شنبه, ۷ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 29 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24131 تعداد نوشته های امروز : 5×
آخر هفته‌ای پربارش در انتظار کرمانشاه
16 دی 1398 - 19:04
شناسه : 157857
19
مدیرکل هواشناسی کرمانشاه پیش بینی کرد که از اواسط روز چهارشنبه تا پایان هفته جاری بارش باران و برف این استان را فرا می‌گیرد. طلوع‌‌کرمانشاه :

«محمد خسروی» دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، اظهارداشت: براساس تحلیل نقشه های هواشناسی با خروج سامانه ناپایدار از جو منطقه امروز امروز و فردا پدیده خاصی برای استان پیش بینی نمی‌شود/وی افزود: در این ۲ روز در بعضی ساعات شاهد وزش باد، کاهش دما و رشد ابر در سطح استان خواهیم بود/مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه اعلام کرد: براساس پیش بینی نقشه های هواشناسی سامانه ای بارشی از اواسط روز چهارشنبه تا پایان هفته جو منطقه را متاثر خواهد کرد/خسروی ادامه داد: این سامانه ضمن کاهش دمای روزانه و افزایش نسبی دمای شبانه، در برخی ساعات منجر به وزش باد و بارش باران و برف در سطح استان می شود/به گفته وی، بارش روز چهارشنبه و در نواحی شمالی استان نمود بیشتری خواهد داشت.

پ
پ

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته دمای هوای کرمانشاه بین حداقل یک درجه زیر صفر و حداکثر هشت درجه سانتی‌گراد بالای صفر در نوسان بود.

خسروی اظهارداشت: در این مدت سومار با بیشینه دمای ۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان و بخش گواور با کمینه دمای پنج درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین نقطه استان بودند/ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.