شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ Saturday, 27 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21179 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ساعت کاری ادارات کرمانشاه هفته آینده هم از ۶ تا ۱۱ است فیلم سینمایی تقدیر در چند قدمی اکران/پایان تدوین تا آخر هفته همه دستگاه ها برای ارائه خدمات مطلوب به زوار پای کار باشند هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر هشدار زرد نسبت به نفوذ غبار به کرمانشاه/ کاهش دید افقی تا ۲ هزار متر شنا در انبوهه ی نابسامانی ها! + عکس تجهیز ۴۱۰۰ مشترک خانگی و ۱۰۰ مرکز تجاری و اداری به اینترنت فیبر نوری آمادگی مرز خسروی برای میزبانی از دو میلیون زائر اربعین فعالیت ۱۰ اکیپ جمع‌آوری سگ‌های ولگرد در کرمانشاه فردا پنجشنبه ادارات کرمانشاه تعطیل است دمای کرمانشاه امسال ۶ روز بالای ۴۰ درجه بود احیای درآمد های پایدار در شهرداری لازم است سارقان تلفن ثابت ۱۳۰۰ مشترک کرمانشاهی را قطع کردند کیفیت دولت به کیفیت مدیران و تصمیم گیرانش وابسته است توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان در کرمانشاه طی ایام اربعین اوایل هفته آینده یک پیک گرمایی در کرمانشاه خواهیم داشت نیایش در آغوش آرامش است/رفع نقاط حادثه خیر؛ مطالبه جدی کرمانشاهیان از مسئولان دانش‌آموزان می‌توانند از لباس‌ فرم سال گذشته خود استفاده کنند کشف ۱۶۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه آمادگی ناوگان کرمانشاه برای جابجایی زوار اربعین/ پیش‌فروش ۷۰ هزار بلیط برگشت هشدار به مستاجران؛مراقب باربری‌های غیرمجاز باشید

جشنواره هنر آشپزی به صنعت گردشگری استان پروبال می دهد
14 تیر 1397 - 11:13
شناسه : 8032
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه گفت: این جشنواره در اقتصاد صنعت گردشگری استان تاثیرگذار است و در تقویم رویداد های فرهنگی ثبت شده است.

پ
پ

وحید امیری در گفتگو با طلوع، اظهار داشت: این جشنواره به صورت استانی از ۲۰الی ۲۲ تیر در محل نمایشگاه های دایمی واقع در بوستان شاهد کرمانشاه برگزار می شود.

به گفته امیری، این جشنواره توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با همراهی شهرداری برگزار می شود.

امیری یادآور شد، در این جشنواره شاهد حضور برندهای برجسته رستوران ها هستیم که در دو بخش به رقابت خواهند پرداخت.

وی به بخش حرفه ای و آزاد این جشنواره اشاره کرد و گفت: این جشنواره با هدف عرضه غذاهای سنتی و طعم های فراموش شده برگزار می شود و حتی پخت ساده ترین نوع غذا بومی می تواند در این جشنواره ارزیابی شود.

این مسوول افزود: به نفر اول این جشنواره سه میلیون تومان، نفر دوم دو میلیون تومان و نفر سوم یک میلیون تومان به همراه یک تندیس اعطا می شود.

امیری تصریح کرد:به شرکت کننندگان این جشنواره گواهینامه ای توسط هیات داوران صادر می شود.

وی افزود: این جشنواره موجب تعریف سفرهایی برای کرمانشاه می شود و در رونق صنعت گردشگری تاثیرگذار است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.