شنبه, ۲۵ فروردین , ۱۴۰۳ Saturday, 13 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20762 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

امیدوارم موفقیت در مسابقات کافا تکرار شود انجام خط کشی ۶۰۰ کیلومتر از معابر شهری کرمانشاه/ثبت تردد غیرمجاز کامیون‌ها توسط دوربین‌ها انجام می‌شود نماز «عید فطر» کرمانشاه کجا اقامه می‌شود؟ «گوجه سبز» نوبرانه کرمانشاه راهی بازار شد موج دوم سفرهای بهاری در تعطیلات فطر/ افزایش ۱۱ درصدی تردد در محورهای کرمانشاه پای تعزیرات به تاراج گنج سبز کوه‌های کرمانشاه باز شد ساماندهی ایستگاه‌های تاکسی در میدان آزادی کرمانشاه حضور ۱۰۰ تیم پلیس راه کرمانشاه در تعطیلات آمادگی کرمانشاه برای میزبانی از گردشگران تعطیلات عیدفطر انتقال خون کرمانشاه تعطیلات آخر هفته فعال است احتمال رویت هلال ماه شوال در غروب روز سه‌شنبه بالا است بزودی نرخ نامه کرایه تاکسی ها در کرمانشاه اعلام می شود/فعلا گرفتن وجه اضافه ممنوع هیچ عطاری و فروشگاهی حق فروش قرص برنج را ندارد/ مرگ ۴۹نفر به دنبال استفاده‌ از این ماده سمی هوای کرمانشاه سال گذشته ۴۳ روز غیراستاندارد بود فروش محصولات سایپا فعلا لغو شد/سایپا: زمان جدید ثبت‌نام متعاقبا اعلام می‌شود  احتمال لغو قرارداد جامعه پزشکی کرمانشاه با بیمه ها مراقب قارچ‌های مرگ‌آور باشید ویروس جدید با نقاب کرونا کمک ۲ میلیارد ریالی «محسن چاوشی» برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کرمانشاه هجیج،هزارماسوله ای بی امکانات/ این روستای هدف گردشگری ازمحرومیت ها رنج می برد

نان سبوس دار سالم‌ترین نوع نان است
18 شهریور 1397 - 10:38
شناسه : 8934
6
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نان‌هایی که از آرد سبوس دار تهیه و با خمیر مایه عمل آوری می‌شود، سالم‌ترین نان‌ها هستند.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه نیلوفر حیدری مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه سبوس (جدار خارجی گندم) دارای مقادیر زیادی از ویتامین‌ها است، افزود: به طور میانگین ویتامین، مواد معدنی و فیبر در نان‌های سبوس دار ۲ برابر نان‌های سفید است.
حیدری گفت: نان‌های تهیه شده از آرد سبوس دار که رنگ تیره تری دارند مانند نان سنگک، نسبت به نان‌های تهیه شده با آرد سفید به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارند.
وی اظهار داشت: سبوس نان از یبوست پیشگیری می‌کند و علاوه بر این سبوس از مواد غذایی مورد نیاز باکتری‌های روده است که علیه بیماری‌های میکروبی روده عمل می‌کند و سیستم ایمنی بدن را فعال می‌سازد.
حیدری اضافه کرد: همچنین مواد فیبری موجود در نان سبوس دار، کلسترول و مواد سمی حاصل از تجزیه مواد غذایی را جذب کرده و از روده دفع می‌کنند.
او تاکید کرد نان‌های تهیه شده از آرد سبوس دار نه تنها مقداری از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها و املاح را تامین می‌کند بلکه موجب کاهش روند شیوع چاقی و بیماری‌های غیرواگیر بخصوص دیابت می‌شوند.
حیدری اضافه کرد: آرد سبوس دار صرفا در کارخانه آرد تولید می‌شود و اضافه کردن سبوس به آرد مصرفی در نانوایی‌ها صحیح نیست.
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه غذای اصلی مردم کشورمان نان است، گفت: نان همواره در نزد ایرانیان از جایگاه خاصی برخوردار بوده است.
حیدری افزود: طبق نتایج بررسی‌های انجام شده در ایران، متوسط مصرف نان حدود ۴۱۰ گرم در روز برای هر فرد است که ۴۰ درصد انرژی دریافتی روزانه را تامین می‌کند.
وی اضافه کرد: بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز مردم از نان تامین می‌شود و توجه به تهیه، تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه موثر خواهد بود.
به گفته وی نان‌هایی که از آرد سبوس دار تهیه و با خمیر مایه و بدون استفاده از جوش شیرین عمل آوری می‌شود و با حرارتی ملایم، یکنواخت و شعله غیرمستقیم می‌پزد، سالم‌ترین نان‌ها هستند.
صداوسیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.