جمعه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 25 April , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 22310 تعداد نوشته های امروز : 0×
 قطع بیمه قالیبافان زحمتکش، با شعار حمایت از کالای ایرانی تعارض داشته و هیچ توجیهی ندارد!
29 اردیبهشت 1397 - 13:35
شناسه : 7345
6
صفری: طلوع‌‌کرمانشاه :

احمد صفری رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۷ از سوی مقام معظم رهبری به سال حمایت از کالای ایرانی، عنوان داشت که قطع بیمه بخشی از بافندگان فرش که با جان و دل این شغل پرمرارت را انتخاب نموده و برای حفظ این کالای زیبا و با ارزش ملی، روز و شب زحمت میکشند ، به هیچ عنوان توجیه ندارد و نمی تواند در راستای حمایت از کالای ایرانی و تولید کنندگان آن باشد !

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، احمد صفری رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۷ از سوی مقام معظم رهبری به سال حمایت از کالای ایرانی، عنوان داشت که قطع بیمه بخشی از بافندگان فرش که با جان و دل این شغل پرمرارت را انتخاب نموده و برای حفظ این کالای زیبا و با ارزش ملی، روز و شب زحمت میکشند ، به هیچ عنوان توجیه ندارد و نمی تواند در راستای حمایت از کالای ایرانی و تولید کنندگان آن باشد!

نماینده مردم کرمانشاه گفت: اکثر قالیبافان تنها راه ارتزاقشان از همین راه است و درصد بالایی از این قشر زحمتکش را بانوان تشکیل می دهند که بسیاری از آنان سرپرست خانوار هم می باشند لذا اینکه سازمان تامین اجتماعی بخواهد به هر دلیلی بافندگان واقعی را از شمول بیمه ، خارج نماید و آنها را در مقابل آینده ای مبهم و تاریک قرار دهد ، به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست چرا که استمرار این وضعیت باعث برهم خوردن نظم زندگی آنها و وارد آمدن خسارت به معیشت شان خواهد شد.

مهندس صفری از وزارتخانه صنعت و معدن و سازمانهای استانی‌اش و همچنین مرکز ملی فرش بعنوان متولیان این حوزه خواست با پیگیری جدی موضوع، به بلاتکلیفی بیمه ای این دسته از قالیبافان پایان داده و از پیوستن آنها به جمعیت بیکار کشور جلوگیری نمایند.

وی گفت: از آنجاییکه استان کرمانشاه نیز بدلیل دارا بودن استعدادهای فراوان در بافت فرش اصیل ایرانی، زمینه بسیار خوبی برای توسعه صنعت فرش در کشور دارد و قالیبافی، اشتغال خوبی را در میان خانواده‌ها ایجاد نموده است، لذا مجمع نمایندگان این استان نیز بر خود فرض می داند از تمام ظرفیت های قانونی مجلس برای تداوم امنیت شغلی بافندگان فرش دستباف و حفظ اشتغال و بیمه آنان استفاده نماید.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.