جمعه, ۷ مهر , ۱۴۰۲ Friday, 29 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19802 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

رنج بزرگ ساکنان آهوران برای رسیدن به آب/ تامین منابع آبی، عامل بی آبی آهوران است ضربه مهلک دیگر بر پیکر نیمه جان ورزش کرمانشاه/ امتیاز تیم دسته اولی شاهین در آستانه واگذاری است قیمت جدید برنج پاکستانی اعلام شد + جدول مهر ۱۴۰۲ (درجه‌یک، معطر، مجلسی و…) نقش پل عابر پیاده در حفظ جان عابرین توقیف خودرو قاچاق با ارزش میلیاردی در کرمانشاه حضور ۲۵ آتش‌نشان کرمانشاهی در سازمان انتقال خون به منظور اهدا خون پدر به دست پسر در کرمانشاه به قتل رسید میانگین ولادت در کرمانشاه روزانه ۱۰۸ نوزاد است کلنگ‌زنی “شهربازی” کرمانشاه لنگِ مصوبه شورای شهر! قیمت تخم مرغ ۲۰ عددی ۹۹ هزار تومان شد! + جدول منتظر هوای خنک پاییزی در کرمانشاه باشید سالانه بیش از ۹ هزار بازرسی از کارگاه های فعال استان کرمانشاه انجام می شود سامانه‌ «سانا» ویژه مهندسین ناظر در کرمانشاه راه‌اندازی شد قتل برادر در ماهیدشت به خاطر اختلافات خانوادگی ضرورت استفاده از ماسک برای پیشگیری از همه‌گیری آنفلوآنزا کرمانشاه به دنبال ثبت بزرگترین “دنده کباب” در گینس/ ۲۵ غذای استان ثبت ملی می‌شود بهره‌برداری از پروژه فیبر نوری کرمانشاه در ایام دهه فجر امسال/پروژه‌های فاوا در راستای شهر هوشمند اجرا می‌شود کشف بیش از هزار مهر دوره ایلامی در کرمانشاه تهیه بسته‌های تشویقی برای احداث ساختمان در بافت فرسوده تاخیر در اعلام قیمت مصوب و آشفته بازار سرویس مدارس در کرمانشاه

بیماری های واگیردار دامی بیشتر در ثلاث باباجانی و جوانرود رخ می دهد/ ۵ نوبت نظارت سالانه بر دام های استان
13 خرداد 1398 - 12:33
شناسه : 71007
0
معاونت سلامت دامپزشکی استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

پیشگیری از مبتلا شدن دام‌های استان به بیماری های واگیردار و ویروسی حرف اول را در بخش سلامت سازمان دامپزشکی می زند. علیه بیماری های واگیردار سالانه ۵ نوبت مایع کوبی انجام می شود/ بیماری‌های واگیر دار تب برفکی و تب کریمه کنگو از شایع ترین آنها است. شاهرخ یارویسی با بیان این موضوع به پایگاه خبری طلوع کرمانشاه گفت: سالانه ۵ نوبت نظارت بر دام های روستاییان انجام می شود، که مایع کوبی برای آبله گوسفندی در سه ماه بهار ، در تابستان بروسلوز (تب مالت) و در طول سال ، سی پی آ ( مایع و سموم کشاورزی) انجام میشود./همچنین مبارزه علیه عوامل بیماری تب برفکی ، سالانه دو نوبت در شهریور ماه و اسفند انجام می شود و در ماه های بهمن و اسفند هرسال دام ها علیه تب برفکی مایه کوبی می‌شوند./همه واحد های صنعتی و نیمه صنعتی، در ۶ ماه نخست زیر پوشش قرار گرفته و علیه تب مالت برای دام های سنگین انجام می شود. این فرایند، در ۶ ماه دوم سال نیز تکرار می شود.

پ
پ

وی در ارتباط با راه کار بیماری های ویروسی گفت: علیه عوامل بیماری های ویروسی مبارزه انجام میشود، مانند بیماری لمپی اسکین (بیماری پوستی در گاو، و گوسفند زنده) که انتقال دهنده این بیماری یک پشه بوده و به تازگی بروز و شیوع پیدا کرده است. به همین دلیل عملیات سم پاشی در روستا انجام و دام هایی که سالم هستند واکسینه می‌شوند.

شاهرخ یارویسی در ارتباط با بیماری تب برفکی و کریمه کنگو گفت: زمانی که تب برفکی بروز پیدا می کند، دام ها در کانون بیماری، قرنطینه و دام هایی که تا شعاع ۳ کیلومتری روستاهای اطراف قرار دارند تحت واکسیناسیون قرار می گیرند.

معاون سلامت دامپزشکی اضافه کرد. بیماری ویروسی تب کریمه کنگو یا تب خونریزی دهنده علائم خاصی ندارد و از طریق کنه هایی که از خون دام ها تغذیه می کنند آلوده می شوند. انسان هایی که با خون ، ترشحات خونی و کنه های این دام ها ارتباط دارند به این بیماری مبتلا می‌شوند.

یارویسی در پایان این گفتگو به شهرستان های ثلاث بابا جانی و جوانرود اشاره کرد که بیشترین شیوع بیماری های واگیر دار را در استان کرمانشاه دارند.

از شهروندان می خواهیم ، از خرید گوشت هایی که در معابر کشتار می شوند خود داری نمایند. هم چنین کسانی که کشتار دام را در روستاهای خود انجام می دهند از دست کش و عینک استفاده کنند.

نگین عزتی/خبرنگارطلوع

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.