دوشنبه, ۹ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 31 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24137 تعداد نوشته های امروز : 4×
تب “کرونا” در کرمانشاه بالا و بالاتر می‌رود
17 خرداد 1399 - 14:25
شناسه : 221365
18
طلوع‌‌کرمانشاه :

حالا دو هفته ای می‌شود که کرمانشاه در وضعیت “هشدار” کرونا قرار گرفته، وضعیتی که روز به روز به خاطر بی خیالی مردم و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی بدتر شده و آمار مبتلایان هم هر روز در حال افزایش است/ادامه این روند قطعا می تواند کرمانشاه را در زمره استانهای قرمز کشور قرار دهد/استانهایی که خطر کرونا در آنها بسیار جدی است و تعداد جانباختگان کرونا در آنها بالاست/دکتر سارا شاه آبادی مدیرگروه کنترل بیماریهای مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به قرار گیری استان کرمانشاه در وضعیت “هشدار” کرونا گفت: متاسفانه سیر صعودی مبتلایان کرونا همچنان ادامه دارد و وضعیت روز به روز بدتر می‌شود/وی افزود: اگر مردم بصورت جدی پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند، قرمز شدن وضعیت استان در بحث کرونا چیز دور از ذهنی نخواهد بود.

پ
پ

شاه آبادی با اشاره به بی خیالی مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی گفت: متاسفانه بسیاری مردم مسائل اقتصادی را مهمتر ازسلامتشان می‌دانند و برای همین بی خیال کرونا بطور آزادانه در جامعه تردد می‌کنند.

وی افزود: متاسفانه مشکل دیگر بسیاری مردم این است که تصور می کنند “مرگ برای همسایه” است و همین امر موجب شده بی خیال کرونا و خطراتش به امور روزمره زندگی خود بپردازند.

شاه آبادی تصریح کرد: مردم باید بدانند خطر کرونا جدی است و قطعا بیمار بدحال کرونایی نمی تواند جلو چشم آنها بیاید که ببینند و عبرت بگیرند و اگر می شد سری به بخش های ICU بیمارستانهای بیماران کرونایی بزنند قطعا وضعیت فرق می کرد و بیشتر رعایت موارد بهداشتی را داشتند.

این مسئول تصریح کرد: مردم باید بدانند تا زمان قطع کامل زنجیره کرونا، میزبان این مهمان ناخوانده هستیم و اصلا نباید تصور کنند در فصل گرما قدرت کرونا کم شده یا این ویروس ضعیف شده و باید همچنان با جدیت رعایت پروتکل های بهداشتی را در دستور کار قرار دهند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.