یکشنبه, ۸ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 30 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24131 تعداد نوشته های امروز : 0×
دمای سنقر به منفی ۱۰ درجه رسید/ سرمای کرمانشاه امشب هم ادامه دارد
22 دی 1398 - 15:02
شناسه : 160310
9
طلوع‌‌کرمانشاه :

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه شب گذشته(شنبه) سنقر با دمای ۱۰ درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین نقطه استان بود، گفت: امشب نیز اکثر نقاط استان دمای زیر صفر خواهند داشت/علی محمد زورآوند با اشاره به شب سردی که کرمانشاه پشت سر گذشت، اظهار کرد: شب گذشته حداقل دمای شهر کرمانشاه به حدود شش درجه سانتی‌گراد زیر صفر رسید و سنقر نیز با دمای ۱۰ درجه سانتی گراد زیر صفر سردترین نقطه استان بود/وی یادآور شد: کوزران با دمای ۸.۳ درجه سانتی‌گراد زیر صفر و کنگاور نیز با ۷.۳ درجه سانتی‌گراد زیر صفر از دیگر نقاط سرد استان در شب گذشته بودند/وی از تدوام سرمای شبانه هوا برای امشب هم خبر داد و عنوان کرد: ممکن است یک تا دو درجه افزایش دما داشته باشیم، اما هوای سرد همچنان ادامه دارد و دمای اکثر شهرها امشب نیز زیر صفر خواهد بود.

پ
پ

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به سامانه بارشی که روز دوشنبه(۲۳ دی) جو استان را تحت تاثیر می‌دهد، یادآور شد: با ورود این سامانه بارشی دمای شبانه هوا افزایش خواهد یافت، اما با افت دمای روزانه مواجه می‌شویم.

زورآوند درباره سامانه بارشی پیش رو نیز خاطرنشان کرد: این سامانه عمدتا برای مناطقه اورامانات بارندگی دارد و بارش آن نیز به دلیل سرمای هوا عمدتا به شکل برف خواهد بود.

وی با اشاره به کاهش مجدد دمایی که با عبور این موج و در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه داریم، افزود: ممکن است دمای هوا از چند شب اخیر نیز سردتر شود/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.