شنبه, ۲۵ فروردین , ۱۴۰۳ Saturday, 13 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20762 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

امیدوارم موفقیت در مسابقات کافا تکرار شود انجام خط کشی ۶۰۰ کیلومتر از معابر شهری کرمانشاه/ثبت تردد غیرمجاز کامیون‌ها توسط دوربین‌ها انجام می‌شود نماز «عید فطر» کرمانشاه کجا اقامه می‌شود؟ «گوجه سبز» نوبرانه کرمانشاه راهی بازار شد موج دوم سفرهای بهاری در تعطیلات فطر/ افزایش ۱۱ درصدی تردد در محورهای کرمانشاه پای تعزیرات به تاراج گنج سبز کوه‌های کرمانشاه باز شد ساماندهی ایستگاه‌های تاکسی در میدان آزادی کرمانشاه حضور ۱۰۰ تیم پلیس راه کرمانشاه در تعطیلات آمادگی کرمانشاه برای میزبانی از گردشگران تعطیلات عیدفطر انتقال خون کرمانشاه تعطیلات آخر هفته فعال است احتمال رویت هلال ماه شوال در غروب روز سه‌شنبه بالا است بزودی نرخ نامه کرایه تاکسی ها در کرمانشاه اعلام می شود/فعلا گرفتن وجه اضافه ممنوع هیچ عطاری و فروشگاهی حق فروش قرص برنج را ندارد/ مرگ ۴۹نفر به دنبال استفاده‌ از این ماده سمی هوای کرمانشاه سال گذشته ۴۳ روز غیراستاندارد بود فروش محصولات سایپا فعلا لغو شد/سایپا: زمان جدید ثبت‌نام متعاقبا اعلام می‌شود  احتمال لغو قرارداد جامعه پزشکی کرمانشاه با بیمه ها مراقب قارچ‌های مرگ‌آور باشید ویروس جدید با نقاب کرونا کمک ۲ میلیارد ریالی «محسن چاوشی» برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کرمانشاه هجیج،هزارماسوله ای بی امکانات/ این روستای هدف گردشگری ازمحرومیت ها رنج می برد

جشنواره هنر آشپزی به صنعت گردشگری استان پروبال می دهد
14 تیر 1397 - 11:13
شناسه : 8032
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه گفت: این جشنواره در اقتصاد صنعت گردشگری استان تاثیرگذار است و در تقویم رویداد های فرهنگی ثبت شده است.

پ
پ

وحید امیری در گفتگو با طلوع، اظهار داشت: این جشنواره به صورت استانی از ۲۰الی ۲۲ تیر در محل نمایشگاه های دایمی واقع در بوستان شاهد کرمانشاه برگزار می شود.

به گفته امیری، این جشنواره توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با همراهی شهرداری برگزار می شود.

امیری یادآور شد، در این جشنواره شاهد حضور برندهای برجسته رستوران ها هستیم که در دو بخش به رقابت خواهند پرداخت.

وی به بخش حرفه ای و آزاد این جشنواره اشاره کرد و گفت: این جشنواره با هدف عرضه غذاهای سنتی و طعم های فراموش شده برگزار می شود و حتی پخت ساده ترین نوع غذا بومی می تواند در این جشنواره ارزیابی شود.

این مسوول افزود: به نفر اول این جشنواره سه میلیون تومان، نفر دوم دو میلیون تومان و نفر سوم یک میلیون تومان به همراه یک تندیس اعطا می شود.

امیری تصریح کرد:به شرکت کننندگان این جشنواره گواهینامه ای توسط هیات داوران صادر می شود.

وی افزود: این جشنواره موجب تعریف سفرهایی برای کرمانشاه می شود و در رونق صنعت گردشگری تاثیرگذار است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.