یکشنبه, ۸ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 30 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24131 تعداد نوشته های امروز : 0×
نحوه فعالیت مراکز تعویض پلاک و آموزشگاه‌های رانندگی در کرمانشاه
04 شهریور 1400 - 9:56
شناسه : 271514
18
معاون ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

کیومرث غلامی در خصوص فعالیت مراکز شماره‌گذار، تعویض پلاک و آموزشگاه‌های رانندگی، اظهار داشت: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا با وجود هرنوع رنگ‌بندی فعالیت مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری و همچنین آموزشگاه‌های رانندگی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز است./وی با بیان اینکه در تمامی شهرهای استان مراکز تعویض پلاک و آموزش رانندگی باز است، گفت: تیمی از سوی استان به‌صورت مستمر بر این موضوع نظارت دارد./معاون ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه گفت: در سه شهرستان کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب و سرپل‌ذهاب نوبت‌دهی برای مراکز تعویض پلاک به‌صورت اینترنتی است که در راستای پیشگیری از بیماری کرونا و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی میزان پذیرش روزانه به یک‌سوم کاهش یافته است./وی از ادامه بحث ممنوعیت تردد دو هفته‌ای که تا پنجم شهریورماه خبر داد و گفت: همچنان ورود خورودهای پلاک بومی از و به شهرهای قرمز و نارنجی استان ممنوع است.

پ
پ

معاون ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه گفت: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا با وجود هرنوع رنگ‌بندی فعالیت مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری و همچنین آموزشگاه‌های رانندگی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز است.

کیومرث غلامی در خصوص فعالیت مراکز شماره‌گذار، تعویض پلاک و آموزشگاه‌های رانندگی، اظهار داشت: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا با وجود هرنوع رنگ‌بندی فعالیت مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری و همچنین آموزشگاه‌های رانندگی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز است.

وی با بیان اینکه در تمامی شهرهای استان مراکز تعویض پلاک و آموزش رانندگی باز است، گفت: تیمی از سوی استان به‌صورت مستمر بر این موضوع نظارت دارد.

معاون ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه گفت: در سه شهرستان کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب و سرپل‌ذهاب نوبت‌دهی برای مراکز تعویض پلاک به‌صورت اینترنتی است که در راستای پیشگیری از بیماری کرونا و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی میزان پذیرش روزانه به یک‌سوم کاهش یافته است.

وی از ادامه بحث ممنوعیت تردد دو هفته‌ای که تا پنجم شهریورماه خبر داد و گفت: همچنان ورود خورودهای پلاک بومی از و به شهرهای قرمز و نارنجی استان ممنوع است./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.