سه شنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 1 September , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24137 تعداد نوشته های امروز : 0×
رد رشوه ۴۰۰ میلیون ریالی توسط ماموران پلس فتا کرمانشاه
05 آبان 1399 - 10:59
شناسه : 261192
20
رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان گفت: 4 تن از ماموران پاکدست پلیس فتا "کرمانشاه" پیشنهاد رشوه 400 میلیون ریالی یک کلاهبردار اینترنتی را رد کردند. طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- سرهنگ “حمیدرضا نورایی” اظهار داشت: پس از حضور یکی از شهروندان “کرمانشاهی” در پلیس فتا و عنوان این مطلب که مبلغ ۳۱۶ میلیون و ۸۹۰ هزار ریال به حسابش واریز و سپس برداشت شده است، ماموران رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار دادند./وی ادامه داد: در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد یک کلاهبردار اینترنتی با کپی برداری از کارت های بانکی شهروندان، مبالغ برداشتی را به داخل یکی از کارت ها واریز و سپس از طریق جایگاه های سی ان جی برداشت می کرده است./سرهنگ نورایی افزود: در این میان تیم رسیدگی کننده به پرونده که شامل؛ سرگرد مهدی پیران تبار، سروان محسن شهسواری، ستوانیکم یاسرییلاقیان و ستوانیکم مجتبی عازمی بودند با کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی فرد کلاهبردار شده و در حالی که قصد دستگیری وی را داشتند با پیشنهاد ۴۰۰ میلیون ریالی مواجه شدند.

پ
پ

رئیس بازرسی انتظامی کرمانشاه خاطرنشان کرد: همکاران پاکدست ما در پلیس فتا ضمن خودداری از دریافت رشوه به وظیفه قانونی خود عمل و ضمن دستگیری کلاهبردار نسبت به تشکیل و صورتجلسه موضوع اقدام کردند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.