت: با توجه به اینکه زمین‌های کشاورزی در مجاورت جنگل‌های فوق هستند مبارزاتی که آنها در زمین‌های کشاورزی انجام می‌دهند در کنترل این آفت ها مؤثر است.

وی خاطرنشان کرد: امسال با توجه به گرمای هوا تعداد ملخ‌های بومی از حد نرمال نیز کمتر بوده و اقدامات جهاد کشاورزی برای کنترل آنها کفایت می‌کند/مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.