پنج شنبه, ۲۸ تیر , ۱۴۰۳ Thursday, 18 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21142 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تشدید مشکل قطع برق در صنایع استان /شرکت توزیع نیروی برق: قطعی ۲ روزه موقت است /استانداری: صنایع غذایی را معاف کرده ایم ! اعلام محدودیت‌ ترافیکی در تاسوعا و عاشورای حسینی کرمانشاه تعطیلی موزه‌ها و اماکن تاریخی در روز تاسوعا و عاشورا بازگشت همه حجاج کرمانشاهی از سرزمین وحی علت «شوره سر» و راه درمان آن چیست؟ غرق شدن مرد ۵۰ ساله در سد شیان اسلام آبادغرب فضاسازی ماه محرم با نصب ۱۵۰۰ متر مربع بنر در شهر کرمانشاه پُرخوابی خطرناک‌تر است یا کم‌خوابی؟ هشدار شکسته‌شدن رکورد مصرف برق در کرمانشاه ایده «هر کلانتری یک شهر» کرمانشاه الگوی مناسبی برای کل کشور است بازدید مشترک وزرای کشور ایران و عراق از «مرز خسروی» رخداد ۱۲۳ زمین‌لرزه در هفته گذشته / لرزه ۴.۷ ریشتری بر تن قصر شیرین کرمانشاه کاهش ۲۰ درصدی شرکت داوطلبان کرمانشاهی در کنکور تب دنگی در ۸۰ درصد افراد بدون علائم ظاهر میشود خانواده‌ها آموزش در سنین پایین را در کودکان مبتلا به «اُتیسم» جدی بگیرند مراکز اقامتی غیرمجاز کرمانشاه ساماندهی می‌شوند ماندگاری هوای گرم در کرمانشاه آتش‌سوزی در انبار ضایعات یک ساختمان مسکونی در کرمانشاه مهار شد لزوم ورود دادستانی به فاجعه تخریب پیزومترهای آب زیرزمینی در استان/ ظرف۲سال ۸۵ چاهک مشاهداتی از مدار انتفاع خارج شده اند!   تدابیر ترافیکی پلیس کرمانشاه برای ایام ماه محرم

افزایش موارد مسمومیت با قارچ سمی به ۲۳۹ نفر/ ۵ نفر جان باختند
26 اردیبهشت 1397 - 10:08
شناسه : 7287
4
رئیس مرکز بهداشت کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از افزایش موارد مسمومیت با قارچ سمی به ۲۳۹ نفر و مرگ پنج نفر بر این اثر خبر داد.

پ
پ

طلوع کرمانشاه: ابراهیم شکیبا با اشاره به افزایش موارد مسمومیت با قارچ در استان به ۲۳۹ نفر، گفت: متاسفانه امسال شاهد افزایش موارد مسمومیت با قارچ در سطح استان بودیم.

وی از جان باختن پنج نفر به دنبال مسمومیت با قارچ خبر داد و افزود: تعدادی نیز به دلیل مشکلات کبدی به شیراز اعزام شدند.

شکیبا در خصوص علت افزایش موارد مسمومیت با قارچ در سال جاری، گفت: رشد انواع قارچ نیازمند بارندگی و دمای ۱۸ تا ۲۰ درجه است و امسال به مدت طولانی این شرایط فراهم شد و انواع قارچ در نقاط وسیعی از استان رویش پیدا کرد که در این بین بسیاری قارچ های سمی هم رویش پیدا کرده و مصرف آنها باعث مسمومیت افراد زیادی شد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه تاکید کرد: مشکل این است که افراد با روش های سنتی از جمله استفاده از نقره یا جوشاندن قارچ در شیر به دنبال تشخیص قارچ سمی از خوراکی هستند و این درحالیست که این روش ها برای همه انواع قارچ جواب نمی دهد.

شکیبا تصریح کرد: حتی برخی انواع قارچ هستند که دست زدن به آنها و بعد از آن تماس دست آلوده با مخاط بدن از جمله تماس با چشم می تواند موجب انتقال سم قارچ به درون بدن شود.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از همه مردم خواست امسال به هیچ عنوان قارچ خودرو مصرف نکنند و از دست زدن به قارچ هم خودداری کنند.

وی افزود: همچنین توصیه می شود افراد از خرید قارچ از دستفروشان خودداری کنند و تنها قارچ های بسته بندی شده دارای برچسب و تاریخ مصرف خریداری کنند.

شکیبا تاکید کرد: هیچ روش مورد تاییدی برای تشخیص قارچ سمی وجود ندارد و افرادی هم که سالیان سال در این زمینه تجربه دارند باید بدانند انواع قارچ به این روش ها پاسخ یکسان نمی دهد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.