شاه آبادی با اشاره به بی خیالی مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی گفت: متاسفانه بسیاری مردم مسائل اقتصادی را مهمتر ازسلامتشان میدانند و برای همین بی خیال کرونا بطور آزادانه در جامعه تردد میکنند.
وی افزود: متاسفانه مشکل دیگر بسیاری مردم این است که تصور می کنند “مرگ برای همسایه” است و همین امر موجب شده بی خیال کرونا و خطراتش به امور روزمره زندگی خود بپردازند.
شاه آبادی تصریح کرد: مردم باید بدانند خطر کرونا جدی است و قطعا بیمار بدحال کرونایی نمی تواند جلو چشم آنها بیاید که ببینند و عبرت بگیرند و اگر می شد سری به بخش های ICU بیمارستانهای بیماران کرونایی بزنند قطعا وضعیت فرق می کرد و بیشتر رعایت موارد بهداشتی را داشتند.
این مسئول تصریح کرد: مردم باید بدانند تا زمان قطع کامل زنجیره کرونا، میزبان این مهمان ناخوانده هستیم و اصلا نباید تصور کنند در فصل گرما قدرت کرونا کم شده یا این ویروس ضعیف شده و باید همچنان با جدیت رعایت پروتکل های بهداشتی را در دستور کار قرار دهند/ایسنا









دیدگاه