شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21180 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ورود گردشگران به اورامانات باید مدیریت شده باشد  ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت

اجرای سامانه سردسیری باعث توسعه کشاورزی استان کرمانشاه می شود
08 اردیبهشت 1397 - 11:40
شناسه : 6965
1
 رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در جلسه شورای اداری استان که با حضور دکتر اردکانیان وزیر نیرو‌، استاندار کرمانشاه و سایر دستگاههای اجرایی استان برگزار شد ضمن تشریح و ارائه پیشنهادهای توسعه ای در بخش کشاورزی با محوریت آب و خاک گفت: اجرای سامانه سردسیری در استان باعث توسعه کشاورزی می شود.

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، دکتر شهبازی با بیان مطلب فوق افزود:  اجرای سامانه سردسیری در استان یکی از بهترین سیاستها برای توسعه بخش کشاورزی است زیرا با آبی کردن مزارع می توان دشتهای روانسر، کوزران، ماهیدشت و میاندربند را احیا کرد.

وی خاطرنشان کرد: اجرای سامانه سردسیری ضمن رونق کشاورزی، باعث ایجاد اشتغال و درآمد بیشتر کشاورزان می شود.

وی با اشاره به لزوم احداث سازه های حجمی توسط وزارت نیرو در نقاط تحویل آب به کشاورزان تصریح کرد: با داشتن حجمی از آب، می توان آسانتر و با مدیریت بیشتر آب را به مزارع وارد کرد.

شهبازی سپس با اشاره به معظل چاههای فاقد پروانه در استان گفت:  این چاهها باید تعیین تکلیف و ساماندهی شوند.

وی با بیان اینکه ۵۰درصد چاههای دارای پروانه بهره برداری با موتور دیزل کار می کنند افزود: باید این چاهها برقی شده تا هزینه ها در این بخش کاهش یابد.

شهبازی با اشاره به تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان کرمانشاه به روش های نوین آبیاری توسط سازمان جهادکشاورزی جهت بهینه سازی مصرف آب؛ به وزیر نیرو پیشنهاد نمود که هماهنگی لازم را در سطح ملی جهت بهره برداری ارگانهای نظامی، انتظامی، ادارات، دانشگاهها، مراکز آموزشی و… از این روشها به عمل آورند.

وی با ارائه پیشنهاد به وزیر نیرو جهت صدور مجوز بهره برداری از چشمه ها و رودخانه ها به منظور اجرای روش های نوین آبیاری به جای روش سنتی؛ اضافه کرد: در روشهای سنتی راندمان آبیاری حدود ۲۸درصد بوده اما در سیستم های نوین راندمان بهره بهره برداری از آب به ۶۵ تا ۹۰درصد افزایش می یابد.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه همچنین درخواست تخصیص ۴۰۰لیتر آب در ثانیه جهت توسعه گلخانه ها در استان را داشته و خاطرنشان کرد: با تامین این آب، گلخانه ها توسعه یافته و ضمن افزایش تولید محصولات کشاورزی و بهینه سازی در مصرف آب؛ کمک شایان توجهی به رفع معضل بیکاری جوانان خصوصا فارغ التحصیلان بخش کشاورزی خواهدبود.

وی همچنین پیشنهاد تخصیص ۹۰۰لیتر آب در ثانیه از رودخانه سیروان و سد داریان را ارائه کرده و گفت: در صورت تحقق این امر از سوی وزارت نیرو، امکان احداث ۱۱۰۰هکتار باغ مدرن در شهرستان پاوه فراهم شده و باعث رونق هرچه بیشتر باغداری در این شهرستان مرزی خواهد شد.

شهبازی در ادامه خواستار تخصیص ۵۰درصدی آب بهای دریافتی از کشاورزان به تشکلهای نظام بهره برداری به منظور نگهداری و ترمیم شبکه ها توسط تشکلهای آببران شد.

وی با اشاره به ضرورت افزایش ۱۰هزارهکتاری تخصیص آب (علاوه بر سهمیه قبلی) به مناطق زلزله زده شهرستان سرپل ذهاب، خاطرنشان کرد: این تخصیص در راستای کمک به زلزله زدگان و توسعه کشاورزی در این مناطق بسیار ضروری است.

وی گفت: پیشنهاد می شود در مناطق زلزله زده تخصیص آب به مدت دو سال بدون حق آبه انجام شود تا بتوان کشاورزان منطقه را بازتوان کرد.

وی در پایان به وزیر نیرو پیشنهاد کرد که دستور بررسی احداث سدهای دیگری در استان شامل سد هواسان، سد کل کش، سد پاتاق، سد بیستون، سد تنگ چناره و… را صادر کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.