جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20792 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ما با سامان دهی مخالف نیستیم/محیط زیست نباید ارزان از کنار چالابه بگذرد همراه داشتن حیوانات خانگی به داخل مراکز عرضه غذا در کرمانشاه ممنوع است بیماری‌های شایع فصل بهار پارکینگ‌های کرمانشاه رها شده‌اند بارش پراکنده باران در مناطق شرقی و شمالی کرمانشاه انتشار ۲۸۳ میلیارد ریال اوراق مشارکت سال ۱۴۰۲ شهرداری‌های کشور راه‌اندازی ۹ پروژه مهم کرمانشاه منوط به مصوبه شورای شهر است بیمارستان ‌سرطان‌ کرمانشاه تابستان امسال افتتاح می‌شود «چالابه» سامان می‌گیرد بازدید از اماکن تاریخی کرمانشاه، فردا رایگان است عامل ۸۰ درصد خودکشی‌ها در کرمانشاه از طریق قرص است/سموم کشاورزی عامل خودکشی در مناطق روستایی امسال با خطر افزایش آتش‌سوزی‌ در عرصه‌های محیط‌زیست مواجهیم تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟ کوچ بهاره عشایر کرمانشاه تا ۱۵ اردیبهشت ادامه دارد ۲۷ هزار نفر در صف «مرگ» قرار دارند بعد از هر کوهنوردی مسیرها غرق در زباله می‌شود/ حال اکوسیستم کوه خوب نیست مسمومیت ۵ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کرمانشاه جوان کرمانشاهی جان دوباره به بیماران پیوند عضو بخشید قهوه خورها بخوانند ضبط ۲۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در شهرستان کنگاور

۳۴ واحد تولید مصالح ساختمانی در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه به دلیل کیفیت پایین به دستور دادستانی‌ پلمب شد
25 مهر 1397 - 17:20
شناسه : 9942
1
محمودرضا نیازی مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

بعد از وقوع زلزله و آغاز عملیات بازسازی تمام توان کارشناسی در راستای کنترل کیفیت مصالح مورد استفاده در این مناطق به کار گرفته شد/ طی ۱۱ ماه گذشته ۲۰۰ نمونه‌برداری از بازار مصرف مصالحی همچون سیمان، بتن ‌آماده، آجر، میلگرد و تیرچه انجام شده که به دلیل حساسیت بتن آماده ۱۰۰ مورد نمونه‌برداری از این محصول انجام شد که تنها ۱۰ مورد با استاندارد تطابق نداشت/در این مدت ۶۵۰ مورد استفاده از فوم‌های سقفی غیراستاندارد توقیف شده و جهت امحا به دادستانی ارجاع شد/ تاکنون ۳۴ واحد تولید مصالح ساختمانی به دلیل کیفیت پایین به دستور دادستانی‌ پلمب شدند که طی ایام اخیر ۱۲ واحد آن‌ها تأییدیه استاندارد را دریافت کردند

پ
پ

محمودرضا نیازی در نشست خبری که امروز در اداره کل استاندارد استان برگزار شد، با بیان اینکه بعد از وقوع زلزله و آغاز عملیات بازسازی تمام توان کارشناسی در راستای کنترل کیفیت مصالح مورد استفاده در این مناطق به کار گرفته شد اظهار داشت: طی ۱۱ ماه گذشته بیش از ۲۰۰۰ بازرسی از مراکز عرضه مصالح ساختمانی و سایر صنوف در مناطق زلزله‌زده انجام شده است.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: طی ۱۱ ماه گذشته ۲۰۰ نمونه‌برداری از بازار مصرف مصالحی همچون سیمان، بتن ‌آماده، آجر، میلگرد و تیرچه انجام شده که به دلیل حساسیت بتن آماده ۱۰۰ مورد نمونه‌برداری از این محصول انجام شد که تنها ۱۰ مورد با استاندارد تطابق نداشت.

وی با اشاره به اینکه بعد از آغاز عملیات بازسازی تعدادی واحد کارگاهی بتن آماده تازه تأسیس نیز مورد نظارت قرار گرفت افزود: تاکنون ۳۴ واحد تولید مصالح ساختمانی به دلیل کیفیت پایین به دستور دادستانی‌ پلمب شدند که طی ایام اخیر ۱۲ واحد آن‌ها تأییدیه استاندارد را دریافت کردند.

نیازی با بیان اینکه مردم هنگام خرید مصالح ساختمانی به‌ویژه فوم سقفی پروانه استاندارد را مطالبه کنند بیان کرد: در این مدت ۶۵۰ مورد استفاده از فوم‌های سقفی غیراستاندارد توقیف شده و جهت امحا به دادستانی ارجاع شد.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۳۰ فراورده در حوزه صنایع غذایی، شیمی و پتروشیمی، بسته‌بندی، ساختمانی، نساجی، چرم، مکانیک، فلزشناسی و مهندسی پزشکی تحت پوشش این اداره قرار دارد عنوان کرد: ۵۱۰ فراورده در حوزه صنایع‌غذایی و ۵۲۰ فراورده نیز از سایر حوزه‌ها است.

