یکشنبه, ۸ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 30 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24131 تعداد نوشته های امروز : 0×
راه‌اندازی موزه مردم‌شناسی کنگاور
27 دی 1398 - 16:48
شناسه : 162331
12
مدیر پایگاه ملی معبد آناهیتا:موزه مردم‌شناسی کنگاور تا پایان سال 98 راه اندازی می شود . طلوع‌‌کرمانشاه :

مرتضی گراوند مدیر پایگاه ملی معبد آناهیتا با اشاره به تلاش برای راه‌اندازی موزه کنگاور گفت: «طرح موزه کنگاور تدوین شده و برای راه‌اندازی آن نیاز به اعتبار زیادی است که در صورت حمایت مسئولان می‌توان آن را به یکی از بهترین موزه‌های منطقه تبدیل کرد.»/او گفت: «تعمیر و تجهیز موزه و نصب دوربین‌های مداربسته در سال قبل انجام شده و تلاش می‌کنیم با اعتبار اندکی که به موزه کنگاور اختصاص داده شده، فاز نخست موزه مردم شناسی را تا پایان سال راه‌اندازی کنیم.»/گراوند همچنین اقزود: «در این ایام در کنار برپایی نمایشگاه عکس ۵۰ سال باستان شناسی معبد آناهیتا، وسایل و اشیایی که به لحاظ کارکردی دارای ارزش باستان‌شناسی هستند برای گردشگران و مسافران نوروز به نمایش گذاشته شود.»

پ
پ

مدیر پایگاه ملی معبد آناهیتا گفت: «کرمانشاه به لحاظ باستان‌شناسی و به لحاظ منابع تاریخ، استان بسیار مهمی است و نخستین پژوهش‌ها و فعالیت‌های باستان شناسان در زاگرس مرکزی در این استان شروع شده است.»
او با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم که این هویت‌ها تاریخی را به گردشگران معرفی کنیم، تصریح کرد: «می‌توان از این پتانسیل‌ها و جاذبه‌های فرهنگی بهره‌وری مناسبی برای استان داشته باشیم.»
گراوند خاطرنشان کرد: «هرچند که تلاش‌های خوبی در این راستا صورت گرفته، ولی امسال به مراتب بیشتر از سال‌های قبل به موضوع گردشگری توجه شده و امیدوارم با توجه به مدیریت خوب اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و نگاه مثبتی که استاندار در بحث گردشگری به استان دارند، شاهد رونق هرچه بیشتر این صنعت در استان کرمانشاه باشیم.»/سیما

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.