سه شنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۵ Tuesday, 14 July , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23975 تعداد نوشته های امروز : 0×
سراب روانسر جان دوباره ای گرفت
17 آذر 1397 - 13:48
شناسه : 12881
28
سراب روانسر که به علت کمی بارش ها و خشکسالی کاملا بی رمق شده بود، با بارش های اخیر دوباره خروشید و جان تازه ای گرفت. طلوع‌‌کرمانشاه :

این سراب در روزها و ماه های گذشته به کمترین میزان آبدهی خود رسیده بود، اما با بارش های مناسب اخیر، این سراب جان تازه ای گرفت و موجی از خوشحالی را میان مردم منطقه به ویژه کشاورزان و باغداران به وجود آورده است.با بارش های مناسب روز گذشته و بامداد امروز، میزان آبدهی امروز این سراب به بیش از ۹۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.سراب روانسر، ۴۳ کیلومتر آبراهه و ۳۳ کیلومتر کانال دارد، از آب این سراب برای کشاورزی بیش از ۶ هزار هکتار از زمین های زراعی شهرستان روانسر استفاده می شود که ۲ هزار هکتار آن به وسیله ۳۳ کیلومتر کانال و چهار هزار هکتار دیگر نیز از طریق موتور پمپ های آب تامین می شود.سراب روانسر در فصل بارندگی و پربارش بیش از ۶ هزار لیتر بر ثانیه آبدهی دارد.سال گذشته سراب روانسر در ۲۵ بهمن ماه خروشان شد. شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.

پ
پ

سراب روانسر یکی از مناطق زیبای گردشگری استان کرمانشاه است که هر سال پذیرای گردشگران فراوانی از نقاط مختلف کشور است.این سراب یکی از سرچشمه های اصلی رودخانه قره سو می باشد که آب آن از کوه های یله ور و زاگرس (شاهو) تامین می شود.
سراب زیبای روانسر با وسعت بیش از یک هکتار و با قدمتی بیش از ۴۰ هزار سال در دامنه تپه زیبای صخره ای در میان شهر روانسر خودنمایی می کند./ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.