نیازی با بیان اینکه اکنون ضریب نفوذ استاندارد در استان در حوزه نظارت و بازرسی واحدهای تحت پوشش ۱۰۰ درصد است گفت: یعنی تمام فراورده‌هایی که در استان تولید می‌شوند تحت کنترل هستند و تعیین تکلیف شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه امسال بیش از ۷۵۰ مورد بازرسی سرزده از خط تولید کارخانجات انجام شده است افزود: در راستای اطلاع‌رسانی از وضعیت کیفی و کمی واحدهای تولیدی بیش از ۶۵۰ نمونه‌برداری از خط تولید و انبار این واحدها انجام شده و تحت ارزیابی قرار گرفته‌اند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه شرط تمدید پروانه‌های استاندارد صادر شده حفظ استمرار کیفیت در فرایند تولید واحدهای تولیدی است بیان کرد: طرح بازرسی و کنترل بازار تحت عنوان طرح «طاها» در همین راستا اجرا می‌شود.

وی افزود: طرح طاها از طرح‌های راهبردی سازمان ملی استاندارد به منظور استانداردسازی و ارتقای ایمنی جامعه از طریق کنترل کیفیت اقلام موجود در بازار مصرف است که بازرسان اداره کل به نیابت از مردم کالاهای مختلفی را به صورت تصادفی خریداری و مورد آزمون قرار می‌دهند و برای هر نمونه ۵۰۰ هزار تومان از اعتبارات داخلی استاندارد هزینه می‌شود.

نیازی با اشاره به اینکه امسال ۷۵۰۰ بازرسی از اصناف استان انجام شده است گفت: ۴۰۶۹ بازرسی در حوزه صنایع‌غذایی، ۱۲۰۰ مورد در حوزه صنایع ساختمانی، ۷۵۰ مورد در حوزه خودرو، برق و الکترونیک و ۶۰۰ مورد نیز در سایر حوزه‌ها بوده است.

وی افزود: طی بازرسی‌های انجام شده ۲۲۳۰ فراورده به دلایلی از جمله نداشتن علامت استاندارد، جعل علامت و جعل رتبه انرژی جمع‌آوری، امحا و بخشی نیز به تعزیرات تحویل داده شده است.

نیازی با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه ۱۸ واحد شارژ گاز سیلندر تحت پوشش استاندارد وجود دارد بیان کرد: امسال ۴۵ هزار شیر سلیندر در استان بازسازی و نوسازی شده است و استان کرمانشاه در این زمینه پیشرو است.

وی با بیان اینکه سازمان ایمنی استاندارد تنها مرجع رسمی کشور در تعیین عیار مصنوعات فلزی گرانبها است گفت: اکنون در استان کرمانشاه ۲۰۰ واحد صنفی مصنوعات فلزی تحت نظارت استاندارد هستند و واحدهای تولید و عرضه باید دارای کد شناسایی باشند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه افزود: در سال‌های گذشته ۱۲ کارگاه ساخت مصنوعات دارای پروانه در استان وجود داشت اما هشت واحد از این تعداد به دلیل مشکلات مالی به تعطیلی کشیده شدند و طی امسال ۳۰ بازرسی از این کارگاه‌ها انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه مشکلات آسانسورهای دستگاه‌های دولتی و اماکن عمومی یکی از چالش‌های کشور از جمله استان کرمانشاه است عنوان کرد: آسانسورهای این اماکن در گذشته نصب شده‌اند در حالی که استاندارد اجباری آسانسور در سال ۸۲ تدوین و از سال ۸۶ در استان کرمانشاه عملیاتی شد.

نیازی با بیان اینکه سال گذشته ۱۳۷۰ بازرسی از آسانسورهای برقی انجام شده است که ۷۰۰ مورد منتج به صدور گواهینامه ایمنی آسانسور شده است افزود: از سال گذشته از ۲۳۰ آسانسور منصوبه در ساختمان‌های دولتی بازرسی انجام شده و بیشتر آن‌ها دارای نواقص عمده بودند.

وی با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه ۱۰۴ جایگاه عرضه سوخت شامل ۱۰۰۴ نازل دارد که سالانه دو مرتبه مورد بازرسی و آزمون قرار می‌گیرند گفت: امسال ۱۱۶۸ مورد بازرسی از جایگاه‌های سوخت انجام شده که سطح عملکرد تمام این موارد با استاندارد مربوطه مطابقت داشته است.

وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه به دلیل داشتن بیش از ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با عراق جزو استان‌های صادرات محور است گفت: واحدهای صنعتی در زمینه واردات باید مجوزهای لازم را دریافت شود و برای صادرات نیز در شهرستان‌‌های قصرشیرین و پاوه و مراکز گمرکات نیروهای استاندارد مستقر هستند.

نیازی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد کالاهای صادراتی به عراق مشمول استاندارد اجباری هستند افزود: امسال ۱۱۳ اظهارنامه وارداتی شامل تزانزیت فراورده‌های نفتی تعیین تعرفه شده، ۱۹۵۵ اظهارنامه صادراتی مورد بررسی قرار گرفته و ۱۸۰ نمونه‌برداری از اقلام صادراتی به ویژه سوخت انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۱۶ کارخانه آرد با ۵۲ پروانه کاربرد علامت استاندارد در استان فعالیت می‌کنند عنوان کرد: امسال ۴۵ بازرسی و ۸۰ نمونه‌برداری  و آزمون از این کارخانه‌ها انجام شده است که طی ۲۸۰ بازرسی بیشتر دستگاه‌های پخت نان نیاز به بازسازی و نوسازی دارند.

نیازی با بیان اینکه ۱۴ شهربازی استان دارای پروانه استاندارد هستند اما برخی از دستگاه‌های آن‌ها پلمب شده است گفت: دو زمین بازی پارک شرقی و غربی و شهربازی فانفار به طور کامل پلمب شده است/تسنیم

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.