لزوم اعمال محدویتهای قانونی برای دریافت کنندگان وام
تندگویان با اشاره بر علل افزایش آگهیهای فروش وام ازدواج، خاطرنشان کرد: متأسفانه یکی از دلایل این امر عدم توجه قانونگذار به اعمال شرایط خاص برای دریافت وام ازدواج است. با توجه به افزایش مبلغ وام باید شرایط و ضوابط خاصی برای متقاضیان لحاظ و جامعه هدف واقعی دریافت کنندگان وام مشخص شود تا زمینه سو استفاده از این موضوع، جلوگیری شود.
وی ادامه داد: متأسفانه علی رغم اعلام معاونت جوانان به قانونگذار و مجلس برای اعمال محدودیت، شرایط خاصی برای این موضوع در نظر گرفته نشد و به همین منظور شاهد سو استفادههای متعدد از این این مبلغ به ویژه در مناطق کم برخوردار هستیم. تا زمانی که محدودیتهای قانونی برای دریافت وام ازدواج از قانون اعمال نشود نیز این اتفاق ادامه خواهد داشت.
معاون ساماندهی امور جوانان تاکید کرد: درخواست ما از مجلس بعدی رسیدگی به شرایط دریافت وام ازدواج و اعمال محدودیت برای دریافت کنندگان است.
تندگویان با تاکید بر اینکه به هیچ وجه به دنبال قوانین و شرایط سختگیرانه برای پرداخت وام ازدواج نیستیم، یادآورد شد: بلکه به دنبال قوانینی برای برخورد قاطع با کلاهبرداران و سوءاستفاده کنندگان از موضوع وام ازدواج هستیم و با افزایش وام یا تسهیل در شرایط دریافت آن مخالف نیستیم/مهر









دیدگاه