سه شنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 1 September , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24138 تعداد نوشته های امروز : 1×
همه زباله‌های بیمارستانی کرمانشاه بی‌خطر می‌شوند
19 اسفند 1399 - 12:43
شناسه : 266086
16
مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: زباله‌های بیمارستانی در بیمارستان‌ها طی یک فرایند پیشرفته بی‌خطر می‌شوند و به شکل پودر و یا کلوخه خشک به صورت بسته‌بندی شده در کیسه، دفن می‌شود. طلوع‌‌کرمانشاه :

 امیر کرمی امروز در جمع اصحاب رسانه در خصوص در خصوص دفن زباله‌های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اظهار داشت: براساس قانون مدیریت پسماند که از سال ۸۳ ابلاغ شده، دانشگاه‌های علوم پزشکی موظف به بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی خود در محل بیمارستان هستند./وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای انجام رسالت خود درخصوص قانون مدیریت پسماند بیش از ۱۰ میلیارد تومان هزینه و زباله‌ها را بی‌خطرسازی می‌کند./مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: طبق قانون مدیریت پسماند بعد از اینکه زباله‌ها بی‌خطر می‌شوند در حکم زباله عادی همچون زباله خانگی است که شهرداری باید در قبال اخذ تعرفه از دستگاه متولی تولیدکننده زباله، آن را دفن کند./وی اضافه کرد: در این خصوص بارها به شهرداری اعلام کرده‌ایم که هزینه دفن پسماند خود را پرداخت می‌کنیم./کرمی در خصوص مکان جدیدی دفن پسماند‌های دانشگاه نیز، گفت: جایگاه فعلی جوابگوی دفن زباله‌های بی‌خطر شده نیست، مکان جدید هم مشکل دارد هنوز مطالعات آن  ابتر مانده است./وی تصریح کرد: زباله‌های بیمارستانی در بیمارستان طی یک فرایند پیشرفته بی‌خطر می‌شوند و اصولا رطوبتی ندارد و به صورت پودر و یا کلوخه خشک درمی‌آید و به صورت بسته‌بندی شده در کیسه، دفن می‌شود.

پ
پ

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: زباله‌های بیمارستانی در بیمارستان‌ها طی یک فرایند پیشرفته بی‌خطر می‌شوند و به شکل پودر و یا کلوخه خشک به صورت بسته‌بندی شده در کیسه، دفن می‌شود.

 امیر کرمی امروز در جمع اصحاب رسانه در خصوص در خصوص دفن زباله‌های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اظهار داشت: براساس قانون مدیریت پسماند که از سال ۸۳ ابلاغ شده، دانشگاه‌های علوم پزشکی موظف به بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی خود در محل بیمارستان هستند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای انجام رسالت خود درخصوص قانون مدیریت پسماند بیش از ۱۰ میلیارد تومان هزینه و زباله‌ها را بی‌خطرسازی می‌کند.

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: طبق قانون مدیریت پسماند بعد از اینکه زباله‌ها بی‌خطر می‌شوند در حکم زباله عادی همچون زباله خانگی است که شهرداری باید در قبال اخذ تعرفه از دستگاه متولی تولیدکننده زباله، آن را دفن کند.

وی اضافه کرد: در این خصوص بارها به شهرداری اعلام کرده‌ایم که هزینه دفن پسماند خود را پرداخت می‌کنیم.

کرمی در خصوص مکان جدیدی دفن پسماند‌های دانشگاه نیز، گفت: جایگاه فعلی جوابگوی دفن زباله‌های بی‌خطر شده نیست، مکان جدید هم مشکل دارد هنوز مطالعات آن  ابتر مانده است.

وی تصریح کرد: زباله‌های بیمارستانی در بیمارستان طی یک فرایند پیشرفته بی‌خطر می‌شوند و اصولا رطوبتی ندارد و به صورت پودر و یا کلوخه خشک درمی‌آید و به صورت بسته‌بندی شده در کیسه، دفن می‌شود.

کرمی اضافه کرد: بی‌خطر‌سازی زباله‌های بیمارستان مورد تایید محیط زیست است به طوریکه یک شرکت معرفی شده از سوی محیط زیست سرزده از خروجی دستگاه‌های زباله‌سور نمونه‌برداری می‌کند./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.