سه شنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 1 September , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24138 تعداد نوشته های امروز : 1×
۲۰ درصد دانش آموزان در استان دارای اضافه وزن هستند
20 اسفند 1399 - 20:04
شناسه : 266139
21
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاع_پایگاه خبری طلوع_اعزام کاروان تجهیزات اهدایی وسایل ورزشی از طرف کمیته ملی المپیک به مناطق زلزله زده با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمانشاه و جمعی از مسئولان استانی، امروز چهارشنبه « بیستم اسفند ماه» برگزاز شد
دکتر مجید یزدان پناه در این مراسم، با اشاره به زلزله آبان ماه سال ۹۶، اظهار کرد: با همت استاندار و هماهنگی کمیته ملی المپیک ایران وعده داده شد که در مدارس مناطق زلزله زده استان امکانات ورزشی فراهم شود که امروز این وعده محقق شد.
یزدان پناه در ادامه با اشاره به تعطیلی مدارس به علت شیوع بیماری کرونا و کم تحرکی دانش آموزان، گفت: ۲۰٪ دانش آموزان کرمانشاهی دارای اضافه وزن هستند، که اگر کنترل نشود در آینده باعث بیماری دیابت، کلیوی، کبدی و … می شود.
به گفته یزدان پناه در حال حاضر در اکثر مدارس استان کلاس بازی و ورزشی با هدف سلامت و تحرک دانش آموزان برقرار می باشد، با اشاره به شیوع بیماری کرونا در بین عموم، گفت: در حالت موقعیت آبی دانش آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت ورزشی را خواهند داشت.
به گفته یزدان پناه، قرار است طی هفته آینده رییس کمیته ورزشی و معاون ایشان برای رصد فعالیت انجام شده به کرمانشاه بیایند.
یزدان پناه، ضمن تشکر از مسئولان و خیران نیک اندیش خواستار مشارکت عموم مردم حتی به مقدار اندک شد و ابراز داشت: تا امروز ۸۰هزار دانش آموز در طرح آجر به آجر برای مدرسه سازی شرکت کرده اند.

پ
پ

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.