سه شنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 1 September , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24137 تعداد نوشته های امروز : 0×
کاهش اهدای عضو در کرمانشاه به دلیل شیوع کرونا/ امسال تنها یک مورد جان بخشیدن داشتیم
28 بهمن 1399 - 10:16
شناسه : 265177
11
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضا پیوندی استان کرمانشاه گفت: امسال بر خلاف سال گذشته که توانستیم۱۴ مورد اهدای عضو موفق را ثبت کنیم، تنها یک مورد اهدای عضو داشتیم. طلوع‌‌کرمانشاه :

بهناز کریمی اظهار داشت: سال گذشته با همکاری مردم نوعدوست و همکاران دانشگاه علوم پزشکی، ۱۴ مورد اهدای عضو موفق داشتیم./وی ادامه داد: امسال بر خلاف سال گذشته که بالاترین آمار اهدای عضو را در تاریخ اهدا عضو استان ثبت کردیم، تنها یک مورد موفق اهدای عضو داشتیم./مسئول واحد فراهم‌آوری اعضا پیوندی استان کرمانشاه تصریح کرد: امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا خیلی از موارد که مستعد به اهدای عضو بودند به دلیل آلودگی از چرخه اهدای عضو خارج شدند و متاسفانه به همین دلیل علی رغم تمام تلاش‌هایی که برای ارتقا و ترویج فرهنگ اهدای عضو صورت گرفت، به آمار قابل انتظار در اهدای عضو نرسیدیم./وی ادامه داد: مرگ مغزی مترادف با مرگ قلبی است و ثابت شده افراد مرگ مغزی شده دیگر به زندگی باز نمی‌گردند و همچنین می‌توان از بدن یک فرد مرگ مغزی شده، هشت عضو به بدن نیازمندان پیوند زد که در کرمانشاه هم‌اکنون امکان پیوند سه تا چهار عضو بدن وجود دارد./کریمی در پایان، گفت: افراد با مراجعه به سایت اهدای عضو به نشانی www.ehda.ir و یا با ارسال کد ملی خود به شماره  ۳۴۳۲ می‌توانند جزء خانواده اهدا کنندگان عضو شوند.

پ
پ

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضا پیوندی استان کرمانشاه گفت: امسال بر خلاف سال گذشته که توانستیم۱۴ مورد اهدای عضو موفق را ثبت کنیم، تنها یک مورد اهدای عضو داشتیم.

 بهناز کریمی امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: سال گذشته با همکاری مردم نوعدوست و همکاران دانشگاه علوم پزشکی، ۱۴ مورد اهدای عضو موفق داشتیم.

وی ادامه داد: امسال بر خلاف سال گذشته که بالاترین آمار اهدای عضو را در تاریخ اهدا عضو استان ثبت کردیم، تنها یک مورد موفق اهدای عضو داشتیم.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضا پیوندی استان کرمانشاه تصریح کرد: امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا خیلی از موارد که مستعد به اهدای عضو بودند به دلیل آلودگی از چرخه اهدای عضو خارج شدند و متاسفانه به همین دلیل علی رغم تمام تلاش‌هایی که برای ارتقا و ترویج فرهنگ اهدای عضو صورت گرفت، به آمار قابل انتظار در اهدای عضو نرسیدیم.

وی ادامه داد: مرگ مغزی مترادف با مرگ قلبی است و ثابت شده افراد مرگ مغزی شده دیگر به زندگی باز نمی‌گردند و همچنین می‌توان از بدن یک فرد مرگ مغزی شده، هشت عضو به بدن نیازمندان پیوند زد که در کرمانشاه هم‌اکنون امکان پیوند سه تا چهار عضو بدن وجود دارد.

کریمی در پایان، گفت: افراد با مراجعه به سایت اهدای عضو به نشانی www.ehda.ir و یا با ارسال کد ملی خود به شماره  ۳۴۳۲ می‌توانند جزء خانواده اهدا کنندگان عضو شوند./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.