سه شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۲ Tuesday, 26 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19782 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۹۰ درصد زنان شاغل کرمانشاه ناهنجاری اسکلتی دارند دلیل مخالفت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای راه اندازی داروخانه هلال احمر چیست؟ اهمیت زنگ صبحانه در مدارس ۶ مصدوم در جاده‌های کرمانشاه فقط طی یک روز بهره‌مندی ٢٠ میلیون خانوار از طرح ملی فیبر نوری تا پایان دولت سیزدهم/کل شهر کرمانشاه تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرد دستگاه های ذیربط برای مقابله با وقوع احتمالی سیل در کرمانشاه آماده باشند توسعه شهر کرمانشاه با مشارکت شهروندان محقق می شود نصب خودپرداز در شهرک حافظیه برای بانک مقرون به صرفه نیست! اگر ویتامین D را اشتباه مصرف کنید، چه می شود؟ کاهش نسبی دمای هوای روزانه در کرمانشاه معرفی نفرات برتر مسابقات تنیس خاکی ضرورت آمادگی دستگاه‌ها برای فصل بارش/ وضعیت رودخانه “آبشوران” در برخی نقاط بحرانی است چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم ۳۷۰ هزار دانش آموز کرمانشاه راهی مدارس شدند تشکیل کمیته سرقت برای جلوگیری از سرقت تجهیزات شهرداری کرمانشاه/شهرداری کرمانشاه نیازمند ۹۰ ماشین مکانیزه نو برای جمع‌آوری زباله است ۲ کشته و ۴ زخمی در برخورد پراید و پژو امیر حسین حسنی بر سکوی سوم تنیس مسابقات کشور ایستاد طرح تردد زوج و فرد خودروها در کرمانشاه اجرا می شود چگونه وزن خود را کاهش دهیم؟ کلاهبرداری میلیاردی با وعده فروش وام ازدواج در کرمانشاه

کمبود پرستار و تجهیزات، رنج مضاعف کودکان در بیمارستان تخصصی غرب کشور
29 خرداد 1398 - 18:51
شناسه : 78151
0
رییس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی، با اشاره به کمبود تجهیزاتی که به رنج مضاعف برای کودکان تبدیل شده گفت : این بیمارستان تخصصی ویژه کودکان غرب کشور، با کمبود پرستار، منابع مالی، تجهیزات پزشکی و دارو مواجه است. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر فریبا ویسی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح اولین همراه سرای بیمارستانی غرب کشور در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی، افزود: این بیمارستان در سال گذشته؛ به ۱۳۰ هزار مراجعه کننده خدمات درمانی ارائه کرده که ۱۳ هزار نفر آنها منجر به بستری و ۲ هزار و ۹۴ مورد عمل جراحی شدند که نشان از تراکم و گستردگی بیماران کودک در غرب کشور دارد/وی با بیان اینکه این بیمارستان ۱۵۶ تخت مصوب و ۱۴۱ تخت فعال دارد، گفت: همیشه در ایام سال روزانه ۱۶۰ تا ۱۷۰ نفر در این بیمارستان بستری می‌شوند که گاهی مجبور هستیم آنها را در راهرو مراقبت، درمان کنیم/ویسی با اشاره به تعداد فراوان بیماران در یک اتاق گفت: خانواده‌ها نگرانند کودکشان علاوه بر بیماری خود به یک بیماری دیگر مبتلا نشوند و این استرس و فشار آنها را بیشتر آزار می‌دهد.

پ
پ

وی با انتقاد از کمبود نیرو، منابع مالی و تجهیزات این بیمارستان، خواستار کمک فوری برای انجام خدمات درمانی با کیفیت به بیماران شد.

وی در ادامه با تقدیر از خیرین انجمن سلامت کرمانشاه گفت: هزینه‌های جاری بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی امسال ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته این در حالی است تعرفه درمان تنها ۱۰ درصد رشد داشته است.

بیمارستان دکتر محمدکرمانشاهی در چهار طبقه و ۱۲ هزار متر مربع زیربنا ۱۵ فوق تخصص و هفت متخصص کودکان دارد و این بیمارستان شامل اورژانس، درمانگاه، رادیولوژی، سونوگرافی، داخلی، بیماری‌های عفونی، سرطان تالاسمی و هموفیلی است.

همراه سرای بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی می‌تواند به یک الگو کشوری تبدیل شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نیز در این مراسم گفت: احداث همراه سرای بیمار که یکی از مشکلات بزرگ خانواده بیماران برای ادامه روند درمانی بیماران است کمک شایانی به آنها است که امیدواریم با احداث بیشتر همراه سراها در استان، این به یک الگوی خوب در کشور تبدیل شود.

دکتر رضا مرادی در ادامه با بیان اینکه ایران رتبه ۲۶ جهان در انجام کمک‌های خیریه را دارد، گفت: کمک خیرین در زلزله سال ۹۶ استان بهترین نمونه برای نشان دادن اهمیت کارهای نیکو و خیر در کشور است که خیرین سلامت کشور ۶۰ تفاهم نامه با وزارت بهداشت به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان امضا کردند و بیشتر آنها را تاکنون به بهره برداری رسانده‌اند و بقیه نیز تا پایان شهریور به پایان می‌رسد.

وی کاهش دغدغه خانواده بیماران را یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری دانست و گفت: احداث همراه سراها کمک شایانی به بهبود و کاهش استرس مالی بیماران می‌کند که در استان تفاهم نامه احداث یک همراه سرای دیگر در بیمارستان امام رضا (ع) منعقد شده که امیدواریم با رفع مشکلات اداری عملیات اجرایی آن بزودی آغاز شود.

ماهیانه ۶۰ میلیارد تومان هزینه بیمارستان‌های استان کرمانشاه می‌شود

مرادی در ادامه هزینه ماهیانه تجهیزات و داروی بیمارستان‌های استان را ۶۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: بیمه‌ها به ویژه تأمین اجتماعی به موقع بدهی خود را به بیمارستان‌ها پرداخت نمی‌کند و این مساله باعث مشکل در پرداخت دستمزد و خرید تجهیزات و دارو در مراکز درمانی و بیمارستانی استان شده است.

وی با بیان اینکه دستمزد کارانه کادر درمانی ۱۸ ماه است که عقب افتاده است، گفت: بیمه‌ها به علوم پزشکی استان ۳۷۰ میلیارد تومان بدهکار هستند/ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.